nea zinok tas sausumas ne toks, lupos tragiskos, rankos, dabar barzda pradejo dziut. geriau menesi 35mg, po to po 60 turbut du men, po to po 70 tris ir dabar dar vel viena men po 70 ir jau sake nutrauks ir ziuresim kas darysis, jei viskas grys sake vel pasodinsim man tai ima juokas tiesa sakant, nera pas mane nei 1, nei 1 maziausio spuogelio, bet sakau dygsta dygsta sakau dar tesiam kazkaip noris uzsitikrint, kad dar vieno kurso gert nereiktu noriu pasiskaiciuot kiek mg per kg jau isgeriau, bet nesumastau kaip, reikia kazka is kazko padalint, bet dar nesusimasciau kaip
QUOTE(visiskai_rami @ 2010 05 20, 22:40)
nea zinok tas sausumas ne toks, lupos tragiskos, rankos, dabar barzda pradejo dziut. geriau menesi 35mg, po to po 60 turbut du men, po to po 70 tris ir dabar dar vel viena men po 70 ir jau sake nutrauks ir ziuresim kas darysis, jei viskas grys sake vel pasodinsim man tai ima juokas tiesa sakant, nera pas mane nei 1, nei 1 maziausio spuogelio, bet sakau dygsta dygsta sakau dar tesiam kazkaip noris uzsitikrint, kad dar vieno kurso gert nereiktu noriu pasiskaiciuot kiek mg per kg jau isgeriau, bet nesumastau kaip, reikia kazka is kazko padalint, bet dar nesusimasciau kaip
35 mg * 30 dienų + 60 mg * 60 dienų + 70 mg * 90 dienų + 70 mg * 30 dienų = 13050 mg iš viso
Dabar šitą skaičių pasidalink iš savo svorio, ir žinosi, kiek miligramų išgėrei kiekvienam savo kilogramui.
na pagal skaiciavimus gaunas 207
kas mokat rusiskai http://www.zdoroviei.../392903/619612/
apie akne ir raoccutana
apie akne ir raoccutana
as tai nezinau atsakymo i si klausima, bet as nekreipiu demesio i tai, tik kiek zinau, kad dvieju vienu metu negalima gert, jei viena pamirsti
kraujo tyrimus? o tai tu dar nepradejai gert? dar neisrase?
QUOTE(moby @ 2010 05 27, 09:15)
dar ne tik tyrimus padariau, gydytoja tokia matos pinigus labai megsta, bet kitos iseites nera
pagal ka sprendi, kad pinigus megsta? privaciai cia ar ne?
ta prasme kelis tukstancius moket is anksto uz vaistus? ir kam kas dvi savaites eit...neverta taip daznai eit