Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane

nea zinok tas sausumas ne toks, lupos tragiskos, rankos, dabar barzda pradejo dziut. geriau menesi 35mg, po to po 60 turbut du men, po to po 70 tris g.gif ir dabar dar vel viena men po 70 ir jau sake nutrauks ir ziuresim kas darysis, jei viskas grys sake vel pasodinsim lotuliukas.gif man tai ima juokas tiesa sakant, nera pas mane nei 1, nei 1 maziausio spuogelio, bet sakau dygsta dygsta sakau dar tesiam blush2.gif kazkaip noris uzsitikrint, kad dar vieno kurso gert nereiktu rolleyes.gif noriu pasiskaiciuot kiek mg per kg jau isgeriau, bet nesumastau kaip, reikia kazka is kazko padalint, bet dar nesusimasciau kaip
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2010 05 20, 22:40)
nea zinok tas sausumas ne toks, lupos tragiskos, rankos, dabar barzda pradejo dziut. geriau menesi 35mg, po to po 60 turbut du men, po to po 70 tris  g.gif  ir dabar dar vel viena men po 70 ir jau sake nutrauks ir ziuresim kas darysis, jei viskas grys sake vel pasodinsim  lotuliukas.gif man tai ima juokas tiesa sakant, nera pas mane nei 1, nei 1 maziausio spuogelio, bet sakau dygsta dygsta sakau dar tesiam  blush2.gif  kazkaip noris uzsitikrint, kad dar vieno kurso gert nereiktu  rolleyes.gif noriu pasiskaiciuot kiek mg per kg jau isgeriau, bet nesumastau kaip, reikia kazka is kazko padalint, bet dar nesusimasciau kaip

35 mg * 30 dienų + 60 mg * 60 dienų + 70 mg * 90 dienų + 70 mg * 30 dienų = 13050 mg iš viso
Dabar šitą skaičių pasidalink iš savo svorio, ir žinosi, kiek miligramų išgėrei kiekvienam savo kilogramui.
Atsakyti
na pagal skaiciavimus gaunas 207 doh.gif doh.gif
Atsakyti
kas mokat rusiskai http://www.zdoroviei.../392903/619612/
apie akne ir raoccutana
Atsakyti
Norejau paklausti ar butina siuos vaistus gerti tokiu paciu laiku kiekviena diena? ta prasme pirma kapsule tarkim 9 ryto o antra 9 vakaro? ar labai blogai jeigu siek tiek svyruoja tas laikas viena diena tarkim kokia 12 isgeri pirma kapsule kita diena kokia 8 ir pns?
Atsakyti
as tai nezinau atsakymo i si klausima, bet as nekreipiu demesio i tai, tik kiek zinau, kad dvieju vienu metu negalima gert, jei viena pamirsti
Atsakyti
buvau klinikoj tai daktare sutiko israsyti roa bet dar reikes tyrimus pasidarit.Pasake del nusunkios formos reikes vartuoti 4men
Atsakyti
kraujo tyrimus? o tai tu dar nepradejai gert? dar neisrase?
Atsakyti
dar ne tik tyrimus padariau, gydytoja tokia matos pinigus labai megsta, bet kitos iseites nera
Atsakyti
QUOTE(moby @ 2010 05 27, 09:15)
dar ne tik tyrimus padariau, gydytoja tokia matos pinigus labai megsta, bet kitos iseites nera

pagal ka sprendi, kad pinigus megsta? lotuliukas.gif lotuliukas.gif privaciai cia ar ne?
Atsakyti
taip privaciai, pasake kad moket reikia iskart uz visa gydymo kursa, kaip supratau ji pati is kazkur gauno tuos vaistus, ogal jie man netiks ar pan. ir eiti pas ja kas dvi savaites o uz kiekviena vizita moketi reikia.Reikia isbandyti dar atsargini plana biggrin.gif nueti Kauno g. klinika.
Atsakyti
ta prasme kelis tukstancius moket is anksto uz vaistus? blink.gif ir kam kas dvi savaites eit...neverta taip daznai eit schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai_rami: 28 gegužės 2010 - 09:23