as negerciau, vien del to, kad negali zinot kokios dozes tau reikia kaip tu nuspresi kiek tau mg reikia
QUOTE(moby @ 2010 05 18, 11:54)
ar labai pavojinga gerti roaccutana be gydytojo,bet paciam darant visus reikalingus tirimus?
Gygytojo reikia aišku, aš pats nedrįsčiau gydytis roakutanu be gydytojo...
Nebutinas tas gydytojas,ka jis tau pasakys? Kas menesi nueisi sumerksi bereikalo litus ir ziures ar pagerejai ar ne,juk ta pats gali pamatyti veidrodyje. Man kiekviena menesi reikejo eit pas daktara ir po 50lt duot,o dar kai vaistu kaina tokia tai tie 50lt nesimeto. O biocheminius tyrimus ir pats nuejes i poliklinika pasidaryt
nu jus jau cia sharlatanaujat taigi moby palauk tu birzelio ir nueisi pas gydytoja, juk tam dispanceryje moletu pl nereik moket. Beje is kur zadi gaut roacutana be recepto?
QUOTE(moby @ 2010 05 18, 19:46)
man irgi taip atrodo, jiems svarbiausia pinigus gaut.Tik kaip cia apskaiciuot po kiek ju gert?Kuno mase apie 72, taigi 120x72=8640mg (kiek isviso reiks isgert).Ir kiek tada mg per diena reikes gert
o kodel butent 120, ka tas skaicius reiskia?
hm reiks pasiskaiciuot kiek as jau isgeriau, turbut 240 einu pas gydytoja siandien bus matyt ar dar nuodys ar nebe jei pasakysiu, kad iskilo spuogas naujas tai dar menesiui paliktu ant vaistu, bet nzn ar noriu, jau atsibodo sausa oda