Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane

turi jie psl pasigooglink, o tai pas kokia uzsirasei?
Atsakyti
oho toj klinikoj kolsuntacija 150lt blink.gif o uzrase mane pas Gancevičiene. O Santariskiu puslapyje parasyta kad dirba Jankovska yra nedgi jos nr.
Atsakyti
nzn ka cia sugalvot kaip tai roaccutana greiciau gaut
Atsakyti
tai esi pas ganceviciene santariskese? as taip ir maniau, kad 150 ba klinikoj kainuoja doh.gif ten kainos kosmines
Atsakyti
santariskese ilgai laukt dar tos eiles ilgos bandysiu i privacia klinika radau va narmeda konsultacija 60lt ir dar kazkokia biorevital 50lt nzn kuria cia pasirinkt.Beje kai roaccutana israso turi kazka pasirasit? kad gydytojas neatsakingas uz tave?
Atsakyti
QUOTE(moby @ 2010 05 14, 14:21)
santariskese ilgai laukt dar tos eiles ilgos bandysiu i privacia klinika radau va narmeda konsultacija 60lt ir dar kazkokia biorevital 50lt nzn kuria cia pasirinkt.Beje kai roaccutana israso turi kazka pasirasit? kad gydytojas neatsakingas uz tave?

nepamenu zinok, kad lietuvoj nieko nepasirasinejau lygtais cool.gif uk pasirasiau, kad zinau, kad pastot negalima ir tt. o tose klinikose gydo su roacutanu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai_rami: 14 gegužės 2010 - 21:27
Šiandien žiūrėjau įdomią laidą per mtv, todėl patarčiau peržiūrėti tiems kas galvoja apie šį vaistą. Vienai merginai jie padėjo. http://www.mtv.com/v.../playlist.jhtml
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 05 16, 18:01)
Šiandien žiūrėjau įdomią laidą per mtv, todėl patarčiau peržiūrėti tiems kas galvoja apie šį vaistą. Vienai merginai jie padėjo. http://www.mtv.com/v.../playlist.jhtml

neveiki tiems kas US negyvena sad.gif reiktu youtube paziuret g.gif
Atsakyti
nzn ar gydo juo, reikes paskambint suzinot bet turbut ten registraturoj nezinos jie.Sergu dabar todel ner kaip nuvaziuot verysad.gif
Atsakyti
uzsirasiau pas Bičkauskienė otrodo nebloga gydytoja kiek teko skaityti, bet bijau kad nebutu taip kad vel sakytu isnaujo tuos visus kremukus sudukus teptis
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2010 05 16, 22:47)
neveiki tiems kas US negyvena sad.gif reiktu youtube paziuret  g.gif

Turi rodyt aš pati iš Lietuvos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 05 17, 10:16)
Turi rodyt aš pati iš Lietuvos.  biggrin.gif

na as ne lietuvoj esu, gal del to nerodo, youtube ieskojau, neradau, gaila norejau paziuret sad.gif
Atsakyti