QUOTE(moby @ 2010 05 08, 09:10)
kas galetu rekomenduoti kokia dermatologe vilniuje? Tik nebragia kuri israsytu roa.
as lankydavaus santariskese, kairiukscio gatvej, odos dispanceryje, ten kiek zinau ne viena dermatologe israsineja, beje nemokejau nieko
buvau siandien kauno.g odos klinikoj paziurejo taip i mane o man kaip tik maziau tu spuogu dabar buvo ir pasake nieko baisau roaccutano tau neisrasysiu tu gi vaikinas ne mergina israse kazkiokio skyscio ir duaco toks piktis paeme kad net prisigeriau is neviltes.Tad reiketu manau pas kokia privacia dermatologe ar paciam bandyt gert nes jau negaliu taip gyvent
ka zinau, kai as lankydavaus santariskese tai ta pati gydytoja, kuri mane priimdavo dirbo tuo metu baltijos amerikos klinikoj, siuo metu kiek zinau kitoj klinikoj dirba dr lygtais tiksliai nzn, tu pasigoogling gal del gydytoju ir kainu, galu gale paskambink paklaust ar gydo tuo roacutanu ir zinosi
tai man rodos moletu pl ir yra tas dispanceris i kuri as vaziuodavau, ten nereik siuntimu, tik reikia pataikyt pas gera gydytoja, kuri skirtu vaistus. o gal pas tave nera tokia jau baisi situacija jei taip gydytoja pasake? gal visai nereik tau roacutano...
siuo momentu maziau nera jokiu giluminiu bet man atrodo bus kaip visada tik mazeja ju jau pradedi dziaugtis ir vel is naujo ir dar problema labai labai riebaluojasi veidas ant tiek kad paciam slystu lyg butum stiprei suprakaitaves ir dar ant peciu ju yra.
Gal prisimini pas kuria tu lankeisi gydytoja?
Gal prisimini pas kuria tu lankeisi gydytoja?
as lankiausi pas kuciauskiene, kiek teko spaudoj matyt ji dabar jankovska... tai nzn kaip cia su ta pavarde, dar berods ten yra geceviciene, ta kur kazakokia laida sveikatos vesdavo, o gal ir tebeveda, tai as taikyciaus pas tas, nors gal yra ir kitu daktariu, be ju
Atleiskit nelabai suprantu kaip reikia apskaiciuoti suma kuria teks isleisti geriant roaccutana. Mano svoris 60 kg, gal galetu kas apsviest kokia butu apytiksliai kaina gerti siuos vaistus menesi?
QUOTE(moby @ 2010 05 13, 11:18)
buvau savo poliklinikoj ir paiskejo kad ten isvis nera dermatologu, dave siuntima i ta santariskiu bet ten eile iki birzelio 23 teks dabar ieskotis privataus dermatologo
hm keista, as vaziuodavau, net nesiregistravus ir nesiskambinus, tiesiog atvaziuodavau tuo laiku, kai zinojau, kad gydytoja dirba ir eidavau i registratura ir viskas pamenu, viena karta per velai atvaziavau tai sake, viskas baigta ir taip daug zmoniu, tai nedave korteles, tai as nuejau prie gydytojos kabineto atsisedau, laukiau ir pakonsultavo mane ir problemos nebuvo. kartais tos bobelkos buna slykstokos, kur dirba registraturoj