Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane

QUOTE(Pokalbis @ 2010 03 18, 15:12)
Visiskai_rami --> geriu po 30 mg per diena, bet man kazkaip idomu kad man nelabai dziusta pats tas veidas, o tik lupos ir aplink burna, ar cia taip turi buti ar man veliau ir pats veidas prades dziut ? nes kiek skaiciau taj visiems ziauriai veidas dziusta, dermatologe israse ypac drekinancio kremo, bet man uztenka vien aplink burna su juo teptis kolkas , gal veliau prades labiau dziut, siaip veidas nebuvo riebus  schmoll.gif

o koki krema israse? kaip vadinas? smile.gif
Atsakyti
kremas vadinas Neo Strata PHA 10 kazkoks ;]] oho, didokos tavo dozes, man nuo siandien lupos pradejo ziauriai dziut, tepu kas puse val jauciu, anksciau i diena kokius 3-4 kart uztekdavo, man dermatologe lyg ir sake kad nuo kito menesio jau mazins doze, ka as zinau, jai padoriai nepageres tai sakysiu gal didinam geriau o ne mazinam, nes kolkas kaip buvo taip ir yra atrodo taip, gal ciut ciut geriau jau nebematau as kada geriau kada blogiau, skaiciau rusu forume tai ten geria po 6-7 menesius maziausiai, ir dozes tokias normalias, 40 mg, panos kurios 50 sveria, man dar nuo tu vaistu turbut daugiau nezinau nuo ko gali but kazkaip lyg krenta svoris, sukudau kazkaip ir valgyt ne per per labiausiai noris vis ..
Atsakyti
neostrata pha 10? cia jis kartais neturi polyhidroksi rugsciu? kiek zinau tokiu kremu nepatariama naudoti kai geri roacutana, oda ir taip jautri o dar ant jos deti rugsti... hm keista kad taip trumpai pagerus tau jau nori mazint doze, verciau didintu ir ilgintu laika gerimo, tai bent mazesne tikimybe butu, kad reiks antra karta gert ir viska kartot per naujo. pas kokia gydytoja gydaisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai_rami: 20 kovo 2010 - 12:56
Taip ta krema, o sudeties as neziurejau, nes nelabai ka nusimanau, kas tinka prie Roa, o kas ne, pasitikiu gydytoja, gydaus klaipedoje, pavardes neisidemejau rolleyes.gif na taip tikrai keista, kad nori mazint, pasikalbesiu sakysiu kad gal dar ankstoka ,nznau gydytojai aiskint ka daryt nesinori kazkaip, ji gal geriau zino, na bet doze taj netokia ir didele palyginti, as galvoju du men po 30, du po 40 ir du po 20gal unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokalbis @ 2010 03 20, 14:24)
Taip ta krema, o sudeties as neziurejau, nes nelabai ka nusimanau, kas tinka prie Roa, o kas ne, pasitikiu gydytoja, gydaus klaipedoje, pavardes neisidemejau  rolleyes.gif  na taip tikrai keista, kad nori mazint, pasikalbesiu sakysiu kad gal dar ankstoka ,nznau gydytojai aiskint ka daryt nesinori kazkaip, ji gal geriau zino, na bet doze taj netokia ir didele palyginti, as galvoju du men po 30, du po 40 ir du po 20gal  unsure.gif

nu taip keistai kazkaip lietuvoj gydo, pagal koki jie cia plana net nezinau, nes pati uk esu geriu gan dideles dozes, po 70 siuo metu, sveriu 60kg. Kai lietuvoj geriau pirmus du kursus tai irgi nesamoningai pora menesiu po 30 po to po 40 po 50 po 40 vel po 30 ir nutraukt. O uk jie kazkaip skaiciuoja visa bendra mg kieki, kazkokius maciau daro skaiciavimus kad kai aki uzmeciau buvo tukstantiniai skaiciai, bet tiek as ir temaciau tiesa sakant, gal klystu... beje kiek tu sveri?
Atsakyti
Na nznau kaip jie cia daro, dermatologe sake kad cia viskas priklauso nuo kuno manes, ir jei skirtu didesne doze tai tik ant lupu zaidos prasidetu ir tiek, o skaiciuoja taj skaiciau vienam forume kad kazkaip taj ten kazkiek miligramu turi pasiskirstit po visa kuna berods, tiksliai nemapenu, na ten idomiai, paieskosiu veliau tu skaiciavimu gal dar rasiu, o baigt vartot reikia palaipsniui mazinant, nes negalima iskart lygtais ;] o sweriu as 70 kazkur
Atsakyti
sveiki, o as jau buvau kaip ir issigydziusi, nors roa nebegeriu jau kazkur 1,5 metu (per ta laika spejau ir pagimdyti), viskas atrode graziai. (beje, gerdavau ta varianta gydymo nedidelem dozem). BET as VEL susigadinau oda, ir zinote nuo ko? ogi kontraceptiniu tableciu.. atrodo naujos kartos, geros, vadinasi "qlaira", o isbere kaip kazkokia alergija butu. tada pakeiciau jas i kontraceptines, kurios yra specialiai veido odos gydymui nuo spuogu, "diane 35", IR.. SU VEIDU IŠVIS KOŠMARAS, per dvi savaites is lygios odos liko isvis.. isberta, net giliu "ugnikalniu" vel atsirado, o smulkiais spuogais ir inkstirais jau visur nuseta. net ir nugaroje atsirado giliu!..

taigi, labai liudziu, metu kontraceptines ir jei palaukus niekas nepraeis tikrai velgi gersiu roaccutane. beje, ar man tik pasirode, ar jos atpigo? anksciau kainavoapie 140 lt, dabar pasiteiravus vaistineje sako 107 lt tos po 20 mg.
Atsakyti
jo atpigo dabar. anksciau po 10mg dezute kainavo 150lt dabar po 80 lt o 20mg dabar kainuoja ~115lt. cia be nuolaidu korteles.
Atsakyti
Kadangi pati kankinuosi su oda ir bandziau viska, tai pasidfomejau ir siuo vaistu. Du mano pazystami vartojo siuos waistus pries du metus. Taigi, vieno(kurio situacija buvo blogesne) visas veidas lygut lygutelis, na pora randeliu ir duobeliu, taciau nei vieno spogelio, o stai kitam, kurio buvo oda sveikesne, vos metus gerti, vel atsinaujina. Bande ne viena kursa...
Taigi, as ir mastau, gal neverta saves nuodyt> Nors kita vertus, kiek sleptis nuo veidrodzio galiu?
Atsakyti
QUOTE(Drose @ 2010 04 14, 16:58)
jo atpigo dabar. anksciau po 10mg dezute kainavo 150lt dabar po 80 lt o 20mg dabar kainuoja ~115lt. cia be nuolaidu korteles.

kosmaras doh.gif doh.gif doh.gif aciu dievui man moket nereikia, kitaip tikrai negerciau trecio kurso schmoll.gif
Atsakyti
na jo ,bet ko tik nepadarysi del savo grozio biggrin.gif juk visi nori tureti grazia oda. As jau 3 su puse menesio geriu. Geriau po 30mg pirmus 3 menesius,dabar pradejau po 40mg gert per diena tai kolkas veidas gereja.
Atsakyti
QUOTE(Nanan @ 2010 04 14, 20:12)
Kadangi pati kankinuosi su oda ir bandziau viska, tai pasidfomejau ir siuo vaistu. Du mano pazystami vartojo siuos waistus pries du metus. Taigi, vieno(kurio situacija buvo blogesne) visas veidas lygut lygutelis, na pora randeliu ir duobeliu, taciau nei vieno spogelio, o stai kitam, kurio buvo oda sveikesne, vos metus gerti, vel atsinaujina. Bande ne viena kursa...
Taigi, as ir mastau, gal neverta saves nuodyt> Nors kita vertus, kiek sleptis nuo veidrodzio galiu?

Geriau nenuodykit savęs neišbandę kitų priemoniių ;} manau tai tik kraštutinis preparatas kovopjant su spuogais.
Atsakyti