as geriau du kursus pries kelis metus, dabar auginu 9 men suneli, problemu jokiu nebuvo, nors baimes jausmas nestumo metu buvo visad, o kas jeigu kas nors ne taip, bet aciu dievui viskas tvarkoj
o as galiu tik gerai apie ji atsiliepti, mano drauge buvo labai labai spoguota, o po kurso turi lygia grazia,, svelnia oda,, as tiesiog pavydziu,, nes tobulai lygi ir grazi tik nezinau ar tures tas salutinni poveiki ar ne , draugę pries tai istyre ar ji juos gales vartoti, nes jie labai stiprus. Bet rezultatas akivaizdus. juos galima nauduoti kai jau labai spoguota oda, reikia tiesiog pasitarti su gyditoju.
Gal zinai po kiek laiko jai pradejo gereti ? ;] mane irgi tyre, tikrino krauja ta prasme, po keliu savaiciu vartojimo, tai viskas ok, reiks kas menesi tikrintis, o kad stiprus tai tikrai, kolkas labai salutinio poveikio nesijaucia, dziusta lupos, palauzo kaulus, ir nugara skauda, bet nieko tragisko, tik kiek skaiciau kitiems jau po menesio matos akivaizdus pagerejimas, gal per greit noriu
QUOTE(Pokalbis @ 2010 03 14, 11:06)
Gal zinai po kiek laiko jai pradejo gereti ? ;] mane irgi tyre, tikrino krauja ta prasme, po keliu savaiciu vartojimo, tai viskas ok, reiks kas menesi tikrintis, o kad stiprus tai tikrai, kolkas labai salutinio poveikio nesijaucia, dziusta lupos, palauzo kaulus, ir nugara skauda, bet nieko tragisko, tik kiek skaiciau kitiems jau po menesio matos akivaizdus pagerejimas, gal per greit noriu
per greit manyciau palauk dar keletos savaiciu po kiek mg geri?
manau, šia tema galiu pasakyti labai daug.
esu isgerusi tris kursus roa, pirma, kai buvo mazdaug 15 metu, apie 8 menesius. veide nebuvo ko gero nei milimetro sveikos odos. veliau po kurio laiko vartojau roa dar tiek pat, ir 18 - 19 gyvenimo metais taip pat apie 6 menesius. rezultatai - fantastiski.
salutinius poveikius jauciau silpnai, nebent pradzioje stipriau. buvau netgi soliariume keleta kartu, ir nieko nenutiko. dabar auginu aciu dievui sveika triju menesiu dukrele, pastojau jau negerdama roa, savaime suprantama. nors buvo baisu vien del to, kad buvau palyginti nesenai baigusi kursa.
rasykite asmeniskai, jei kils kokiu klausimu - mielai pakonsultuosiu.
esu isgerusi tris kursus roa, pirma, kai buvo mazdaug 15 metu, apie 8 menesius. veide nebuvo ko gero nei milimetro sveikos odos. veliau po kurio laiko vartojau roa dar tiek pat, ir 18 - 19 gyvenimo metais taip pat apie 6 menesius. rezultatai - fantastiski.
salutinius poveikius jauciau silpnai, nebent pradzioje stipriau. buvau netgi soliariume keleta kartu, ir nieko nenutiko. dabar auginu aciu dievui sveika triju menesiu dukrele, pastojau jau negerdama roa, savaime suprantama. nors buvo baisu vien del to, kad buvau palyginti nesenai baigusi kursa.
rasykite asmeniskai, jei kils kokiu klausimu - mielai pakonsultuosiu.
QUOTE(Drose @ 2010 03 16, 18:16)
As taip pat vartoju jau virs 2 menesiu na ir kolkas viskas i geraja puse,esu patenkintas,tik norejau paklausti ar kasnors bande vartot alkoholi gerdami siuos vaistus ar nieko nenutiko?
as asmeniskai nepatarciau, geriau pasaugoti kepenis pabaigsi gydyma ir galesi gert
Visiskai_rami --> geriu po 30 mg per diena, bet man kazkaip idomu kad man nelabai dziusta pats tas veidas, o tik lupos ir aplink burna, ar cia taip turi buti ar man veliau ir pats veidas prades dziut ? nes kiek skaiciau taj visiems ziauriai veidas dziusta, dermatologe israse ypac drekinancio kremo, bet man uztenka vien aplink burna su juo teptis kolkas , gal veliau prades labiau dziut, siaip veidas nebuvo riebus
Drose na gali buti as dabar menesis ir 10 dienu kaip geriu dar tik, ziuresim kaip bus veliau, o del alhogolio man irgi idomu, raso kad jo nevartoti arba vartoti maziau jei vartojai, kazkaip panasiai atrodo, na as isgeriu karts nuo karto alaus bet ne po daug, buteli koki, prie varzybu geresniu,
raso, kad nevartot, nes kepenims kenkia roacutanas man irgi pats veidas nedziusta taip jau siaubingai, nors as geriu nuo lapkricio men po 30 pirmas 4 savaites, po to po 60 iki kovo ir dabar geriu po 70 jau trecia savaite. Dziusta lupos, rankos, ir ausu galiukai