Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane

QUOTE(mamuke68 @ 2009 11 09, 16:41)
daktarė įtikino, kad berniukams tikrai nekenčia, o mergaitėms ir moterims-TAIP.
Kai matai kiekvieną dieną kenčiantį savo vaiką ne tik fiziškai, bet ir moraliai-tai yra labai sunku...Pirksim ir vartosim, išeities kitos nėra...

Na kiek domėjausi,tai kenkia tiek berniukam,tiek mergaitem,tiek moterim ,tiek vyram .tiesiog Vyriškoji lytis lengviau atlaiko šalutinius poveikius. Suprantu,ką tai reiškia,pati nuo 12 metų bandau sugyventi su spuogais. Visko buvo ir patyčių ir piktų replikų, dar dabar sulaukiu nors atrodod žmonės turėtų protingesni ir labiau subrendę būt. Bet kažkaip apgalvojau viską ir žinau teik,kad sveikata yra daug brangiau už viską. Gal taip pradėjau mąstyt tik netekus artimiausio žmogaus. Na bet kiekvieno žmogaus pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2009 11 09, 14:41)
daktarė įtikino, kad berniukams tikrai nekenčia, o mergaitėms ir moterims-TAIP.
Kai matai kiekvieną dieną kenčiantį savo vaiką ne tik fiziškai, bet ir moraliai-tai yra labai sunku...Pirksim ir vartosim, išeities kitos nėra...

drinks_cheers.gif vartokit, nelaukit, kol uzpuls depresija ar dar koks velnias taip kaip man dabar
Atsakyti
Pegelbekit:
kiek kapsuliu yra 20mg pakuoteje? taip pat po kiek vid. rekomenduojama vartoti?
Atsakyti
QUOTE(safrem @ 2009 11 25, 18:00)
Pegelbekit:
kiek kapsuliu yra 20mg pakuoteje? taip pat po kiek vid. rekomenduojama vartoti?

30 kapsuliu. As pati geriu viena kapsule 1 kart dienoj. Isties, rezultatai jau dziuginantys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2009 11 28, 21:46)
30 kapsuliu. As pati geriu viena kapsule 1 kart dienoj. Isties, rezultatai jau dziuginantys  thumbup.gif

o kas jums taip rekomendavo tokia doze? kiek laiko geriat jau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2009 11 29, 23:58)
o kas jums taip rekomendavo tokia doze? kiek laiko geriat jau? smile.gif

Dermatologe Grigaitiene. Pirma menesi geriau i diena po 1 tablete 10mg, o dabar i diena po tablete 20mg. O geriu nepilnus du menesius smile.gif
Atsakyti
na jus turbut sveriat 40 kg smile.gif nes as dabar dar tik antra savaite ipusejau po 35 kasdien, sveriu 63 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2009 11 30, 02:00)
na jus turbut sveriat 40 kg smile.gif nes as dabar dar tik antra savaite ipusejau po 35 kasdien, sveriu 63 smile.gif

oj ne, tikrai ne 40. 54 as sveriu. mirksiukas.gif Man tiesiog sake, kad tokiu paciu rezultatu galima sulaukti geriant ir mazom dozem. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2009 11 30, 12:04)
oj ne, tikrai ne 40. 54 as sveriu.  mirksiukas.gif Man tiesiog sake, kad tokiu paciu rezultatu galima sulaukti geriant ir mazom dozem.  smile.gif

sulaukt gal ir galima bet dauk sansu kad wel atsinaujins
Atsakyti
QUOTE(nusiminusi @ 2009 12 02, 15:18)
sulaukt gal ir galima bet dauk sansu kad wel atsinaujins

Na jau tik nereikia. Nereiskia, kad jei gersi didelem dozem viskas neatsinaujins. Lygiai tokia pat tikimybe, kad atsinaujins.
Atsakyti
Man tokia neviltis užpuolusi... Negana, kad išberta, bet ir kaip nudeginta oda pasidarė, speju, kad nuo DUAC kremo. Tai atrodau baisiai verysad.gif O dermatologė nesutiko išrašyti antibiotikų, sako ateik po savaitės, pažiūrėsim kaip bus. Bet po savaitės jau visai gali pablogėti verysad.gif Užsimina man ji vis apie roacutane, vis galvoju gal ir verta pradėti juo gydytis. Bet gasdina vienas dalykas, kad pradėjus vartoti gali dar daugiau išberti...
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2009 12 11, 15:04)
Man tokia neviltis užpuolusi... Negana, kad išberta, bet ir kaip nudeginta oda pasidarė, speju, kad nuo DUAC kremo. Tai atrodau baisiai verysad.gif O dermatologė nesutiko išrašyti antibiotikų, sako ateik po savaitės, pažiūrėsim kaip bus. Bet po savaitės jau visai gali pablogėti verysad.gif  Užsimina man ji vis apie roacutane, vis galvoju gal ir verta pradėti juo gydytis. Bet gasdina vienas dalykas, kad pradėjus vartoti gali dar daugiau išberti...

pradejus vartoti isberia mazdaug po 10 dienu, nuo pradzios, bet tai laikina
Atsakyti