Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane

QUOTE(sygyta @ 2007 01 10, 22:47)
as is lempos to neistraukiau,kad nuo randu,man taip pasake dermatologe.jog tipo atlaisvina ten tas liaukas,kurios yra itraukusios ta randeli.ka as zinau.manau tiesa zino tos,kurios naudojo..nors kiekvienam asmeniskai gi...bet tik tiek gaila,kad siais laikasi net daktarais pasikliaut nebegalima doh.gif

o dieve paziurejau ta puslapy.pasidare baisu blink.gif sakes kitu kokie veidukai blink.gif
o kazi kodel jie raso accutane,ar cia tas pats vaistas? nes vienur raso vienaip kitur kitaip g.gif

tas pats vaistas, tiesiog amerikoj ji vadina accutane, oratane dar kazkaip,o pas mus roaccutane. bet as vistiek nesuprantu kaip ta gydytoja sitaip pasake, kad tai vaistas randam gydyt blink.gif nesugalvociau niekad tokios nesamones, nebudama net gydytoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 01 11, 12:27)
tas pats vaistas, tiesiog amerikoj ji vadina accutane, oratane dar kazkaip,o pas mus roaccutane. bet as vistiek nesuprantu kaip ta gydytoja sitaip pasake, kad tai vaistas randam gydyt  blink.gif nesugalvociau niekad tokios nesamones, nebudama net gydytoja  g.gif

na jin man nesake kad isgys visi randai ir oda bus lygi kaip kudikio ruriukas biggrin.gif
nu bet sako,atleis tuos mazgeelius ar liaukas,bala zino ka,sako ir atsileis tie randeliai,pasilygins truputi ir spalva aisku tipo pasikeis,nes kaikuriuose sako giliai dar tas spuogas teber.ai zodziu visi papirkti...bliamba gi hipokrato priesaika dave... verysad.gif bliamba jau imu galvot kad UK reik teisybes ieskot...bet bliamba ten irgi tie daktarai tundros verysad.gif
Atsakyti
na suvele ji tau graziai kazka suvele lotuliukas.gif pabandyk pas kita gydytoja nueit ir paklausk tada ar tikrai gydo randus ir siaip galesi palygint nuomones, juolab kad visoriuose nemokamos konsultacijos mirksiukas.gif
Papildyta:
kai man trukdavo informacijos tai skaitinedavau sita puslapi, ten daug apie si vaista pridiskutuota 4u.gif

http://www.xsorbit1....davec/index.cgi
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 01 10, 15:01)
is kur tokios zinios  blink.gif  vaistas skirtas visokiios formos spuogams gydyt, o tie nuo kuriu cia mes visos kenciam ir yra acne vulgaris ir gydomi jie roaccutane, o del  to kad sie vaistas tik su receptu tai tik dabar taip padare, nes kai as geriau ejau i vaistine be jokiu receptu ir pirkdavau kiek noredavau tu vaistu

Zinios patikek patikimos pas mane. Tiesiogiai is gamintoju. Pirmiausia as kalbejau apie jaunatvinius spuogus,kuriems nereikia specifinio gydymo, kuriems pakanka valyti oda kiekviena diena, o cia mes kalbam jau apie sunkiasnes formas. Kai aknės forma vidutinė arba sunki ir kai nepakanka vietinio poveikio medikamentų, skiriama sisteminių antibiotikų, moterims – antiandrogeninio poveikio kontraceptikų ar, sunkiais atvejais, tiesiogiai riebalinių liaukų funkciją slopinančio izotretinoino. Kolkas Lietuvoje yra tik dveji vaistai, kuriu sudetyje butu izotretinoino, tai Roaccutane ir Isotretinoin.Isotretinoinas yra generinis vaistas, Roaccutano kopija. Kuri rinktis spreskite pacios. As rinkciaus orginala.
[=Kartoju dar karta, jei niekas nebepadeda, viskas isbandyta, tik tada gydytojai skiria si vaista. Sitas vaistas ne juokas, labai lengvabudiskai ziureti nepatarciau.
[SIZE=1]
Neteiskit gydytoju, neatsidurusios ju vietoje, ateinat prasyti pagalbos, gydytojas stengiasi jums padeti. Niekas ju nepapirkineja. Patikekit gydytojams prakisynejami daugiausia papildai.
Atsakyti
o kiek tas generinis vaistas kainuoja? tiek pat kiek roacutane? kokia firma ji gamina?
Papildyta:
radau jau, kiek suprantu tai beveik dvigubai pigesnis nei roacutane
Atsakyti
kad gydytojai papirkinejami,tai cia faktas.pati zinau atveji,kai susirgus zmogui alergija kazkokia gydytoja israsydama vaistus uz kelis litus pasake,jei butum is gatves israsyciau tu uz simta lituku bigsmile.gif

kodel pas gydytojus pilna lankstinuku visokiausiu vaistu..gatvese prisirenka? ir israso butent tuos,kuriuos ir reklamuoja.
dave blyn priesaika gi hipokrato,bet tiek is jos naudos.kisa ka reikia ir ko nereikia...
sorry jei ka izeidziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 01 26, 14:59)
o kiek tas generinis vaistas kainuoja? tiek pat kiek roacutane? kokia firma ji gamina?
Papildyta:
radau jau, kiek suprantu tai beveik dvigubai pigesnis nei roacutane

Generinis vaistas visada pigesnis. Nes jo formule yra nukopijuota nuo orginalo. Nereikejo ilgu metu ieskojimams formules, veliau bandymams, o visa tai kainuoja nerealius pinigus. Todel orginalaus vaisto savikaina gaunasi labai didele, vaistas turi atsipirkti. Dabar po kurio laiko atsiranda generine kompanija, kuri formule nukopijuoja ir i rinka paleidzia tokios pat veikliosios medziagos vaista, nuo tokios pat ligos. Aisku visada yra bet... Formule panaudojo, bet kad isgauti tabletes forma, spalva reikia primaisyti dar visokiu medziagu. O vat cia gali pasikeisti tikrasis vaisto veiksmingumas, poveikis mazdaug tas pats, bet vaistas gali veikti leciau, tureti daugiau salutiniu reiskiniu ir pan. Todel pirkdama vaistus as visada paklausiu vaistineje ar tai nera generinis vaistas ir jei leidzia pinigine, renkuosi geriau orginala. Man jie saugesni.
Papildyta:
QUOTE(sygyta @ 2007 01 26, 20:41)
kad gydytojai papirkinejami,tai cia faktas.pati zinau atveji,kai susirgus zmogui alergija kazkokia gydytoja israsydama vaistus uz kelis litus pasake,jei butum is gatves israsyciau tu uz simta lituku  bigsmile.gif

kodel pas gydytojus pilna lankstinuku visokiausiu vaistu..gatvese prisirenka? ir israso butent tuos,kuriuos ir reklamuoja.
dave blyn priesaika gi hipokrato,bet tiek is jos naudos.kisa ka reikia ir ko nereikia...
sorry jei ka izeidziau blush2.gif

O vat cia tu labai apsirinki, israse nuo alergijos teveglio uz kelis litus ir cia jau dziaugtis. doh.gif Nesamone, poveikis nervinei sitemai patikek ziaurus. Tokius gydytojus, kurie vaikams, net kudikiams israso si vaista, tik saudyti gun_rifle.gif
O uz ta simta lituku vaistas butu buves super, na aisku dar priklauso kokia alergija ten buvo.
Atsakyti
QUOTE(jul_ @ 2007 01 10, 17:51)

Vaje... fear.gif
Dar iki tol kai pažiūrėjau šį puslapį buvau nusprendusi, kad gyventime nevartosiu Roaccutane... Pamačiau tuos veidukus, bet man vis tiek nekyla noras susigundyti vaistais. Pasekmės baisesnes už mano spuogelius. blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Norejau paklaust vartojusiu si vaista ar greit pajuto teigiama poveiki?
Atsakyti
negreit, pirmiau jaucias neigiamas poveikis, t.y. dar didesnis berimas
Atsakyti
na aš ji vartoju jau mėnesį, prieš tai bandžiau TIKRAI VISKĄ (tame tarpe ir proactiv solution), pamenu dar prieš kokius 4 metus man dermatologe sakė, kad niekas nepadės išskirus roaccutane, aš netikėjau, bandžiau viska, veido valymus su kaukiam už 70 lt. prieš tai dariau tokius 7 kartus, per 2 men. Grįžau pas dermatologą ir jis vis dėl to skyrė roaccutane aš ji ir vartoju, 1 tab. per diena, po pirmo mėnesio oda išsausėjo, veidas neblizga, matinis ir spuogai jau ne taip auga, nors JOKIO kremo tą mėnesį nevartojau, nei valiklio, na jis man padeda, ir vartoju toliau, sake reikės vartoti apie 6-8 mėnesius. O šalutinis poveikis, kad retkarčiais nugara skauda.
Atsakyti
hm 1 tablete yra labai mazai, gal pas tave ner tokiu baisiu problemu schmoll.gif
Atsakyti