Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane

na va griztu ir as prie roaccutano, o kas belieka? Pries du metus geriau po 20 mg. per diena, padejo, taciau tik kokiem 7 men. O dabar sake kad reikia 40 mg. Lb nenoriu zinodamas apie salutinius pozymius, bet kai prisimeni efekta. Tai nzn. Cia rinktis ar nuolat pirkti visokia kosmetika, isleisti tam daug pinigu ir laiko. Ar gerti tuos vaistu (nuodus kaip daug kur perskaiciau) Na man tai tik plaukai slinko, nugara sakudejo ir skauda iki siol, na del nuotaikos tai nzn kokia gal ir buvo depresija. Na bet ka daryt? Kaip 99 % visko isbandyta, kas yra lietuvos rinkoje, net liaudies medicina. Taip zaidos t.y. randai gyja greit, bet va nauji spuogai nzn, vistiek auga, tik nzn kažkokia faze, nes rodos jau praeina, bet va vel pradedam ir taip keiciasi na nzn. Tikiuosi kepenis atlaikys sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neezar: 14 balandžio 2009 - 19:04
sveikos merginos,turiu acne vurgaris,siandien buvau pasirodyti pas gydytoja,nusiunte pasidaryti kraujo tyrimo ir t.t. As pati savo noru atejau pas ja,kad ji man israsytu RACCUTANE,bet...Ji man pasake,kad RACCUTANE reikia pradeti tada vartoti kai jau nieks nepadeda schmoll.gif .Bet esu isbanzius viska kas buvo imanoma,netgi 2 menesiu antibiotiku kursa doh.gif .Tai isivaizduokit pasake cia 2 menesiu nepakanka g.gif ,tai israse kazkokiu ERYTHROMYCIN 250MG antibiotiku ir net 18 MENESIU doh.gif TAI YRA ( 1METAI 6 MENESIAI) ar tai normalu???Tiek laiko gerti antibiotikus???P.S.Ji sako,jeigu tau per sita laikotarpi nepades tada galesime pereiti prie RACCUTANE rolleyes.gif .Merginos ka manote,gal nueti pas kita gydytoja antraj konsultacijai? ax.gif
Atsakyti
as tai eiciau,papildoma konsultacija nepakenks
Atsakyti
Sveiki ;] siandien nusipirkau Roaccutane tabletes..bet kaip pasiskaiciau tai biski baisoka del tu salutiniu povekiu ;/ bet reik gydytis nes tikrai jau keik metu ir visvien yra tie spugai ir gan nemazai ( demiu daug) . Na gal kas vartojat siuo metu,arba vartojot ir kaip jum? po kiek laiko jau pradejo matytis poveikis? ;]
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Rasau i si foruma, nes norejau paklausti apie gydytojus, kurie israso roaccutane vaista. Gal galite koki nors daktara rekomenduoti? Noreciau nueiti i konsultacija. Nesvarbu ar pas privatu daktara, ar ne.

Man apie ji bendrosios praktikos gydytoja pasake, liepe pasidometi vaistu ir apsispresti, ar noriu ji vartoti, ar ne. Tiesa sankant sprendziuosi antri metai.

Tuo metu, kai suzinojau, apie si vaista man buvo 20 m... Bet pradejusi dometis kiek nusigandau. Pasidaviau likimo valiai ir uzsirasiau pas teos rekomenduota dermatologe (ji dirba klinikose). Pas ja nuejusi, suzinojau, kokias kosmetines priemones naudoti (NeoStrata) ir buvau nusiusta pas ginekologa, ginekologas paziurejo, paeme tyrimus, kurie nieko ypatingo neparode ir israse kontraceptikus. Po beveik dveju metu vartojimo oda atrodo nuostabiai smile.gif Nepaprastai dziaugiuosi, randu nesimato. Zinoma jiem dingti padejo Italijos kanu oras ir saule bei viena lazerine veido slifavimo procedura. Taip pat anksciau dariausi rugstines veido proceduras

Taciau pastaruoju metu (gal del streso - sesija...) vel pradejo kilti skausmingi spuogai... Be to, nustojau naudoti paskirta NeoStrata kosmetika del nusilpusiu veido kapiliaru. Butent jie man primine, kad tai nesibaige, tik kuriam laikui nerimo... Negersiu kontraceptiku juk visa gyvenima... Todel pradejau galvoti apie kontreceptiku nutraukima bei ruostis (tiek moraliskai, tiek finansiskai) pradeti vartoti vaista roaccutane.

Gal klystu, taciau esu isitikinusi, kad man padetu. Kenciu sita problema nuo gal 15 metu... Geriau ir antibjotikus ir salto azoto proceduras dar kazkada darytos, rugstiniai pylingai, Erilyc, differin, kenciau gatveje nepazstamu zmoniu patarimus, kaip issigydyti oda...

Nebijau salutinio poveikio. Svarbu, kad padetu.
Atsakyti
Aš ir kankinuosi su spuogais. Praeitais metais gėriau ištisai antibiotikus ir pagerėjo odos būklė. Kokius tris mėnesius jokių spuogų. O po to ir vėl...Geriu ir geriu antibiotikus, bet nustojus gerti po kokių dviejų savaičių ir vėl išberia. Dermatologė sako, kad nžn ką čia daryti. Kad rocutane gali skirti, bet ji prieš šitą vaistą. Paskyrė kap visada antibiotikus doxycyclin. Jei nepadės, tai bandysim cefalosporinų grupės antibiotikus. Sakė tada jau po septynių dienų padėtų, bet apie 100 Lt kainuotų ir nėra garantijos, kad ir vėl nesatsiras.
Atsakyti
Mano pussesere geria siuos vaistus smile.gif is pradziu ziurejau i tai pesimistiskai bet va praejo gal puse metu ir dbr jos oda labai islygejo spuogeliu nebera tik randeliu like
tai baigiu ir as susigundyti tik va kad as labiau cia del randeliu o ne del spuogu tai kazin ar padetu 4u.gif
Atsakyti
Oi, ir man nusibodo vis atsinaujinantys spuogai. Jie mane kankina jau gal kokia 10 metu. Ir ko tik as nedariau, ir antibiotikus geriau, laikinai padeda, ir Diane-35. Laikinai padedavo, bet nustojus gerti vel isberdavo giluminiais spuogais. Vadinasi priezasties taip niekas ir nesugebejo panaikinti. Labai suprantu tuos, kurie sako, kad atsibodo aplinkiniu pamokymai kaip gydyti spuogus. Ir mane pamate, sakydavo va tu ten kazkokio spirituko nusipirk, nueik pas kosmetologe ir t.t. ir pan. Bet dabar galiu pasakyt tik viena, reikia naikinti priezasti, t.y. slopinti riebalu liauku darba, kurios isskiria per dau riebalu, jie negali pasisalinti, kyla uzdegimas, bakterijos plinta po visa oda na ir vaizdelis aisku ne koks.
Dermatologe is karto man prirase roaccutane, iki tol nieko nebuvau girdejusi apie siuos vaistus, nusipirkau, pradejau vartot ir tik po to paskaiciau apie salutinius poveikius, bet jau nebuvo kur dingti. Ir rezultatas toks, po 7 isgertu tableciu (20 mg) jau matau akivaizdzius rezultatus, naujo nei vieno spuogelio, o senieji labai sparciai nyksta. Oda akivaizdziai grazeja, kaip gerai vel pasitiketi savimi, kai nereikia slapstytis, gedintis savo veido.
Beje, susiradau savo sena antibiotiku informacini lapeli, kuri perskaicius mane irgi siurpas nukrete, negi as toki bruda geriau, nes salutiniu neigiamu poveikiu dar daugiau negu gali sukelti roaccutane.
Taigi, labai tikiuosi, kad galesiu dziaugtis savo oda jau visai greitai, aisku profilaktiskai reikes dar pavartoti vaistus, bet jau matau sviesu rytoju.
Ir dar, jeigu ne roaccutane, manau man butu is nevilties prireike antidepresantu, kas turi tokia problema puikiai supras kaip jauciasi zmogus kaskart pazvelges i veidrodi...
Atsakyti
QUOTE(Indre_M @ 2009 06 03, 16:34)
Laba diena smile.gif

Rasau i si foruma, nes norejau paklausti apie gydytojus, kurie israso roaccutane vaista. Gal galite koki nors daktara rekomenduoti? Noreciau nueiti i konsultacija. Nesvarbu ar pas privatu daktara, ar ne.

Man apie ji bendrosios praktikos gydytoja pasake, liepe pasidometi vaistu ir apsispresti, ar noriu ji vartoti, ar ne. Tiesa sankant sprendziuosi antri metai.

Tuo metu, kai suzinojau, apie si vaista man buvo 20 m... Bet pradejusi dometis kiek nusigandau. Pasidaviau likimo valiai ir uzsirasiau pas teos rekomenduota dermatologe (ji dirba klinikose). Pas ja nuejusi, suzinojau, kokias kosmetines priemones naudoti (NeoStrata) ir buvau nusiusta pas ginekologa, ginekologas paziurejo, paeme tyrimus, kurie nieko ypatingo neparode ir israse kontraceptikus. Po beveik dveju metu vartojimo oda atrodo nuostabiai smile.gif Nepaprastai dziaugiuosi, randu nesimato. Zinoma jiem dingti padejo Italijos kanu oras ir saule bei viena lazerine veido slifavimo procedura. Taip pat anksciau dariausi rugstines veido proceduras

Taciau pastaruoju metu (gal del streso - sesija...) vel pradejo kilti skausmingi spuogai... Be to, nustojau naudoti paskirta NeoStrata kosmetika del nusilpusiu veido kapiliaru. Butent jie man primine, kad tai nesibaige, tik kuriam laikui nerimo... Negersiu kontraceptiku juk visa gyvenima... Todel pradejau galvoti apie kontreceptiku nutraukima bei ruostis (tiek moraliskai, tiek finansiskai) pradeti vartoti vaista roaccutane.

Gal klystu, taciau esu isitikinusi, kad man padetu. Kenciu sita problema nuo gal 15 metu... Geriau ir antibjotikus ir salto azoto proceduras dar kazkada darytos, rugstiniai pylingai, Erilyc, differin, kenciau gatveje nepazstamu zmoniu patarimus, kaip issigydyti oda...

Nebijau salutinio poveikio. Svarbu, kad padetu.

Labas,
jei vis dar nepradejai Roaccutane gydymo, galiu pasakyti, kad Roaccutane tikrai israso gyd.dermatologe Renata Jankovska. Ji dirba privacioj Baltijos-Amerikos klinikoj Vilniuj. Israso, manau, daug kas, bet sita gydytoja galiu rekomenduoti asmeniskai, nes pati pas ja lankausi del tos pacios problemos. Roaccutane geriu kol kas dar tik dveji menesiai, bet dar ne dienos nepasigailejau smile.gif
Sekmes sveikstant! smile.gif
Atsakyti
Sveikos :}
Turiu tą pačia problemą, su kuria kovoju jau ne vienrius metus. Šiandien buvau pas dermatologę, tai prirašė vėl visokių tepaliukų ir antibiotikus gerti .bet kiek skaičiau, tai dabar esu nusiteikus- jei padės tai tik kokiom 2 savaitėm . Sudomino mane šitas vaistas, manau,kad jei nepagerės būklė reiks paprašyt, kad šitą išrašytų. Aišku nepigus jie. Įdomu, kuriam laikui užtenka vienos pakuotės ir kiek pakuočių sunaudoti maždaug reikia ? smile.gif Gal kuri žinot šiauliuose kuri dermatologė/dermatologas išrašo smile.gif?
Atsakyti
sūnui irgi išrašė šį vaistą-pirksim, nes kiek ką darėm-veltui...
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2009 11 06, 18:41)
sūnui irgi išrašė šį vaistą-pirksim, nes kiek ką darėm-veltui...

O kiek metukų sūnui ? smile.gif Gal visgi neverta imtis tokios priemonės, kuri tikrai žaloja organizmą unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamius: 06 lapkričio 2009 - 20:53