Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane

Sveikos merginos,liudna man truputeli verysad.gif 2sav.sirgau Roto virusu ir vaistu nevartojau,ir ka Jus manot?spuogai atsinaujino,nedaug ,tik keli bet tokie skaudantys ir dideli ,o juk vaistus as geriu jau penktas menuo g.gif ,tai as cia ir pagalvojau, kaip bus kai baigsiu gert visa vaistu kursa?
Atsakyti
labux visoms.esu nauja siame saite,bet mamyte jau 4.5m.
vartojau ta vaistuka roaccutene.salutinis poveikis-baisus.vartojau ji pries gerus 3metus,ir tuo metu spuogu nebuvo,dziaugiausi kaip galejau,nes su ta prakeikta odos problema kankinuosi nuo 15metu.tipo bus 30-isaugsiu,bet man dar 6men ir viskas o ju net nemazeja.
tai va apie ta vaistuka-jis ne tik brangu,su salutiniu poveikiu,reikia gerti ilgai,bet ji pabaigus-pagerejimo JOKIO!!!
be to manau kadl tu vaistu deka uzsiauginau augli.ir ne bet koki o vezi suknista verysad.gif .100% garantijos nera,bet kai balandzio men atsiguliau radioaktyvaus jodo terapijai,tai patekau su tokia pat moterimi,kuri naikinti spuogus greibesi roacutane vaistuku.
pagristi negaliu,kad tikrai nuo ,nes daznai sako kad skydliaukes vezys buna nuo nervu,stresu.ir ju turejau nemazai.(tarp kitko vis dar nesibaigia).

isvada-brangu,spuogai dingsta tik tol kol geri,ir dar garantija salutiniam poveikiui.
bet tai tik mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciute @ 2008 05 07, 20:09)
sveiki,

gal kam reikia roaccutane 10mg 30 kapsuliu (pilna pakuote)?
vyras gere ir liko pakuote nebereikalinga

geriau papasakokit,kaip vyrui sekesi? g.gif

shir2te,tikrai labai uzjauciu del pasekmiu, bet gal ne viskas vaistu " deka "
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2008 05 07, 21:12)

viskas gerai vyrui. buvo bedu su nugaros oda.
pasalinis poveikis tik odos dziuvimas, nugaros oda pasidare daug lygesne.
spuogu nebeatsiranda. tyrimai irgi geri.
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2008 05 07, 21:12)

kaip tau sekas gert vaistus?kiek laiko jau vartoji? ar jauti koki poagerejima?
as tai nugriebiau 2 juvedical serumus uz 80 svaru tai patenkinta baisiausiai ax.gif
Atsakyti
man jis nepadėjo... gėriau po 50mg per dieną, 5 mėnesius verysad.gif verysad.gif verysad.gif net trūksta žodžių... buvo vienintelė mano viltis... bet... o ir kiek išleidau turbūt įsivaizduojat...
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2008 05 13, 17:10)
kaip tau sekas gert vaistus?kiek laiko jau vartoji? ar jauti koki poagerejima?
as tai nugriebiau 2 juvedical serumus uz 80 svaru tai patenkinta baisiausiai  ax.gif

vartoju nuo balandzio 21 d. ty yra jau 7 savaite eina. nesenai buvau pas daktarus, tai nusprendem dozes nedidinti,palikom tuos pacius 25 mg, bet dabar galvoju pati dar 5 mg padidinti g.gif kolkas dar laukiu visu kraujo tyrimu kol atsius pastu, tada paziuresiu ar kas pakito g.gif
na o del isores, tai pradejus gerti situacija nebuvo sakyciau bloga, taigi pablogejimo ir nejauciau, isbere labiau nebuvo g.gif
o po truputi gereja, iskyla aisku vienas kitas, bet tokie,del kuriu galvos kolkas nesuku. beto lindo is nosies inkstiriukai kaip patrake biggrin.gif pasuki nosi i sona, ir visi laukan biggrin.gif
apsitvarke truputi plaukai, anksciau plaudavau kas ryta, dabar jau galiu istemti dvi dienas siaip ne taip blush2.gif
buvo tik dvi bedos ( kolkas) ty trecia vartojimo savaite pradejau kraujuoti doh.gif buvau biskuti persigandus, nes man MM visada laiku ir vietoj, bet gydytojai nuramino, tai zodziu truko tik keleta dienu,kai normalios MM
ir smunka plaukai. na jie man ir anksciau smukdavo, bet gal dabar siek tiek daugiau. net nezinau ka kaltinti.. taigi padare priedu ir skydliaukes tyrima, tai ziuresiu, kai gausiu atsakyma.
ai, dar dziusta lupos, sakyciau kartais labai stipriai

raumenu skausmo jokio nejauciu, sportuoju 4-5 kart i savaite. blogo nepastebejau.

ai dar per antra savaite kelias dienas svaigo galva, liejosi akyse ir panasiai.

tai tiek.

Papildyta:
QUOTE(Gintare=) @ 2008 06 04, 20:43)
man jis nepadėjo... gėriau po 50mg per dieną, 5 mėnesius  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif net trūksta žodžių... buvo vienintelė mano viltis... bet... o ir kiek išleidau turbūt įsivaizduojat...

o tu palaipsniui didinai iki 50? ar pardejai nuo tokios dozes? ar pabaigus gerti spuogai atsinaujino? ar jie isvis nebuvo pranyke?

beje,ar kasnors baige gydyma dar gere palaikomaja doze?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 05 birželio 2008 - 08:39
Vaistus vartoju jau 7men,po 40mg.per diena,vienu zodziu, nuo2 iki 6men. neisdygo nei vienas spuogas,bet dabar pradejo atsirasti ju vel, krutines srityje, tokie gyluminiai,ir skaudantis,tik tiek kad jie greit pranyksta,per pora dienu.Kaip bebutu gaila, manau pabaigus vaistus vartoti spuogai atsinaujins vel verysad.gif nes jau taip ilgai juos geriu,o jie pradejo dykti vel.
Atsakyti
Sygyta,

Kokie rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2008 06 05, 09:36)
vartoju nuo balandzio 21 d. ty yra jau 7 savaite eina. nesenai buvau pas daktarus, tai nusprendem dozes nedidinti,palikom tuos pacius 25 mg, bet dabar galvoju pati dar 5 mg padidinti g.gif  kolkas dar laukiu visu kraujo tyrimu kol atsius pastu, tada paziuresiu ar kas pakito g.gif
na o del isores, tai pradejus gerti situacija nebuvo sakyciau bloga, taigi pablogejimo ir nejauciau, isbere labiau nebuvo g.gif 
o po truputi gereja, iskyla aisku vienas kitas, bet tokie,del kuriu galvos kolkas nesuku. beto lindo is nosies inkstiriukai kaip patrake biggrin.gif pasuki nosi i sona, ir visi laukan biggrin.gif
apsitvarke truputi plaukai, anksciau plaudavau kas ryta, dabar jau galiu istemti dvi dienas siaip ne taip blush2.gif
buvo tik dvi bedos ( kolkas) ty trecia vartojimo savaite pradejau kraujuoti doh.gif  buvau biskuti persigandus, nes man MM visada laiku ir vietoj, bet gydytojai nuramino, tai zodziu truko tik keleta dienu,kai normalios MM
ir smunka plaukai. na jie man ir anksciau smukdavo, bet gal dabar siek tiek daugiau. net nezinau ka kaltinti.. taigi padare priedu ir skydliaukes tyrima, tai ziuresiu, kai gausiu atsakyma.
ai, dar dziusta lupos, sakyciau kartais labai stipriai

raumenu skausmo jokio nejauciu, sportuoju 4-5 kart i savaite. blogo nepastebejau.

ai dar per antra savaite kelias dienas svaigo galva, liejosi akyse ir panasiai.

tai tiek.

Papildyta:
o tu palaipsniui didinai iki 50? ar pardejai nuo tokios dozes? ar pabaigus gerti spuogai atsinaujino? ar jie isvis nebuvo pranyke?

beje,ar kasnors baige gydyma dar gere palaikomaja doze?

palaipsniui, 2 mėnesius po 30mg, tada po 50mg... rezultatas pasimatė po 6-7 mėnesių vartojimo... žinoma oda netobula... savaitę jau nebegeriu ir 2 ikštiriukai pasirodė... sad.gif
Atsakyti
na geriau 4 menesiu,maximum doze buvo 30 mg, nutraukiau praeita menesi,kolkas viskas normaliai, bijau prisisneket. spalio gale eisiu vel pas daktarus ziures, reikia gerti toliau ar ne. keista jog man jokio palaikomojo kurso neskyre. zodziu mano atzvilgiu per anksti dar kanors karkseti g.gif beje, pries MM man isdykdavo spuogiuku ir vartojant vaistus,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 05 rugsėjo 2008 - 16:54
QUOTE(sygyta @ 2008 09 05, 17:53)
na geriau 4 menesiu,maximum doze buvo 30 mg, nutraukiau praeita menesi,kolkas viskas normaliai, bijau prisisneket. spalio gale eisiu vel pas daktarus ziures, reikia gerti toliau ar ne. keista jog man jokio palaikomojo kurso neskyre. zodziu mano atzvilgiu per anksti dar kanors karkseti g.gif beje, pries MM man isdykdavo spuogiuku ir vartojant vaistus,

o as ***** sedziu barzda apsispuogavusia, velnias zino ar cia stresas ar kad darbe pastoviai su tokia kauke reik ant barzdos vaiksciot, ar kad celebrations dvi dideles dezes nusipirkau ir ryju sokoladus doh.gif bandau clerasyliais praust ir kaukes detis bet nepadeda nervas ima tik doh.gif
Atsakyti