Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane

QUOTE(sanel @ 2008 04 13, 22:07)
Sveikos.noreciau paklausti ar pabaigus vaista vartoti isnyksta ir tie raudonos demeles kur liko nuo spuogu?As vaista vartoju jau 4men.spuogai pranyko jau po 2men.vartojimo,tik vietoj ju liko raudonos ryskios demes,o kai kur ir duobutes.Gyditoja sako kad raudonis su laiku praeis o Jums kaip buvo?

tu vartoji roaccutana?

na demes su laiku manau isnkysta ( daugiau ar maziau ). o randai cia kitas reikalas. gal galima lazeriu ar slifavimu.nezinau. nors man viena dermatologe pudrijo smegenis,jog randai taip pat turetu atsileisti. nezinau kiek tiesos
Atsakyti

As vartoju izotretinoina,nezinau ar teisingai parasiau 4u.gif sie vaistai vadinasi ne roaccutane,o decutan kadangi as gyvenu ir gydausi ne lietuvoje,bet sio vaisto sudetis analogiska roaccutanui.Tikiuosi kad ir tos demes pranyks.O gal zinai ar galima eiti i soliariuma ar bent jau teptis savaiminio idegio kremu,nes pas mane ne tik veidas, bet ir krutyne buvo spoguota ,o dabar arteja vasara ir norisi kad to raudonio nesimatytu.
Atsakyti
QUOTE(sanel @ 2008 04 13, 22:59)
As vartoju izotretinoina,nezinau ar teisingai parasiau 4u.gif sie vaistai vadinasi ne roaccutane,o decutan kadangi as gyvenu ir gydausi ne lietuvoje,bet sio vaisto sudetis analogiska roaccutanui.Tikiuosi kad ir tos demes pranyks.O gal zinai ar galima eiti i soliariuma ar bent jau teptis savaiminio idegio kremu,nes pas mane ne tik veidas, bet ir krutyne buvo spoguota ,o dabar arteja vasara ir norisi kad to raudonio nesimatytu.

i soliariuma jokiu budu neiki. savaimini idegi manau gali naudoti,tik ziurek kad butu jautriai odai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2008 04 13, 22:17)
tu vartoji roaccutana?

na demes su laiku manau isnkysta ( daugiau ar maziau ). o randai cia kitas reikalas. gal galima lazeriu ar slifavimu.nezinau. nors man viena dermatologe pudrijo smegenis,jog randai taip pat turetu atsileisti. nezinau kiek tiesos

deja pas mane roaccutane gerimo metu randu tiek atsirado, kad gyvenime negalvojau turesiu, dabar zvalgaus kur cia uk koki lazeri pasidaryt, bet baisoka kazkaip, tai bruzinu save su tca rugstim ir lyg lygiau atrodo, bent jau kakta su pudra lygi.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2008 04 14, 18:50)
deja pas mane roaccutane gerimo metu randu tiek atsirado, kad gyvenime negalvojau turesiu, dabar zvalgaus kur cia uk koki lazeri pasidaryt, bet baisoka kazkaip, tai bruzinu save su tca rugstim ir lyg lygiau atrodo, bent jau kakta su pudra lygi.... unsure.gif

tu manes negasdink
o kur tu UK gyveni? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 14 balandžio 2008 - 18:26
QUOTE(sygyta @ 2008 04 14, 19:25)
tu manes negasdink
o kur tu UK gyveni? blush2.gif

atsirado tu randu todel, kad as kisau nagus ir dar buvau veido valyma sugalvojus pasidaryt mechanini doh.gif nors kita vertus ir savaime gali likti randas juk roaccutane slopina kolageno gamyba ar kazka ten, oda buna labai isdziuvus ir del to randejimas vyksta, cia kazka man minejo gydytoja, todel reik daug daug drekinancio ant sasu ir ju neliest ir nelupinet.
o uk as west midlands gyvenu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2008 04 15, 16:35)
atsirado tu randu todel, kad as kisau nagus ir dar buvau veido valyma sugalvojus pasidaryt mechanini  doh.gif  nors kita vertus ir savaime gali likti randas juk roaccutane slopina kolageno gamyba ar kazka ten, oda buna labai isdziuvus ir del to randejimas vyksta, cia kazka man minejo gydytoja, todel reik daug daug drekinancio ant sasu ir ju neliest ir nelupinet.
o uk as west midlands gyvenu  rolleyes.gif

tai visai gal ir netoli biggrin.gif

nu mano logika tokia, jei nuo spuogo atsiranda randas,tai ar vartosi vaista ar ne,vistiek jis atsiras g.gif
mane dar kas neramina . vaisto anotacijoj parasyta,jog reikia sumazinti fizini kruvi.o uzklausus dermatologes,ji sako gali sportuoti kaip sportavus,tik jei raumenu neskauda g.gif
ir ar galima eiti i sauna? vat ka pamirsau paklausti doh.gif man nors 5 minutem biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 15 balandžio 2008 - 18:18
del saunos tai nezinau, bet va del fizinio kruvio tai tiesa tikriausiai, nes man labai skaudedavo kojas nors as ir nieko nebegiodavau daug nevaiksciodavau, dar mokiaus gi, o dabar kai dirbu tai sunku butu turbut kai visa diena ant koju reik varyt schmoll.gif
Atsakyti

Na o, as vaikstau i sporto kluba ir i baseina, nuovargio tikrai nejauciu,tik ta nugara skauda, nakti negaliu miegoti.O kokius Jus vitaminus vartojate?as geriau zuvu taukus ,bet neseniai perskaiciau,kad ten yra nemazai vitamino A ,tai dabar pasimeciau ar man juos gerti toliau, ar nustoti vartojus?
Atsakyti
QUOTE(sanel @ 2008 04 22, 13:17)
Na o, as vaikstau i sporto kluba ir i baseina, nuovargio tikrai nejauciu,tik ta nugara skauda, nakti negaliu miegoti.O kokius Jus vitaminus vartojate?as geriau zuvu taukus ,bet neseniai perskaiciau,kad ten yra nemazai vitamino A ,tai dabar pasimeciau ar man juos gerti toliau, ar nustoti vartojus?

as vitaminu jokiu nevartoju schmoll.gif valgau gera maista ir tiek.
o po kiek laiko pradejo jaustis nugaros skaudejimas?
sportuot ir as nenustosiu, kol visiskai blogai nebus rolleyes.gif tikiuos kad nebus
Atsakyti

Man pasijaute jau po geru 2sav.ispradziu galvojau kad nuo treniruokliu,ar atsilenkimu,bet po to gyditoja paaiskino,kad tai yra salutinis poveikis.As paprasciausiai sumazinau fizini kruvi,nugarai ir tiek.O kiek tu laiko vartoji si vaista?
Atsakyti
QUOTE(sanel @ 2008 04 22, 14:52)
Man pasijaute jau po geru 2sav.ispradziu galvojau kad nuo treniruokliu,ar atsilenkimu,bet po to gyditoja paaiskino,kad tai yra salutinis poveikis.As paprasciausiai sumazinau fizini kruvi,nugarai ir tiek.O kiek tu laiko vartoji si vaista?

as tik ka pradejau.
Atsakyti