Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane

QUOTE(prieblanda @ 2008 03 03, 15:40)
Aš pati neimčiau jokio geriamo retinoido prieš tai nepabandžius išoriškai  ax.gif

na kolkas 2 dermatologai siule tapati,dabar einu pas trecia,nezinau ka patars blush2.gif gal ir paprasysiu tepamo,o rudeniop pradesiu gerti,nes vasara arteja,o norisi ir atostogomis pasimegauti. g.gif nu nezinau,ziuresiu ka sakys,jei patars gerti,gersiu
Atsakyti
na vat,israse man. pradesiu po mmm menesio pabaigoj. pradine doze 25 mg . uz 60 tabletuku 20 mg+ 60 tabletukiu 5mg,sumokejau 6,8 svaro biggrin.gif

oi,tikiuos dievas su manimi unsure.gif
Atsakyti
truputį ne į temą aš,bet...MAno oda tikrai nėra baisi(žinoma visi nori tobulos),o dermatologė parašė doksiciklino(po 1tabl.2kartus per dieną,5dienoms,nors anotacijoj parašyta,kad tik pirmą d.2tabl.reikėtų gert,o paqskui po 1) blink.gif Ar čia jau paskutinis variantas antibiotikai?Gerčiau juos,jei nebeatsinaujintų spuogai,bet kažkaip nesitiki to iš antibiotikų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2008 04 03, 22:33)
truputį ne  į temą aš,bet...MAno oda tikrai nėra baisi(žinoma visi nori tobulos),o dermatologė parašė doksiciklino(po 1tabl.2kartus per dieną,5dienoms,nors anotacijoj parašyta,kad tik pirmą d.2tabl.reikėtų gert,o paqskui po 1) blink.gif Ar čia jau paskutinis variantas antibiotikai?Gerčiau juos,jei nebeatsinaujintų spuogai,bet kažkaip nesitiki to iš antibiotikų  schmoll.gif

antibiotikai ne paskutinis variantas, roaccutane paskutinis rolleyes.gif man po antibiotiku ilgo kurso atsinaujino po poros menesiu viskas, bet mano oda yra sunki
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2008 04 03, 22:33)
truputį ne  į temą aš,bet...MAno oda tikrai nėra baisi(žinoma visi nori tobulos),o dermatologė parašė doksiciklino(po 1tabl.2kartus per dieną,5dienoms,nors anotacijoj parašyta,kad tik pirmą d.2tabl.reikėtų gert,o paqskui po 1) blink.gif Ar čia jau paskutinis variantas antibiotikai?Gerčiau juos,jei nebeatsinaujintų spuogai,bet kažkaip nesitiki to iš antibiotikų  schmoll.gif

man lygiai toks pat atvejis buvo. Ir tokia pat situacija, taip pat dermatologė išrašė. Aš visą kursą sugėriau, blogumo nepajutau, oda gerokiai apsivalė, bet dabar po poros mėn vėl lenda tie spuogeliai ( žinoma, ko tikėtis blush2.gif ) bet aišku ne taip kaip anksčiau, daug mažiau... ax.gif

p.s. Pas kokią čia dermatologę buvai?
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2008 04 04, 19:43)

p.s. Pas kokią čia dermatologę buvai?

Aš iš Alytaus,tai tikriausia tau nieko nesakys jos pavardė 4u.gif
O tau irgi 5dienom ir po 2tabl.buvo paskirta doksiciklino?
Atsakyti
manau antibiotikai padeda visiskai tik toms,kurioms " ne i tema" pradejo lysti spuogai. tarkim buvo grazi grazi oda, po KT metimo,sast ir atsirado. tada manau antbiotikai gali isgydyti negryztamai g.gif
o siaip paciai teko gerti antibiotikus virs 3 menesiu, nors turejau gerti ilgiau, bet tiesiog akyse buvo pradeje mirguliuotis doh.gif tai meciau, problema apmazejus buvo, bet trumpam. taip, kad manau neverta. nebent10 dienu kursas.nors UK niekas 10 dienu neisraso,minimum 3 menesiai. ir net neisivaizduoju ,kaip keleta metu trunkancia problema,galima isgydyti per 10 dienu. nesamone schmoll.gif
Atsakyti
sygyta, o kiek tu mg dabar geri ir koks tavo svoris jei ne paslaptis? rolleyes.gif kiek menesiu tau sake kursas mazdaug truks ir ar zada dididinti doze ar paliks tolygia?
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2008 04 07, 18:36)
sygyta, o kiek tu mg dabar geri ir koks tavo svoris jei ne paslaptis? rolleyes.gif kiek menesiu tau sake kursas mazdaug truks ir ar zada dididinti doze ar paliks tolygia?

as dar nepradejau gerti,laukiu MM. svoris 56 kg,israse 25 mg i diena. ar didins ar ne,nieko nesake. ziuresim kaip toleruosiu blush2.gif bet iki 50 mg neididinsiu tikrai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2008 04 05, 11:39)
Aš iš Alytaus,tai tikriausia tau nieko nesakys jos pavardė  4u.gif
O tau irgi 5dienom ir po 2tabl.buvo paskirta doksiciklino?

man buvo paskirta 5 dienas po 2 tab. ir 10dienų po1 tab.
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2008 04 07, 18:56)
as dar nepradejau gerti,laukiu MM. svoris 56 kg,israse 25 mg i diena. ar didins ar ne,nieko nesake. ziuresim kaip toleruosiu blush2.gif bet iki 50 mg neididinsiu tikrai schmoll.gif

panasiai reiskias kaip ir man, nes tuo metu kai geriau roaccutane sveriau 68 ir pradine doze buvo 30mg
Atsakyti

Sveikos.noreciau paklausti ar pabaigus vaista vartoti isnyksta ir tie raudonos demeles kur liko nuo spuogu?As vaista vartoju jau 4men.spuogai pranyko jau po 2men.vartojimo,tik vietoj ju liko raudonos ryskios demes,o kai kur ir duobutes.Gyditoja sako kad raudonis su laiku praeis o Jums kaip buvo?
Atsakyti