MAMYTĖS TI NEVESKIT SAVO VAIKUČIO PAS ZIUZINĄ . JI VISIŠKAI NEPRIŽIŪRI VAIKŲ. JAI TIESIOG Į JUOS NUSISPJAUTI. KAI 2 MĖNESIŲ MERGYTĘ NUSINEŠIAU PASITIKRINTI, JI NET NUO KĖDĖS NEPAĖGĖ UŽPAKALIO PAKELTI, KAD GALETŲ APŽIŪRĖTI VAIKO. TIK PAKLAUSĖ KAIP VALGO. AR TAI APŽIŪRA? O KAI KITOS MAMYTĖS VAIKUTIS SUSIRGO SUGEBĖJO PASAKYTI, KAD TAIP TURI BŪTI IR NET NESITEIKĖ JOKIO TYRIMUKO PADARYTI.
DABAR SAVO DUKRYTĘ PRIREGISTRAVUSI PRIVAČIJE POLIKLINIKOJE (PRI BERNELIŲ)PAS NEDZINSKIENĘ. NUOSTABI DAKTARĖ . VAIKUTĮ VISADA APŽIŪRI ATIDŽIAI IR BE REIKALO NEMALA LIEŽUVIU KAIP ZIUZINA.
QUOTE(kristi13 @ 2007 02 09, 00:38)
MAMYTĖS TI NEVESKIT SAVO VAIKUČIO PAS ZIUZINĄ . JI VISIŠKAI NEPRIŽIŪRI VAIKŲ. JAI TIESIOG Į JUOS NUSISPJAUTI. KAI 2 MĖNESIŲ MERGYTĘ NUSINEŠIAU PASITIKRINTI, JI NET NUO KĖDĖS NEPAĖGĖ UŽPAKALIO PAKELTI, KAD GALETŲ APŽIŪRĖTI VAIKO. TIK PAKLAUSĖ KAIP VALGO. AR TAI APŽIŪRA? O KAI KITOS MAMYTĖS VAIKUTIS SUSIRGO SUGEBĖJO PASAKYTI, KAD TAIP TURI BŪTI IR NET NESITEIKĖ JOKIO TYRIMUKO PADARYTI.
DABAR SAVO DUKRYTĘ PRIREGISTRAVUSI PRIVAČIJE POLIKLINIKOJE (PRI BERNELIŲ)PAS NEDZINSKIENĘ. NUOSTABI DAKTARĖ . VAIKUTĮ VISADA APŽIŪRI ATIDŽIAI IR BE REIKALO NEMALA LIEŽUVIU KAIP ZIUZINA.
sakai? nu man keista skaityti tai ka tu rasai nes man tai taip nera visada apziuri na bent jau as jai duodu suprasti kad atejau tai apziurek.tiesiog reikia buti drasiai ir jai kas blogai sakyti kad apziurekit
vedu savo mergaites pas gyd. D. Belozarevičienę, jau 7 metai ir nesiskundžiu, man ji labai patinka, į viską labai atsakingai žiūri
QUOTE(etynsur @ 2007 02 12, 12:44)
sakai? nu man keista skaityti tai ka tu rasai nes man tai taip nera visada apziuri na bent jau as jai duodu suprasti kad atejau tai apziurek.tiesiog reikia buti drasiai ir jai kas blogai sakyti kad apziurekit
ir mes taip visada su Ziuzina. Žinau ko einu ir klausiu, prašau. Svarbiausia, vaiką visada pakalbina, ir tik tada stetoskopą traukia. Aišq, tos jos tirados gali užbaigti, bet aš sugebu nutraukti jos pasikalbėjimą, jei tik pajuntu, kad krypstama nuo temos. Į namus tai sunkiai priprašoma, bet telefonu - mielai konsultuoja. Sesutė liuks. Priima visada (liežuvį pagalandu ir neleidžiu jai gilintis į priekaištus dėl netinkamo atvykimo laiko ). Ir išbūnam ten 20-30min. Nes man tiek reikia.
Kas dėl diagnozavimo, tai visi klysta:) Ir mums taip buvo: 2mėnesius paraudusius žandus palaikė padidėjusiu kapiliariniu odos jautrumu . Bet jau kai kojų ir užpakalio oda "parėjo", tada susivokė, kad jautrumas maistui ir padėjo užvesti ant kelio.
Ypač džiaugiuos tuo, kad kiekviena proga nesiųlo antibiotikų, ir apskritai vaistų . Ką vietoj jų - alternatyva. Aišq, visa laimė, kad ligutės lengvos ir gebamos gydyti mamos kantrybe
Mes lankomes pas gyd.Panaviene.Sergam tikrai daznai,ir daznai tenka poliklinikoje lankytis.Tai nelabai patinka tai,kad tik kas vos is karto antibiotikai...Siaip gydytoja labai faina,galima be problemu gauti siuntimus,priima be taloniuku,visada pataria.
QUOTE(Rasadam @ 2007 03 06, 11:31)
Mes lankomes pas gyd.Panaviene.Sergam tikrai daznai,ir daznai tenka poliklinikoje lankytis.Tai nelabai patinka tai,kad tik kas vos is karto antibiotikai...Siaip gydytoja labai faina,galima be problemu gauti siuntimus,priima be taloniuku,visada pataria.
sveikos mane labai sudomino vienas klausimas ar visos ar tik Ziuzina nevaiksto po namus mazyliui susirgus? kaip su kitom idomu???bukit geros parasyki.paskutini karta kai maniske susirgo atejo kazkokia budinti kuri mano vaika mate pirma karta akyse tai dievuli dievuli kazkokia nesveika boba kaip ji man pradejo aiskinti kad jus zinotumet ir dar mano namuose na isivaizduokit atejo ir sako televizoriu isjunkit nors garso visiskai nebuvo...nu mazdaug pacios isivaizduokit ji man aiskina ka daryti savo namuose vos nevoziau ja pro duris lauk... tai visdelto kaip su tom daktarytem ar cia tik Ziuzina taip??????
.
QUOTE(etynsur @ 2007 03 08, 10:54)
paskutini karta kai maniske susirgo atejo kazkokia budinti kuri mano vaika mate pirma karta akyse tai dievuli dievuli kazkokia nesveika boba kaip ji man pradejo aiskinti kad jus zinotumet ir dar mano namuose na isivaizduokit atejo ir sako televizoriu isjunkit nors garso visiskai nebuvo...nu mazdaug pacios isivaizduokit ji man aiskina ka daryti savo namuose vos nevoziau ja pro duris lauk...
Dabar sako, kad pas sergančius gydytojai į namus nebevaikščios Tik privatūs. Man irgi taip buvo, nebeprisimenu pavardės, bet įėjo į kambarį, aš jai nurodžiau atsisėsti ant lovos, tai ji pasišiaušė ir pareiškė, kad nemandagu svečius sodinti ant lovos, atsisėdo ant fotelio ir laukė, kol vaiką jai įteiksiu Ir išvis kai pradėjo su savo komentarais, tai labai nemaloniai pasijaučiau, iškritikavo namus Norėjosi apvožti ją Negalėjau dar ilgai atsigauti po tokio įžūlumo.
QUOTE(M & G @ 2007 03 08, 12:01)
Dabar sako, kad pas sergančius gydytojai į namus nebevaikščios Tik privatūs. Man irgi taip buvo, nebeprisimenu pavardės, bet įėjo į kambarį, aš jai nurodžiau atsisėsti ant lovos, tai ji pasišiaušė ir pareiškė, kad nemandagu svečius sodinti ant lovos, atsisėdo ant fotelio ir laukė, kol vaiką jai įteiksiu Ir išvis kai pradėjo su savo komentarais, tai labai nemaloniai pasijaučiau, iškritikavo namus Norėjosi apvožti ją Negalėjau dar ilgai atsigauti po tokio įžūlumo.
apsurdas as tai su mielu noru kad ja pakeisti bet kaip tai padaryri tai tikriauiai ne mano valioj
pamirsau pasakyti,kad ji vos dar neijejus pro duris pradejo mano vyrui priekaistauti kodel pas jus ant duru nera numeriuko sako as vos jus suradau nu galvoju virsune adresas buvo pasakytas registraturoj tai ka gal ji is lempos eina nezinodama kur galvoju greiciau je kas pakeistu prietranka neraliuota
sveikos, gal katra lankotes su angeliukais pas Sustickiene? kokia jusu nuomone apie ja?
QUOTE(etynsur @ 2007 03 09, 09:21)
pamirsau pasakyti,kad ji vos dar neijejus pro duris pradejo mano vyrui priekaistauti kodel pas jus ant duru nera numeriuko sako as vos jus suradau nu galvoju virsune adresas buvo pasakytas registraturoj tai ka gal ji is lempos eina nezinodama kur galvoju greiciau je kas pakeistu prietranka neraliuota
man ta kur i namus vaiksto irgi labai nepatinka .mano vyrui atejus pradejo aiskint, kur jis turetu batus laikyti, mat ji gali imti ir nugriuti Nes kai atvaziavo gydytoja, po keliu minuciu vyras is darbo parleke ir batus netoli duru paliko, nu bet ne viduryje , o ji pamacius kai pakele veja:greit patraukit , cia turbut tam, kad as nugriuciau
Mes taip prisirašę Šilainių poliklinikoje, pas gydytoją Ziuziną. Ji mėgsta pakalbėti ir galvoja kad mamos perdėtai rūpinasi savo vaikais. Bet mes ja esame patenkinti. Į visus klausimus gauname išsamius atsakymus, reikia tik paklausti, švelniai moka elgtis su vaikais, net ir man ji padėjo kai buvo pogimdyvinė depresija ir laktastazė. Pas ją kabinete išbūnam apie 20 min, niekada nebuvo išvarius, dažnai tenka ir pavėluoti, bet niekada negirdėjau jokio priekaišto. O ir medicininę knygelę teko skaityti - nieko papildomai nebuvo prirašyta. Aišku, kai kurios jos žinios pasenusios, pavyzdžiui ji primaitinimą rekomenduoja nuo 4 mėnesių, pradedantį stovėti vaiką liepia auti tokiais kaip ortopediniais batukais, o į raumenų tonusą nelabai kreipia dėmesį. Bet ir jai, ir jos seselei Sandrai galima skambinti bet kada. Esam skambinę ir vakarais, ir savaitgaliais, visada išklauso, nuramina ir pataria.
Teko kelis kartus lankytis pas Šustickienę, tai ta nekreipė dėmesio, kad septynių mėnesių vaikas dar pats nesėdi, atsakė - sėdės, kur jis dings. Ir neatskyrė prakaitinio bėrimo nuo alergijos. Taigi pagėrėm antialergenių vaistų visai be reikalo. Tikrai nerekomenduočios šios gydytojos.
O įdomiausia buvo kai išsikvietėm gydytoją į namus... Atvažiavo kažkokia visai nematyta pediatrė, apsidairė po namus ir apžiūrėjo vaiką ir neatskyrė tridienės karštinės nuo gerklės uždegimo ir prirašė antibiotikų ir liepė duoti arbatos su medum, nors medaus iki metukų vaikams negalima visai. Ir dar man pasakė, kad visas mūsų butas dvokia nuo laikomo katino. Čia tai buvo viršūnė. Gaila kad neprisimenu jos pavardės. Nesuprantu kaip tokios gydytojos iš viso dirba medicinos srityje. Mano manymu jos vieta - valytoja kokiam prekybos centre.
Teko kelis kartus lankytis pas Šustickienę, tai ta nekreipė dėmesio, kad septynių mėnesių vaikas dar pats nesėdi, atsakė - sėdės, kur jis dings. Ir neatskyrė prakaitinio bėrimo nuo alergijos. Taigi pagėrėm antialergenių vaistų visai be reikalo. Tikrai nerekomenduočios šios gydytojos.
O įdomiausia buvo kai išsikvietėm gydytoją į namus... Atvažiavo kažkokia visai nematyta pediatrė, apsidairė po namus ir apžiūrėjo vaiką ir neatskyrė tridienės karštinės nuo gerklės uždegimo ir prirašė antibiotikų ir liepė duoti arbatos su medum, nors medaus iki metukų vaikams negalima visai. Ir dar man pasakė, kad visas mūsų butas dvokia nuo laikomo katino. Čia tai buvo viršūnė. Gaila kad neprisimenu jos pavardės. Nesuprantu kaip tokios gydytojos iš viso dirba medicinos srityje. Mano manymu jos vieta - valytoja kokiam prekybos centre.