Mes irgi pas gydytoja Gyliene.Ir kartais atrodo kad per daug mums pastoviai vaistu israso, nors siaip ji labai patinka man
mano abu vaikai lankosi pas Andriuskiene ir esu labai patenkinta labai rupestinga ,o klaidu daro visi ir niekas neesame apsaugoti ,ji mums priklauso pagal gyvenama vieta gimus suneliui niekad nereikejo nerimauti del prieziuros ejo kas diena tai sesute tai gydytoja nors man viskas buvo aisku leliaus prieziuroje ,ir ligos atveju po vizito dar keles dienas skambina ir teiraujasi apie vaikus
Labukas, mes lankomes pas gyd. Kukcinaviciene. Gal kas turi ka apie ja pasakyt
Sveikos visos mamytes, bukit geros ir patarkit kur ir kokia daktare man silainiuos pasirinkti dar leliuko neturiu bet ne daug jau liko. Silainiuose gyvenu tik 1,5metu pati lankausi sanciu sveikatos centre, ieskau vaiku dakrares. Tiesa gyvenu netoli berneliu uzeigos ir ieskau vaiku daktares, cia kazkaip pritruko man nuomoniu ir patarimu.Gal galit pasakyti kurioj vietoj yra silainiu seimos sveikatos centras? o gal katra lankotes tam centre kur yra baltu sporto klubas? labai aciu uz atsakymus nekantrei lauksiu
QUOTE(vaidutedd @ 2006 06 02, 18:56)
Sveikos visos mamytes, bukit geros ir patarkit kur ir kokia daktare man silainiuos pasirinkti dar leliuko neturiu bet ne daug jau liko. Silainiuose gyvenu tik 1,5metu pati lankausi sanciu sveikatos centre, ieskau vaiku dakrares. Tiesa gyvenu netoli berneliu uzeigos ir ieskau vaiku daktares, cia kazkaip pritruko man nuomoniu ir patarimu.Gal galit pasakyti kurioj vietoj yra silainiu seimos sveikatos centras? o gal katra lankotes tam centre kur yra baltu sporto klubas? labai aciu uz atsakymus nekantrei lauksiu
http://www.gydymas.lt/
QUOTE(saVulka @ 2006 01 30, 15:19)
Paskiau per pazistamus issiklausinejau kad nebloga Panaviene. Is tikruju nebloga gydytoja. Tik kas nepatiko, jog tais antibiotikais per daznai ede...
Net nežinau, ar likti pas šią gyd. - tridienę karštinę irgi antibiotikais gydė , mat manė, kad angina . Tiesą sakant, visiems klaidų pasitaiko, bet man tai pikta, kad vaiką be reikalo antibiotikais maitinau ... Norėčiau užregistruoti Šeimos sveikatos centre, bet mums dažnai tenka lankytis pas chirurgą, įdomu, ar toje klinikoje nebūtų problemų .
QUOTE(*Migla* @ 2006 06 03, 10:21)
Norėčiau užregistruoti Šeimos sveikatos centre, bet mums dažnai tenka lankytis pas chirurgą, įdomu, ar toje klinikoje nebūtų problemų .
Taigi kad jie chirurgų neturi... bet nemanau, kad gaili siuntimų į kitą gydymo įstaigą. peržiūrėk http://www.gydymas.lt
Aciu Ingute uz nuoroda siaip labai vilioja tas silainiu sveikatos centras, taciau dar laukiu labai nuomoniu apie jame dirbancias vaiku daktares.
Aš jau pora metų saviškį vedu pas Panavienę - šauni gydytoja. Visada pataria, paiškina. Jei ko nors paklausi - visą laiką atsakys be problemų. Mes sergame pakankamai dažnai, tačiau nepasakyčiau, kad "gyvi tik antibiotikais". Kažkada ją pavadavo Jakuševa - siaubiakas kažkoks
QUOTE(maxi @ 2006 06 11, 16:41)
Aš jau pora metų saviškį vedu pas Panavienę - šauni gydytoja. Visada pataria, paiškina. Jei ko nors paklausi - visą laiką atsakys be problemų. Mes sergame pakankamai dažnai, tačiau nepasakyčiau, kad "gyvi tik antibiotikais". Kažkada ją pavadavo Jakuševa - siaubiakas kažkoks
O kas ta Jakuševa???Kad neužsiraut
mes taip pat lankemes silainiu seimos sentre, pas mikstiene.. bet man tai ji nelabai patiko nors pas ja maze vedem iki 1metu ir 4mensiu.. mes labai daznai sergam, tai ji pastoviai tuos pacius vaistus skiria, tyrimu jokiu nedaro, pas gyditojus siuncia tik kaip as paprasau zodziu nelabai rupinosi... db persirasem arciau namu, i Seimos klinika kur Baltai sporto klubas, pas gyditoja Druliene(ji anksciau silainiu poliklinikoj dirbo) liux gyditoja, iskart tyrimukus padare prirase stiprint organizmui vitaminu ir t.t. ir isklauso , patarsia kas kaip
QUOTE(maxi @ 2006 06 11, 16:41)
Kol kas ir mes liksim pas Panavienę , nors ir nesmagu dėl tų antibiotikų , bet šiaip ji tikrai šauni. Bet tikrai nemalonu, kai jai nesant siunčia pas Jakuševą, kurios dažniausias gydymas - laukti savo gydytojos .