Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatrai Šilainių poliklinikoj

O as sita gydytoja esu net lb patenkinta 4u.gif Nors ji ir vyresnio amziaus, bet visada patars ir pades. As pati budama paaugle lankiausi pas ja ir dabar savo suneli vedu smile.gif Visus siuntimus gavau be jokiu kysiu ir maldavimu. Kai mazajam buvo puse metu buvau issigandus del jo raudonu demeliu ant jo daikciuko..tai ji man iskart israse siuntima i klinikas pas urologa..Ir pas okulista, terapeutus siunte profilaktiskai tikrintis smile.gif Kaip kelios mano drauges skundziasi savo vaiku gydytojais, kad neduoda siuntimu pas chirurgus, nes ale jau isnaudojo menesio limita..tai as sakau niekad neturejau tokiu bedu smile.gif Viskas visada laiku ir su rupesciu smile.gif
Man ji tikrai patinka, kaip antra mama, nes tikrai patars, nuramins visada smile.gif O dovaneliu niekada nenesiau ir tikrai nuo to jos demesys nera mazesni smile.gif Nu bet cia kaip kam smile.gif Sakoma visiems geras nebusi 4u.gif
Atsakyti
mes prisirasem Romainiu poliklinikoje arciau namu mums. o tyrimus su siuntimu einam i KMUK ar dar bet kur kitur.
Atsakyti
QUOTE(kalava @ 2010 01 12, 16:27)
mes prisirasem Romainiu poliklinikoje arciau namu mums.  o tyrimus su siuntimu einam i KMUK ar dar bet kur kitur.

O pas kokia gydytoja?
Mes irgi Romainiu ambulatorijoj prisirase..., bet... noriu begti kiek kojos nesa is cia.
Atsakyti
QUOTE(Vaidux @ 2010 01 19, 14:01)
O pas kokia gydytoja?
Mes irgi Romainiu ambulatorijoj prisirase..., bet... noriu begti kiek kojos nesa is cia.

mes pas Miseikiene. nu neiznau patenkinti.
O jus pas kokia gydytoja ir kas ten negerai ?
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 12 08, 17:03)
Buvom pas Ziuziną beveik 5 metus. pabėgom tiek iš jos, tiek iš Šilainių poliklinikos. nebepernešiau absoliučiai visų ligų gydymo antibiotikais  doh.gif tyrimų neišsiprašysi, siuntimų niekur neduoda, visur visko reikia prašinėtis ir dar ne šiaip sau lengvai gausi. dažnai pasišaipo kad "per jautriai reaguojam ir esam nervuoti tėvai, per daug rūpinamės vaiku" ir panašiai. man tokie dalykai nepriimtini. džiaugiuosi pasiryžusi išeiti.visa Šilainių poliklinika-didžiulis nesusipratimas.

Mes jau irgi panašiai pradėjom galvoti. Kol neturi rimtų bėdų, tai gal ir faina su ta Ziuzina paplepėti. Aišku, mes jau pavargę nuo vaiko ligų, nes jis labai dažnai serga, bet manęs jau nebeįtikina Ziuzinos argumentas, kad dėl visko kaltas darželis. Nei jokių tyrimų nepasiūlo, nei siuntimų, kol patys neišsireikalaujam. Tik sugeba pasakyti, kad aš nebedirbčiau ir auginčiau vaiką namuose iki mokyklos, tada jis nebesirgs, ir ligas išaugs. Po tokių pasakymų kažkaip pradėjom galvoti apie kitą gydytoją.
Atsakyti
musm is viso pas jakusiava yra buve atveju.
vaikas 8 men. po namu tarnybos vizito israsytu vaistu vistiek karsciuoja paskambinu ka daryt. o ji sako kvieskit greitaja ir numeta rageli.
tada pakvieciu greitaja atvaziuoja gydytoja apziuri vaika , pasako ka daryt ir isvaziuoja.
ir susitvarko tas karsciavimas bent jau kontroliuoti ji galima.

nebelaike nervai . Aplamai as ir pati einu i Silainiu poliklinika ens natro leliuko laukiu. tai nu siaubiakas kazkoks.
ten kazkas negerai su kadru politika , nes like jau visai baisus gydytojai, kurie jau niekur kitur nebetinka.
tie kurie buvo geresni jau seniai iseja ir kitur dirba.
Atsakyti
QUOTE(kalava @ 2010 01 19, 17:48)
mes pas Miseikiene. nu neiznau patenkinti.
O jus pas kokia gydytoja ir kas ten negerai ?

Ir mes pas Miseikiene. Matyt musu biolaukai... nesutampa. Nepatinka ji man ir taskas. Nu kazkaip - ko paklausi, to negausi. O ir siaip tos ambulatorijos politika - nusimuskit temperatura ir atvaziuokit. Is kokiu 7 kartu, kai buvo pakile virs 38, tik viena karta atvaziavo daktare...
Nesu is tu mamu "tik kas ir skambinu daktarei", ir daktarams skambinu, kai jau tikrai reikia mediko pagalbos.
Lankomes vienerius metus, bet rysio taip ir normalaus neuzmezgem. Jei kas - tai pirmi zodziai - turbut del dantuku... Po tokiu kalbu... ir i ligonine teko atsigulti, nes "tipo" dantys". Nu uz visu ligu dankstytis, kad dantys...

Ir dar - paklausiau, kaip siulytu uzbaigti vaiko maitinima MP, tai ji man sako - susiverziat krutine ir isvaziuojat kelioms dienoms be vaiko... Man cia tokia senote kvepia.... Siai dienai daug kitokiu budu yra, kurie ir mamai, ir vaikui labiau priimtini ir abiems soko neivaro.

O kiek lanko Jus lankotes?
Atsakyti
QUOTE(Vaidux @ 2010 01 21, 15:43)
Ir dar - paklausiau, kaip siulytu uzbaigti vaiko maitinima MP, tai ji man sako - susiverziat krutine ir isvaziuojat kelioms dienoms be vaiko... Man cia tokia senote kvepia.... Siai dienai daug kitokiu budu yra, kurie ir mamai, ir vaikui labiau priimtini ir abiems soko neivaro.

Gal čia tokia Šilainių poliklinikos politika? Ir man taip pat Ziuzina patarė.
Atsakyti
labas mamytes smile.gif

norejau pasiteirauti kaip su gydytoju iskvietimu i namus Silainiu poliklinikoje? ar atvyksta pediatras, pas kuri nuolatos lankomes ar yra paskirti kazkokie kiti gydytojai tokiems vizitams? pirma karta iskilo tokia problema, tai noretusi informacijos is jusu ax.gif Apsirgo mano maziuke, o per tokius salcius vezdama i poliklinika dar labiau turbut susargdinciau verysad.gif
Atsakyti
kariatide, yra nuoroda http://www.silainiupoliklinika.lt
skambink ir klausk, greichiau suzinosi kas kaip.

jei ne 39 laipsniai, matomai mes patys veztume arba issikviestume taksi, manau savo gydytoja jei ji nevaziuotu ir pasikalbintume ir atsiveztume. Momentinis pabuvimas net tokioj temperaturoje ne kritiska, siltai aprengus.

QUOTE(kariatide @ 2010 01 27, 09:42)
labas mamytes smile.gif

norejau pasiteirauti kaip su gydytoju iskvietimu i namus Silainiu poliklinikoje? ar atvyksta pediatras, pas kuri nuolatos lankomes ar yra paskirti kazkokie kiti gydytojai tokiems vizitams? pirma karta iskilo tokia problema, tai noretusi informacijos is jusu ax.gif Apsirgo mano maziuke, o per tokius salcius vezdama i poliklinika dar labiau turbut susargdinciau verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(kariatide @ 2010 01 27, 10:42)
labas mamytes smile.gif

Yra taip vadinama "namų tarnyba", kuri važiuoja į namus. Atvažiuos tikrai, bet netikėk ką šneka. Daugeliui iš mūsų nustatė klaidingas diagnozes ir po to atsidūrėm ligoninėse. Tiesiog teks pasikliauti mamos nuojauta. O šiaip vaikams sukarščiavus ir kosėjant kviečiu visada, nors plaučiukus paklauso. O šiaip gausi patarimų - svogūnai, česnakai, medetkos. Mintinai per tiek metų tą dainelę žinau (čia tuo atveju, jei atvažiuos Prekevičienė)
Atsakyti
dekui mergytes 4u.gif
Atsakyti