QUOTE(Giedre.K. @ 2009 02 16, 14:03)
Sveikos mamos
prisiskaiciau nekokios info apie gyd. Ziuzina..o mums ja priskyre.. ta informacija ganetinai sena, gal kas pasikeite?? jei kas lankotes, ar ka girdejote pasidalinkite info.. mes dar labai maziukes, dar tik eisim pirma karteli pas ja, aki buvo namuose, ati amn ji niekuo neuzkliuvo
aciu
prisiskaiciau nekokios info apie gyd. Ziuzina..o mums ja priskyre.. ta informacija ganetinai sena, gal kas pasikeite?? jei kas lankotes, ar ka girdejote pasidalinkite info.. mes dar labai maziukes, dar tik eisim pirma karteli pas ja, aki buvo namuose, ati amn ji niekuo neuzkliuvo
aciu
Gailiuosi kad anksčiau nepabėgom nuo Ziuzinos
Pražiopsojo rachitą, jei nebučiau kitais budais gydžius, nežinia kaip būtų buvę. Galvytė taip ir liko kreiva visam gyvenimui
Sūnus anksti pradėjo vaikščiot, 10 mėnesių. Buvo jau gal metukai, kai man atrodė jis šleivai kojas deda. Galvojau kokių masažiukų, mankštą parašys, o ji tuo savo migdančiu tonu "dar tvirtai nevaikšto, vėliau žiūrėsim, kai pats gerai eit pradės..." aš jai sakau kad jis jau pats vaikšto puikiai, bet jai buvo dzin.
Tai dabar turim bėdą, nešioja ortopedinius batus ir t.t., aišku gal nebūtų kojytės visai tiesios, bet anksčiau pradėjus lengviau viską atstatyt.
A, dar kai kokie 8 mėn turbūt jau buvo, man atrodė jo šonkauliukai atsikišę, na pas mane taip, bet galvoju gal irgi galima kokią mankštą ar pan, tai ji kai pasakė vos nenuvirtau :"tai nereik per anksti sodint mažiuko pradėt..." Tai gal tai reikėjo pasakyt kai vaikui buvo 4mėnsiai, o ne 8??
Ir dar, ji atostogavo, kai pakilo temperatūra virš 38. Turėjau tel asmeninį, tai paskambinau. Sakė atvažiuot pas vaduojančią, nepamenu kas vadavo, bet irgi nieko gero nepasakė "palaukit, gal kas išlįs" gal ragai? na, bet ten buvo tridienė karštinė ir ji praėjo, diagnozę susiradau pati. Po savaitės atvažiavom įprastam patikrinimui kas mėnesį, tai Ziuzina net nepaklausė, kaip su ta temperatūra baigėsi...
Kitą kart atėjus įprastam patikrinimui ji įsijautus pasakojo apie draugės paauglės dukros ir kadro santykius...
Na ir kortelėje radau įrašų, kad pas mus namie lankėsi kai gimė sūnus ji du kartus ir sesutė tris kartus. Ištikro abi buvo po vieną kartą...
Gal tiek ką prisiminiau
Dabar lankomės pas A.Panavienę, su vyresnėliu kaip ir neblogai, bet napatiko kad sakė kai gims mažiukas patiems atvažiuot į polokliniką. O tai joms nebepriklauso neujagimių namie lankyt? Aš visai nenoriu sveiko vaiko i ligų lizdą tyst
Tai dabar vėl apmastymuose ir paieškose...