Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatrai Šilainių poliklinikoj

QUOTE(Soft @ 2008 11 09, 21:33)
Kiek maciau pediatriu poliklinikoj, privacioj klinikoj, tokios kaip g.Gargalevicienes (ji silainiu p-kos vedeja) nesutikau- ne tik kompetetinga, bet ir nesaldzialiezuve kaip Bielozareviciene (tik del kysiu maloni), ir siaip neturiu jokiu priekaistu... nu tiesiog Gydytoja is didziosios raides  wub.gif

Na man tai jau pikta pradeda darytis... Cia paskaicius, tai tik viena Bielozareviciene megsta kysius! Parodykit nors viena gydytoja, kuris nemegsta ir neima! Visi ima!!! Tik kiti dar ir tiesiogiai tai pasako. O is Bielozarevicienes niekada to nepajutau. Na nepajutau ir viskas... O darba dirba puikiai, jei reikia ir i namus atvaziuoja, nors dabar tai jiems nepriklauso. Kai vaikui buvo blogai ir negalejau , be to ir nenorejau laukti, kol gydytojai baigsis darbas, issikvieciau namu tarnyba- atvaziavo budinti gyd., tai atsiprasau... Gerai, kad gydytoja po darbo vistiek uzsuko, nes sake, kad labai neramu del musu, o tai butu visai maze nugyde. Ir maloni ir visada konkreti smile.gif . Cia dar rase, kad tik kavute per dienas geria ir nieko neveikia. O jus darbe kavos negeriat??? As GERIU smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Speige: 13 lapkričio 2008 - 15:55
QUOTE(Speige @ 2008 11 13, 15:54)
Na man tai jau pikta pradeda darytis... Cia paskaicius, tai tik viena Bielozareviciene megsta kysius! Parodykit nors viena gydytoja, kuris nemegsta ir neima! Visi ima!!! Tik kiti dar ir tiesiogiai tai pasako. O is Bielozarevicienes niekada to nepajutau. Na nepajutau ir viskas... O darba dirba puikiai, jei reikia ir i namus atvaziuoja, nors dabar tai jiems nepriklauso. Kai vaikui buvo blogai ir negalejau , be to ir nenorejau laukti, kol gydytojai baigsis darbas, issikvieciau namu tarnyba- atvaziavo budinti gyd., tai atsiprasau... Gerai, kad gydytoja po darbo vistiek uzsuko, nes sake, kad labai neramu del musu, o tai butu visai maze nugyde. Ir maloni ir visada konkreti smile.gif . Cia dar rase, kad tik kavute per dienas geria ir nieko neveikia. O jus darbe kavos negeriat??? As GERIU smile.gif

siaip tai gal jus nepazinojot sios gydytojos anksciau, kad ji pasikeite- tai matosi is kai kuriu pasisakymu, kiek zinau ji buvo gavus daug nusiskundimu, ir privalejo pasikeisti... as ja pazinojau ir lankiaus pas ja 10-11 metu atgal- tuo metu visos mano pazistamos pas ja registravusios savo vaikus bego is jos...tokia istorija 4u.gif kiekvienas turi teise i pasikeitima ir dziaugiuosi, kad ji pasikeite thumbup.gif
Atsakyti
Mes kol kas labai patenkinti gyd.Panaviene. Daktare atidi, rupestinga, graziai bendrauja su mamytemis ir vaikuciais 4u.gif

Kas del kavos gerimo darbe tai cia visai normalu. Gi reikia pasidaryti pertraukele, kazka uzkrimsti ax.gif
Atsakyti
[quote=rence25,2008 11 15, 13:47]
Mes kol kas labai patenkinti gyd.Panaviene. Daktare atidi, rupestinga, graziai bendrauja su mamytemis ir vaikuciais 4u.gif

tikrai ir mamai su ja malonu bendrauti, visada su sypsena 4u.gif
Atsakyti
Mes ir lankomes pas gyd. Panaviene ir tik gerai pakolkas galiu atsiliepti. Tikrai labai demesinga ir vaikui ir man.
Atsakyti
Sveikos, na ir man aktualus sis klausimas, kadangi laukiuosi, tai susirupinau kaip ir kur reikes uzregistruoti savo laliuka... Norejau paklaustui, jei as lankausi pas seimos gydyrtoja, tai butinai ir vauikuti pas ja turiuprirasyti...Nes man ji kazkaip p[astaruoju metu ne itin patinka.
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2009 01 01, 23:24)
Sveikos, na ir man aktualus sis klausimas, kadangi laukiuosi, tai susirupinau kaip ir kur reikes uzregistruoti savo laliuka... Norejau paklaustui, jei as lankausi pas seimos gydyrtoja, tai butinai ir vauikuti pas ja turiuprirasyti...Nes man ji kazkaip p[astaruoju metu ne itin patinka.

Nebutinai, galit su vaikuciu eiti pas ka noresit, ar pas pediatra, ar pas seimos gydytoja. O kas jusu seimos gydytoja? Nes mes irgi su vaiku einam pas seimos gydytoja, bet kol kas lyg ir viskas tvarkoj g.gif
Atsakyti
Prostenyte mano seimos daktare. O tu pas ka lankaisi/
QUOTE(ritukasx @ 2009 01 01, 22:46)
Nebutinai, galit su vaikuciu eiti pas ka noresit, ar pas pediatra, ar pas seimos gydytoja. O kas jusu seimos gydytoja? Nes mes irgi su vaiku einam pas seimos gydytoja, bet kol kas lyg ir viskas tvarkoj  g.gif

Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2009 01 02, 13:16)
Prostenyte mano seimos daktare. O tu pas ka lankaisi/

Mes lankomes pas V.Lenkauskiene. Kol kas patenkinti esam smile.gif Taip pat prie šios gydytojos dirbanti sesele Salomėja labai faina.
Atsakyti
O tai jus I silainiu polikliniokoje lankotes... MAnau, kad cia pagal adresus viskas.
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2009 01 04, 00:37)
O tai jus I silainiu polikliniokoje lankotes... MAnau, kad cia pagal adresus viskas.

Tik siemet (2008m) cia prisiregistravom, tai kazkaip neatkreipiau demesio ar I, ar II silainiu poliklinika. ax.gif
Bet vistiek galit seimos gydytoja pasikeist jeigu nepatinka, arba vaikuti priregistruoti pas pediatra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 04 sausio 2009 - 00:10
Mes irgi lankomes pas Panaviene,kol kas esam patenkinti,paskaitau apie kitas,tai musu geresne lotuliukas.gif
Atsakyti