Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas 2

Sveikutes.
Gal galit kuri pakuzdeti, kur Kaune galima tu svirkstu isigyti?
Kokioj parduotuvej? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2007 02 27, 10:19)
netoli Kalinausko poliklinikos tai cia parduotuve kokia ar kaip? g.gif  as kapas turiu reikia tik svirkstuku ir siokios tokios konsultacijos rolleyes.gif
ir gal kas zinote iki keliu dirba unsure.gif kazin ar po darbo imanoma butu isigyti

Na, ten ne parduotuvė... Ten greičiau kažkokia laboratorija, kur jas gamina g.gif
Tikslaus adreso nežinau, bet galiu pabandyt nupasakoti...
Leidžiantis nuo Kalinausko g. kalno (nuo sankryžos, kuri kertasi su vienpusiu eismu) nepriėjus poliklinikos yra posūkis į dešinę. Pasukus ten vėl keliukas į dešinę su "šlakbaumu"... Praėjus pro "šlakbaumą" eini tiesiai, kol neįsiremi į sieną mirksiukas.gif - ten jie ir įsikūrę... smile.gif Rasti nesunku...
Pažymėjau raudona rodykle (jei tiksliai atsimenu, tai čia... Jei ne, vadinasi toje pačioje vietoje, tik paėjėjus į dešinę - kitoj gatvelėj):
user posted image

Dirba berods iki17 ar 18 val. Nežinau tiksliai... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magnifica: 28 vasario 2007 - 10:53
QUOTE(kristelev @ 2007 02 27, 10:25)
tai vat pas ją ir buvau  lotuliukas.gif , ji su kapom "nesiterlioja"

tada nezinau ka tau pasiulyti, gal pabandyk i silainiu seimos centra nueiti privaciai lens.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmyteee @ 2007 02 28, 23:11)
tada nezinau ka tau pasiulyti, gal pabandyk i silainiu seimos centra nueiti privaciai  lens.gif

Ačiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magnifica @ 2007 02 28, 12:42)
Na, ten ne parduotuvė... Ten greičiau kažkokia laboratorija, kur jas gamina  g.gif
Tikslaus adreso nežinau, bet galiu pabandyt nupasakoti...
Leidžiantis nuo Kalinausko g. kalno (nuo sankryžos, kuri kertasi su vienpusiu eismu) nepriėjus poliklinikos yra posūkis į dešinę. Pasukus ten vėl keliukas į dešinę su "šlakbaumu"... Praėjus pro "šlakbaumą" eini tiesiai, kol neįsiremi į sieną  mirksiukas.gif  - ten jie ir įsikūrę...  smile.gif  Rasti nesunku...
Pažymėjau raudona rodykle (jei tiksliai atsimenu, tai čia... Jei ne, vadinasi toje pačioje vietoje, tik paėjėjus į dešinę - kitoj gatvelėj):
user posted image

Dirba berods iki17 ar 18 val. Nežinau tiksliai...  doh.gif

aciu 4u.gif bandysiu surast
labai tikiuosi kad dirba jie bent iki 18 doh.gif nes darbo metu tai be sansu unsure.gif
Atsakyti
o gal kasnors pirkot kapas kurias reikia i karstavandeni pamerkti ir jos prisitaiko prie dantu formos? kokia ju kaina? kur yera pirkti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2007 04 01, 20:09)
o gal kasnors pirkot kapas kurias reikia i karstavandeni pamerkti ir jos prisitaiko prie dantu formos? kokia ju kaina? kur yera pirkti? rolleyes.gif

O kas cia per naujiena? tikrai butu idomu isgirsti, jei kas susidurete?
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2007 04 01, 20:09)

Šia savaitę eisiu pas stomotolege, rekės paklausti, net ir man įdomu pasidarė g.gif
Atsakyti
jau tris dienas balinu dantis kapomis bet labai jautrus paliko, tai padariau viena diena pertrauka. nelabai man jie balsta sumokejau 430lt. už du svirkštukus ir kapas ir paskaicius jusu komentarus supratau kad permokejau beto jokios dežutes negavau viskas buvo sudėta plasmasiniam maišelyje.
Atsakyti
Laba 4u.gif

Aš ir pradėjau dantų balinimą kapomis.. mirksiukas.gif Mokėjau 240 Lt už kapas + trys 10 % švirkštai.. Jau penkias naktis balinu, bet nežinau ar man čia bala, ar ne.. Lyg ir bala, bet va keli dantukai yra su pliomba, tai ją reiks keisti, tai gal dėl to taip ir atrodo, kad jie tamsūs.. Ir beje, man šioks toks jautrumas būna tik ryte, poto - visiškai nieko blush2.gif

Man tų švirkštų turėtų užtekti 12 naktų, o poto lėksiu pliombų keisti.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrutėė @ 2007 04 02, 18:52)
Jau penkias naktis balinu, bet nežinau ar man čia bala, ar ne..

Todėl visada reikia prašyti, kad prieš balinimą ir po jo nustatytų dantų spalvą mirksiukas.gif Nes kai dantys pamažu bąla, akis pripranta prie to ir nepastebi paskui, kiek nubalo ir ar išvis nubalo - tik aplinkiniai pastebi smile.gif O palyginus su pavyzdžiu, labai gerai matosi, kiek pasikeitė spalva
Atsakyti
QUOTE(Giedrutėė @ 2007 04 02, 17:52)
man šioks toks jautrumas būna tik ryte, poto - visiškai nieko  blush2.gif

man patiktu kad jautresni dantys butu - tada valgyt nesinoretu tongue.gif

Sklinika, avatare gal tavo dantukai? bigsmile.gif
Atsakyti