Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas 2

QUOTE(erika.gut @ 2007 02 02, 14:43)
Nepergyvenk.Mano buvo panasi situacija, jeigu tu tikrai ruosiesi keisti plombas -tada tikrai nusipirk svirksta ir balinkis toliau.Balinkis kol tau patiks spalva-tada pasikeisi plombas ,tik tikrai pas patikima gydytoja...
Prieki plombos turi visiskai nesimatyti -tai reiskia kad gyd. gerai padare.Kitaip turi reikalauti kad perdarytu.Nera tokio zodzio "kitaip nebus,tokie tavo dantys."ar ten "nebuna tokiu plombu".
Kai pasikeisi plombas ,net praejus metems -tavo dantys siek tiek pakeis spalva nuo kavos,arbatos ,kmaisto-burokeliu ,meliniu.
Bet tu gi turi kapas.Vel pasibalinsi.Bus viskas gerai. wub.gif

sakai... g.gif
taip vilioja balti dantukai, nes niekada tokiu neturejau blush2.gif
manau rizikuosiu doh.gif
Atsakyti
Svirkstai stomatologijos prekiu parduotuvej kainuoja iki 20 lt ....
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2007 02 02, 18:21)
Svirkstai stomatologijos prekiu parduotuvej kainuoja iki 20 lt ....

o kur tokia parduotuve yra ? (vilniuj)
~
ir dar klausimelis - zinau kad dantukus galima nulakuoti. galbut po balinimo proceduros tai labai geras dalykas butu ? tada dantukai ne taip greitai tamsetu ir gal netokie jautrus butu, nes butu padengti ne tik emaliu, bet ir laku ? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grybufeja: 03 vasario 2007 - 21:47
QUOTE(grybufeja @ 2007 02 03, 23:43)
o kur tokia parduotuve yra ? (vilniuj)
~
ir dar klausimelis - zinau kad dantukus galima nulakuoti. galbut po balinimo proceduros tai labai geras dalykas butu ? tada dantukai ne taip greitai tamsetu ir gal netokie jautrus butu, nes butu padengti ne tik emaliu, bet ir laku ?  rolleyes.gif

Sveika,tokio dalyko negirdejau ir manau kazka painioji.Tau kas sake -stomatologe?Gal kalbi apie Fluoro laka,tai jis tik nujautrina dantys kaikuriam laikui ,del spalvos tai jau tikrai nepalaikis.Dazniausiai yra nujaitrinami kruminiai dantys.Bet tai laikinas dalykas...

user posted image
Atsakyti
Mmanau reiktu pasinaudoti google paieska: stomatologijos prekes ar odontologijos prekes ir iranga Vilniuje, na ir ziureti kuri arciausiai nes Vilniuje manau ju nemazai turetu buti, kazkas minejo kad yra kazkur Kalvariju gatvej netoli kazkokios klininkos.
Atsakyti
Jei kas is Siauliu, tai svirkstukus galite nusipirkti Dvaro gatveje esancioje Medtechnikoje thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės , tik nesijuokit, esu visiška neišmanėlė šiuose reikaluose biggrin.gif Toks klausimėlis - jei 2 dantukai priekiniai apmauti ir spalvytė pritaikyti prie kitų tikrų dantų lotuliukas.gif , ar galiu balintis visus, ar pirma reikia pasikeist tuos apmautuosius? betgi kokios bakės... blink.gif
Atsakyti
Ziuriu vel TVshop reklamuoja kazkoki Velform Smile, ale melyna sviesele, balinimo skystis i net skalavimo skystis skatinantis balinima laugh.gif ir visai nebrangiai doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2007 02 03, 23:12)
Sveika,tokio dalyko negirdejau ir manau kazka painioji.Tau kas sake -stomatologe?Gal kalbi apie Fluoro laka,tai jis tik nujautrina dantys kaikuriam laikui ,del spalvos tai jau tikrai nepalaikis.Dazniausiai yra nujaitrinami kruminiai dantys.Bet tai laikinas dalykas...

user posted image

na mano bendradarbe sake lakavo visus dantukus.. nezinau kaip ten tiksliai bet isivaizduoju jei kaip nagu lakas tai neblogai turetu but lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na reik pasiklausinet kaip ten tiksliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2007 02 04, 16:09)
Mergaitės , tik nesijuokit, esu visiška neišmanėlė šiuose reikaluose    biggrin.gif  Toks klausimėlis - jei 2 dantukai priekiniai apmauti ir spalvytė pritaikyti prie kitų tikrų dantų  lotuliukas.gif , ar galiu balintis visus, ar pirma reikia pasikeist tuos apmautuosius? betgi kokios bakės...  blink.gif

Sveika ,jeigu 2 priekiniai protezuoti ir yra baltesni us kitus ir tie vainikai tave tenkina-tu gali balimtis visus kitus su kapomis, tiesiog balikli ne deti ant tu 2 dantu.Nes baiklis vistiek keramikos neatbalins rolleyes.gif
Bet jeigu tavo baltesni -tai jau nieko nepadarysi -reikia keisti vainikus i naujus.Tada siulau ispradziu balinkis savo dantukus iki tau patinkamos spalvos -o tada pakeisk vainikus -butinai tik i keramika ,arba jeigu nori gali i dar brangesnius -cirkonijaus vainikus.(Bet nesvarbu kokius pasitinksi, kad butu be metalo viduje-tik tokie vainikai atrodis grazus ).Jau tada vainiku spalba derink prie atbalintu dantu spalvos.
Mano situacija yra tokia pati,dabar man viskas patinka ...

user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(grybufeja @ 2007 02 04, 17:09)
na mano bendradarbe sake lakavo visus dantukus.. nezinau kaip ten tiksliai bet isivaizduoju jei kaip nagu lakas tai neblogai turetu but  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
na reik pasiklausinet kaip ten tiksliau  biggrin.gif

Sveika ,tikrai arba Fluoro laku,kuris nujautrina.Arba jai kazka pribure ,kad pinigus paimti.
Atsakyti
aciu .. teks taupyt. nes jau tada , kai dejo vainikus , sake- keiciam visus 4,bet tie salia dar buvo sveiki, nors ir baltesni visi kiti aplinkui. ajajajaj doh.gif

Papildyta:
oi, kadangi Tavo atsakymai tokie profesionalūs....Gal tuo ir užsiimi>? biggrin.gif Gal galima kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2007 02 04, 20:32)
aciu .. teks taupyt. nes jau tada , kai dejo vainikus , sake- keiciam visus 4,bet tie salia dar buvo sveiki, nors ir baltesni visi kiti aplinkui. ajajajaj doh.gif

Papildyta:
oi, kadangi Tavo atsakymai tokie profesionalūs....Gal tuo ir užsiimi>?  biggrin.gif Gal galima kreiptis?

Ne, tuom neuzsiemu -bet matau tai kasdien biggrin.gif
Mano irgi 4 priekinai keramika,kiti balinti.
Esu patenkinta,nes turejau tarpa tarp dantu + kreivoki ,o dabar thumbup.gif
Ti klabai atidziai pasirink gydytija,kad netektu paskui gailetis.
Paskaitik tema -GERI STOMATOLOGAI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 04 vasario 2007 - 19:27