Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas 2

QUOTE(pilvuze @ 2009 11 10, 17:38)
Sveiki, nusipirkau BW, jau norėjau balintis ir perskaičiau, kad maitinančioms nerekomenduojama sad.gif  Įdomu ar gali ir kaip balinimas pakenkti kūdikiui - gal kas nusimanantis pakomentuotų?  4u.gif

Maitinant dėl hormoninių pokyčių organizme būna jautresnės įvairiems pažeidimams dantenos (o dalinai kažkiek ir dantys).

QUOTE(Simpatiaska @ 2009 11 10, 19:24)
Mergaites tai kiek apitiksliai kainoja balinimas lazeriu??
ar galima balinti tik prekinius dantys.
kiek proceduru reikia??
Atsiprasau patingejau skaityti viso forumo. blush2.gif

Kainos priklauso nuo klinikos. Čia: klinika1 ir klinika2 nukopijavau poros klinikų puslapių nuorodas su kainininkais. Galima balinti tuos dantis, kuriuos norite. Kaina - susitarimo reikalas (atsižvelgiant į įstaigos pativirtintą kainyną). Užtenka vieno apsilankymo
Atsakyti
Sveikos, sakykit kiek laiko reikia norint kapomis dantis nusibalint? Kaimyne puse metu balino, as ka tik pradejau, negi tiek ilgai is tikruju?
Atsakyti
Apie 10 d. +/-
Atsakyti
QUOTE(Šypsiukas @ 2009 11 26, 19:21)
Sveikos, sakykit kiek laiko reikia norint kapomis dantis nusibalint? Kaimyne puse metu balino, as ka tik pradejau, negi tiek ilgai is tikruju?

Neaišku kas per problema pas kaimynę, t.y. dėl kokios priežasties dantų spalva pakitusi. Neaišku kokios koncentracijos balinimo priemones naudojo ir kas kiek laiko dėjo kapas ir kokiam laikui.
Paprastai laikotarpis iki 2 sav. Persistengti nereikėtų. Bet yra atvejų, kai to neužtenka rezultatui pasiekti.
Patarimus dėl balinimo trukmės turėjo duoti odontologas. Nes, kaip minėjau, priklauso nuo kiek norima dantis pabalinti, kokia jų natūrali spalva, kokios koncentracijos priemonės naudojamos ir t.t. Apskritai dantų "pasidavimas" balinimui yra individualus dalykas.
Atsakyti
Sweikos, skaičiau forumą, bet kažkaip akis neužkliuvo, ar yra kurios naudojusios WhiteLight balinimo sistemą? kaip viskas po balinimo? Labai jautrūs dantukai lieka? Ir ar yra efektas?
Atsakyti
Parduodu man likusius BW 3 svirkstus ir 1 kapa, kas susidomejote, laukiu i AZ. Kaina ~45lt
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2009 11 29, 15:38)
Parduodu man likusius BW 3 svirkstus ir 1 kapa, kas susidomejote, laukiu i AZ. Kaina ~45lt

Parduota
Atsakyti
Parduodu BW 3 svirkstus ir 1 kapa, rasykit i A.Z. 50 lt.
Atsakyti
Čia ne skelbimų lenta!
Atsakyti
Sveikos!Zodziu taip:susitvarkiau dantis,eisiu burnos higiena atlikt ir galvoju balintis kapomis.Esu is Kauno,pirmas klausimas ar kapu kaina220lt yra normali ar brangi,svirksto 15% 2gr lyg 40lt?Gal yra kur pigiau?Pasiskaiciau temos pradzia tai kapu kaina 120lt,svirkstai po 15lt blink.gif kur cia taip???ar cia buvo seniai ir neteisybe jau? biggrin.gif ir kaip tie mano plombuoti dantukai,ar liks tamsesni?su priekiniais viskas tvarkoj,tvarkyti tik sonai...
Atsakyti
Mane irgi domina kapos, o kiek tu svirkstu reikia? Tai kapas daro pagal dantis, kiekvienam atskirai?
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 10 09, 20:14)
Labutis
Gal zinote per kiek laiko padaro kapas?
Aciu

Man padare per viena diena. Klaipedoje cia.
Sumokejau uz abi 90lt.
Svirkstus pirkausi 20% po 18lt.
Atsakyti