Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas 2

Labutis
Gal zinote per kiek laiko padaro kapas?
Aciu
Atsakyti
Įvairiai. Priklauso nuo to kiek darbo turi dantų technikas arba nuo to ar gydytojas turi kabinete specialas priemones kapų gamybai iš tam tikros medžiagos. Reikalingas aparatas polimerizacijai, bet retame kabinete toks yra.
Laikotarpis - nuo atidavimo tą pačią dieną iki .... (na nežinau kokio laikotaprio, bet šiais sunkmečio laikais dantų technikai darbais neapsivertę, tad darbų galiminimo ir atidavimo terminai nėra itin dideli smile.gif ).
Atsakyti
QUOTE(AndriusBI @ 2009 09 18, 13:06)
Nepatogu, nes:
2. Naudojant kapes, balinasi beveik visi dantys, o ne pasirenkamieji dantys, kurie matosi kai šypsomės. Balinasi kramtomiehji dantys, todėl nenustebk, jei po balinimo negalėsi nieko kramtyti, nes dantys bus labai jautrūs.

nesutinku, kuriuos dantukus nori balinti, i tu dantu atspaudus, esancius kapoje, ir lasini balinimo geli..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ricci: 12 spalio 2009 - 17:27
QUOTE(ricci @ 2009 10 12, 16:25)
nesutinku, kuriuos dantukus nori balinti, i tu dantu atspaudus, esancius kapoje, ir lasini balinimo geli..

Teisybe smile.gif galiniu galima net nebalinti
Atsakyti
QUOTE(AndriusBI @ 2009 09 18, 14:06)
Nepatogu, nes:
1. Tai yra kapės. Kapės yra labai nepatogu. Dažniausiai kapes reikia laikyti burnoje visą ar pusę nakties (apie 6 val.) Tai nepatogu, gali vimdyti, gali  praryti daug gelio ir t.t..
2. Naudojant kapes, balinasi beveik visi dantys, o ne pasirenkamieji dantys, kurie matosi kai šypsomės. Balinasi kramtomiehji dantys, todėl nenustebk, jei po balinimo negalėsi nieko kramtyti, nes dantys bus labai jautrūs.
3. Kapės nuolat liečiasi su dantenomis, kas taip pat iššaukia nemalonius jausmus ir skausmą.

Yra tikrai geresnių dantukų balinimosi priemonių smile.gif Reikia pasitarti su stomatologu smile.gif
Niekada neteko balintis?

Sitos kapos visiskai ne tas pats, kas individualios kapos.
Gelio procentas irgi siaubingai didelis. Gelis dedamas i kapas -maza to kad didelis procentas, tai dar ir lazeriu aktyvinamas. schmoll.gif

Individualios kapos , padarytos tik Jusu burnai yra patogios. GalimA balinti pasirinktus dantis, o ant kruminiu dantu as geli isvis nededu , nes kai sypsausi ju niekas nemato.
Individualios kapos man yra turbut patogiausias dalykas, nes:

Gali balintis ne visus dantis
Gelis nepazeidzia dantienas, nes kapoje yra padaryta dantienu apsauga.
Gali miegoti su balinimo geliu per nakti , nes nevarva seiles, nereikia kalbeti ir t.t.
Gali pasirinkti koki nori balinimo gelio procenta (10, 15,20: 10,16,22; priklausomai nuo firmos), priklausomai nuo tavo dantu jautrumo .
Pabaigus balinimo kursa pasideti kapas ir gali vel jas naudoti nors ir po metu laiko, reikia, tik issitraukti nebaigta geli is saldytuvo. Jeigu nera, tai nusipirkti nauja svirksta. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(AndriusBI @ 2009 09 18, 23:47)
Visi tikrai taip nesako. Nepagrįstas teiginys visiškai.
Manau, kad žmonės tikrai mieliau eitų pas profesionalą ir su jo rekomendacijomis balintusi dantis. Kitas(savarankiškas) balinimosi priemones mano nuomone renkasi tie, kurie nori sutaupyti ir be apsilankymų pas profesionalą savo nuožiūra pasišviesinti dantis. Man ne problema nueiti ir išsibalinti dantis pas profesionalą, bet dėl akivaizdžios kainos skirtumo aš rinkčiausi savarankišką balinimą. Paklausk Giedres šiame forume- kaip jai sekėsi išsibalinti dantukus su kapomis.

smile.gif Taip, taip ir isbalinsi dantis per 1 val.
Pabandyk sukusti per 1 diena biggrin.gif
Su lazeriu , arba siap ofisiniui balinimui klinikoje dazniausiai naudojama didelis procentas balinimo medziagos , o tai yra labai nesveika emaliai.
Pasikonsultuoti zinoma reikia su odontologu. Pries balinima pasidaryti higiena, bet balinti dantis geriau palaipsniui. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kita @ 2009 10 09, 21:14)
Labutis
Gal zinote per kiek laiko padaro kapas?
Aciu

2-5 dienos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 12 spalio 2009 - 23:29
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 10 12, 23:31)
Sitos kapos visiskai ne tas pats, kas individualios kapos.
Gelio procentas irgi siaubingai didelis. Gelis dedamas i kapas -maza to kad didelis procentas, tai dar ir lazeriu aktyvinamas.  schmoll.gif

Individualios kapos , padarytos tik Jusu burnai yra patogios. GalimA balinti pasirinktus dantis, o ant kruminiu dantu as geli isvis nededu , nes  kai sypsausi ju niekas nemato.
Individualios kapos man yra turbut patogiausias dalykas, nes:

Gali balintis ne visus dantis
Gelis nepazeidzia dantienas, nes  kapoje yra padaryta dantienu apsauga.
Gali miegoti su balinimo geliu per nakti , nes  nevarva seiles, nereikia kalbeti ir t.t.
Gali pasirinkti koki nori balinimo gelio procenta (10, 15,20: 10,16,22; priklausomai nuo firmos), priklausomai nuo tavo dantu jautrumo .
Pabaigus balinimo kursa pasideti kapas ir gali  vel jas naudoti nors  ir po metu laiko, reikia,  tik issitraukti nebaigta geli is saldytuvo. Jeigu nera, tai nusipirkti  nauja svirksta.  mirksiukas.gif
Papildyta:

Pabandyk sukusti per 1 diena    biggrin.gif
Su lazeriu , arba siap  ofisiniui balinimui klinikoje  dazniausiai naudojama didelis procentas balinimo medziagos  , o tai yra labai nesveika emaliai. 
Pasikonsultuoti zinoma reikia su odontologu. Pries balinima pasidaryti higiena, bet balinti dantis geriau palaipsniui. 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

2-5 dienos.  4u.gif

Sutinku ,kad individualios kapos yra daug geriau, bet su tomis kaputemis daug pigiau ir geras rezultatas, as pirkau 10 kapuciu po 20lt. ,žiurint kokio baltumo dantuku norite, gal užtektų ir 5 kapų, tai pasiskaičiuokite kaip pigiau

Atsakyti

Pabandyk sukusti per 1 diena biggrin.gif
Su lazeriu , arba siap ofisiniui balinimui klinikoje dazniausiai naudojama didelis procentas balinimo medziagos , o tai yra labai nesveika emaliai.
Pasikonsultuoti zinoma reikia su odontologu. Pries balinima pasidaryti higiena, bet balinti dantis geriau palaipsniui. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

lazeriu balinantis dantis man, tikrai nieko neatstiko, dantys ne kiek nesujautrejo, ir emalis liko koks buves, ir labai malonu kai iseini po tos vienos valandos graziausia sypsena isgavus geriausia rezultata thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jussstute: 15 spalio 2009 - 13:34
QUOTE(jussstute @ 2009 10 15, 13:32)

Pabandyk sukusti per 1 diena    biggrin.gif
Su lazeriu , arba siap  ofisiniui balinimui klinikoje  dazniausiai naudojama didelis procentas balinimo medziagos  , o tai yra labai nesveika emaliai. 
Pasikonsultuoti zinoma reikia su odontologu. Pries balinima pasidaryti higiena, bet balinti dantis geriau palaipsniui. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

lazeriu balinantis dantis man, tikrai nieko neatstiko, dantys ne kiek nesujautrejo, ir emalis liko koks buves, ir labai malonu kai iseini po tos vienos valandos graziausia sypsena  isgavus geriausia rezultata thumbup.gif

Taip ,bet sako, kad kaip greit isbala, tai po to labai greitai vel dantys grizta i pradine padeti, papilkeja
Atsakyti
QUOTE(Margita @ 2007 01 24, 11:51)
Sveikutės 4u.gif Labai norėčiau išsibalinti dantis,bet jūs man dabar paaiškinkit kur reikia kreiptis dėl tų kapų ir dėl tų švirkštų g.gif Nes tikrai nieko nežinau doh.gif Ir jei galit paaiškinkit kaip visas procesas vyksta mirksiukas.gif

Aš irgi norėjau labai išsibalinti dantis, nes priekiniai dantys buvo pageltę ir daug tamsesni už visus kitus. Ėjau konsultacijai dėl balinimo, tai ten viską smulkiai man papasakojo, kaip ir kokiu būdu geriausiai balintis. Kadangi mano priekiniai dantys negyvi t.y. jų kanalai tvarkyti, todėl jų su balinimo lempa, kapomis ar lazeriu nebūčiau išbalinusi. Gytytoja įvedė į šiuos dantukus tokio balinimo gelio, kuris iš vidaus balina, negyvus dantis. Balinimo gelį laikiau apie 1mėn. ir gana neblogai išbalo dantukai. Toliau pasidariau balinimo kapas ir kitus dantukus su jomis balinausi. Super rezultatas thumbup.gif tik kad reikėjo pasikankinti naktim su tom kapom. Žinoma greičiau ir be jokio vargo su balinimo lempa būtų pavykę išsibalinti. bet tuo metu pagailėjau pinigėlių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucky__ @ 2009 10 26, 16:34)
Gytytoja įvedė į šiuos dantukus tokio balinimo gelio, kuris iš vidaus balina, negyvus dantis. Balinimo gelį laikiau apie 1mėn. ir gana neblogai išbalo dantukai. Toliau pasidariau balinimo kapas ir kitus dantukus su jomis balinausi. Super rezultatas  thumbup.gif 

Idomu kiek mokejai uz kapa ir uz balinimo svirkstelius?
Atsakyti
Sveiki(-os) smile.gif
parduodu balinimo svirksta 36% 10ml... ax.gif Klaipeda. Del kainos - i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituk @ 2009 10 27, 11:04)
Idomu kiek mokejai uz kapa ir uz balinimo svirkstelius?

Ir man idomu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jussstute @ 2009 10 15, 15:32)

lazeriu balinantis dantis man, tikrai nieko neatstiko, dantys ne kiek nesujautrejo, ir emalis liko koks buves, ir labai malonu kai iseini po tos vienos valandos graziausia sypsena  isgavus geriausia rezultata thumbup.gif

Visur buna isimciu . 4u.gif 90% zmoniu, kurie balinosi lazeriu, arba ofisiniu balinimu yra nepatenkinti. Arba labai pasidare jautrus dantys, arba uz tokiu pinigus nepekankamas rezultatas.
Atsakyti