Povila$, su UnknownUser geriau nesigincyti , jis zinovas odontologijoje. Tai jo kasdienybe..
QUOTE(UnknownUser @ 2009 08 15, 00:28)
Chemijos vadoveli jums atsiust, kad jumis marketologai nemuistytu su tais "vandenilio peroksidas", "karbamido peroksidas", kai cia, is esmes, stomatologinio balinimo poziuriu yra identiskos medziagos, kaip spiritas ir degtine.
Oi ne nereikia, jau perskaičiau Medžiagos ne tokios pačios, pats teigiate, jog vandenilio peroksidas stipresnis.
Papildyta:
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 08 15, 00:51)
Povila$, su UnknownUser geriau nesigincyti , jis zinovas odontologijoje. Tai jo kasdienybe..
Ai, man patinka Pats su medicina draugauju, tai smagu ir odontologija pasidomėti
QUOTE(Povila$ @ 2009 08 15, 01:14)
Oi ne nereikia, jau perskaičiau Medžiagos ne tokios pačios, pats teigiate, jog vandenilio peroksidas stipresnis.
Papildyta:
Ai, man patinka Pats su medicina draugauju, tai smagu ir odontologija pasidomėti
Papildyta:
Niu tai pasigincijam, man irgi patinka
Karbamido peroksidas nuo vandenilio peroksido dantu balinimo tikslu skiriasi kaip degtine nuo spirito apgirtimo tikslu.
Tikrai nereikia chemijos knyguciu?
Papildyta:
QUOTE(evaldas5211 @ 2009 08 15, 10:52)
Tai juk yra tokiu mazu namie skirtu naudoti prietaiseliu balinimui , ten kur isikandi ir sviecia tau ant tu dantu
Niu tai tame prietaiselyje ir turetu buti keletas melynos ar net UV spektro bangas skleidzianciu sviesos diodu. Be problemu galima juos naudoti aktyvinant vandenilio peroksido skilima. Beje, kol vasara, analogiskai galima daryti ir deginantis pries Saule issisiepus
na tai visi opalescence geliai nuo 10% iki 35% yra karbamidiniai, Opalescence Xtra Boost 38% yra vandenilinis,bet su siuo 38% karbamidiniu jau turbut nelabai namu salygom pasibalinsi? cia Unknow klausiu,ne poviliuko
QUOTE(*Nerciutte* @ 2009 08 15, 16:34)
na tai visi opalescence geliai nuo 10% iki 35% yra karbamidiniai, Opalescence Xtra Boost 38% yra vandenilinis,bet su siuo 38% karbamidiniu jau turbut nelabai namu salygom pasibalinsi? cia Unknow klausiu,ne poviliuko
Klausiat, ar namu salygomis su 38% H2O2 geliu pavyktu pasibalint? Velniai zino, bet, manau, minimalus patekimas ant gleivines sukeltu labai umius nudegimus. Labai jau koncentuotas jis man atrodo.
O va buitini patarima galiu duot. Lekiat i chemines prekes, nusiperkat analitinio ar cheminio svarumo H2O2, kokiu 35%, namie paeksperimentuojat su kuo jis geriausiai maisytusi, kad ir atsiskiestu, ir taptu tirstas. Tarkime, gal su kokiu vazelinu ar glicerinu, svarbu, kad i reakcija neeitu tiesiogiai su ta medziaga. Ir valio, turite kelis litrus to gelio uz keliolika litu, praktiskai, visam gyvenimui.
tai kad nelabai apsimoka eksperimentout,va cia radau po 35 lt, http://www.perforta....is-gelis-su-pf/ o jei du svirkstus imi tai po 30 lt. atiduoda,nemanau kad brangu,kiek kur skambinejau ieskojau tai pigiau neradau,isnaudojau tik puse svirksto,o dantukai jau balti balti ir visai neskaudejo kaip povilui galiu ledus valgyt ir t.t
QUOTE(*Nerciutte* @ 2009 08 19, 16:04)
tai kad nelabai apsimoka eksperimentout,va cia radau po 35 lt, http://www.perforta....is-gelis-su-pf/ o jei du svirkstus imi tai po 30 lt. atiduoda,nemanau kad brangu,kiek kur skambinejau ieskojau tai pigiau neradau,isnaudojau tik puse svirksto,o dantukai jau balti balti ir visai neskaudejo kaip povilui galiu ledus valgyt ir t.t
Po trijų metų balinimo, jau negalėsit balint dantų su 35% geliu, atsiminsit mano žodžius
po triju metu as balinsiu karta i metus
hm... is pradziu galvojau pirkti BW... bet radau si skelbima http://elektrenai.ol...d-30209220#pics turbut imsiu si komplektuka ka manot?