Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas 2

QUOTE(UnknownUser @ 2009 08 05, 17:59)
Patarimas taupantiems. Perkate maksimalios koncentracijos ir skiedziates iki norimos. Gaunasi gerokai pigiau, nei pirkti mazos koncentracijos ta pati kieki.

Hm, tai kad sakyciau tokiems dalykams jau reiktu siek tiek cheminius skaiciavimus ismanyti smile.gif. O tuo labiau: kuo gi ji skiesti? Vandeniu?
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2009 08 06, 09:43)
Hm, tai kad sakyciau tokiems dalykams jau reiktu siek tiek cheminius skaiciavimus ismanyti smile.gif. O tuo labiau: kuo gi ji skiesti? Vandeniu?

Be abejo reikia, juos apskritai reikia ismanyti, jei yra noras pilnaverciai gyvent smile.gif
Skiest tuo, is ko padarytas tas pats balinimo gelis, reiketu paskaityti sudeti gelio, gal ten glicerinas koks. Tikrai ne vandeniu, nes konsistencija turi likt kaip zelatinos.
Atsakyti
oi povilai povilai lotuliukas.gif arba jus nepirkot arba nedaskaitet,aisku kad cia jau ieskojau ir aiskiai parasyta OPALESCENCE 35% 1.2 ml švirkštas 59.66 lt.
QUOTE(Povila$ @ 2009 08 05, 19:10)
Oi, brangioji, per mažai ieškojote...  lotuliukas.gif  Čia galima nusipirkti įvairių balinimo gelių nuo 14lt, šiuo metu būtent 35% nėra, tačiau yra 10, 15, 20proc. ir visų kaina vienoda - tokia pati ir 35%, tik dabar turbūt jau išpardavė tokio stiprumo... unsure.gif

Papildyta:
skambinau jusu nurodyta nuoroda,paprastam zmogui perkant reikia kad susidarytu suma ne maziau 100 lt, kitaip neparduoda,kaip jus povilai pirkot?
QUOTE(Povila$ @ 2009 08 05, 19:10)
Oi, brangioji, per mažai ieškojote...  lotuliukas.gif  Čia galima nusipirkti įvairių balinimo gelių nuo 14lt, šiuo metu būtent 35% nėra, tačiau yra 10, 15, 20proc. ir visų kaina vienoda - tokia pati ir 35%, tik dabar turbūt jau išpardavė tokio stiprumo... unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nerciutte*: 06 rugpjūčio 2009 - 18:32
QUOTE(*Nerciutte* @ 2009 08 06, 19:39)
oi povilai povilai lotuliukas.gif arba jus nepirkot arba nedaskaitet,aisku kad cia jau ieskojau ir aiskiai parasyta OPALESCENCE 35% 1.2 ml švirkštas 59.66 lt.
Papildyta:
skambinau jusu nurodyta nuoroda,paprastam zmogui perkant reikia kad susidarytu suma ne maziau 100 lt, kitaip neparduoda,kaip jus povilai pirkot?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na aš pirkau, bet tik gyviem dantim balint gelius, jie visi po 14 lt, o jeigu negyvus norit balint tai ir kaina skiriasi, kaip jūs skambinot ir jums nepasakė tokio svarbaus dalyko blink.gif unsure.gif Aš pirkau už 42lt (3švirkštus) ir reikėjo + sumokėti kurjerio mokestį (11,9lt) ir atveža visas prekes, o jeigu perki virš 100lt atvežimas nemokamai... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 06 rugpjūčio 2009 - 22:04
povilai pasiziekit dar karta savo nuoroda,nera 35% gelio uz tokia kaina,aplamai risam tema su tokiais patarimais 4u.gif
QUOTE(Povila$ @ 2009 08 06, 23:59)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Na aš pirkau, bet tik gyviem dantim balint gelius, jie visi po 14 lt, o jeigu negyvus norit balint tai ir kaina skiriasi, kaip jūs skambinot ir jums nepasakė tokio svarbaus dalyko blink.gif  unsure.gif  Aš pirkau už 42lt (3švirkštus) ir reikėjo + sumokėti kurjerio mokestį (11,9lt) ir atveža visas prekes, o jeigu perki virš 100lt atvežimas nemokamai... tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(*Nerciutte* @ 2009 08 06, 23:38)
povilai pasiziekit dar karta savo nuoroda,nera 35% gelio uz tokia kaina,aplamai risam tema su tokiais patarimais 4u.gif

Na tai ir sakau, jog 35% šiuo metu nėra (puslapį atgal atsiverskit), nes turbūt išpardavė, jūs geriau turėtumėte žinoti kodėl nėra, nes juk teigėte, kad "skambinau jusu nurodyta nuoroda" - tai paaiškint turėjo... Ir nekiškit kainos to gelio, kur negyvus dantis balinti reikia doh.gif
Atsakyti
as prasiau nuorodos kur pigesnis gelis ir kai skambinau man pasake kad 35% siuo metu nera o jo kaina 59 lt. kas dar neaisku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nerciutte* @ 2009 08 08, 23:05)
as prasiau nuorodos kur pigesnis gelis ir kai skambinau man pasake kad 35% siuo metu nera o jo kaina 59 lt. kas dar neaisku? g.gif

Dėl Jūsų parašiau laišką tai firmai ir man patvirtino, jog 35% gelį šiuo metu išpardavė ir sandelyje neturi, o jo kaina su PVM 15LT (kaip visada ir buvo). 35% gelio balinti >>>NEGYVIEM<<< dantim yra pardavime ir jo kaina 59LT. Tai Jūs apsispreskite kokius dantis norite balinti: GYVUS AR NEGYVUS? Nes gelių kainos irgi skiriasi... hihihi.gif Negi nepakankamai aiškiai ir vėl išsireiškiau..? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 08 08, 23:37)
Dėl Jūsų parašiau laišką tai firmai ir man patvirtino, jog 35% gelį šiuo metu išpardavė ir sandelyje neturi, o jo kaina su PVM 15LT (kaip visada ir buvo). 35% gelio balinti >>>NEGYVIEM<<< dantim yra pardavime ir jo kaina 59LT. Tai Jūs apsispreskite kokius dantis norite balinti: GYVUS AR NEGYVUS? Nes gelių kainos irgi skiriasi... hihihi.gif Negi nepakankamai aiškiai ir vėl išsireiškiau..? mastau.gif

A koks skirtumas kokius balinti, medziaga tai vis tiek ta pati ...
Atsakyti
QUOTE(UnknownUser @ 2009 08 09, 00:41)
A koks skirtumas kokius balinti, medziaga tai vis tiek ta pati ...

Ne, ne ta pati schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 08 09, 00:37)

Negyva danti pats namie neisbalinsi, tik pas odontologa, nes balinimo medziaga dedama i vidu danties..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 09 rugpjūčio 2009 - 10:41
QUOTE(Povila$ @ 2009 08 09, 11:04)
Ne, ne ta pati schmoll.gif  biggrin.gif

Kokia vienu atveju ir kokia kitu?
Atsakyti