Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas 2

QUOTE(Teri @ 2009 07 23, 01:22)
Kazin kodel tada stomatologas man patare rinktis lazeri,o ne kapas g.gif ?Sake ir labiau isbala ir dantim maziau kenkia.. Ryt balinuosi,butinai dar karta paklausiu kas ir kaip unsure.gif

biggrin.gif Pinigelius nemazus mokate 4u.gif
Gal ir nera taip blogai, priklauso nuo Jusu dantuku stiprumo, tiesiog palaipsniui yra sauigesnis ir pigesnis budas. 4u.gif
Daug metu dirbu sitoje srityje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 22 liepos 2009 - 23:36
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 07 23, 00:33)
biggrin.gif Pinigelius nemazus mokate  4u.gif
Gal ir nera taip blogai,  priklauso nuo Jusu dantuku stiprumo, tiesiog palaipsniui yra sauigesnis ir pigesnis budas.  4u.gif
Daug metu dirbu sitoje srityje...

Pritariu -viskas del pinigu:) juk apskritai kalbant tai viskas,kas mazom dozem ne taip kenkia. kodel gydytojas neskiria persalus isgerti 10 pakeliu coldrex?todel kad tokia doze ne isgydys, o padarys labai daug zalos ir bus nulis naudos,tad reikia gydytis palaipsniui - po kelis pakelius per diena. Taip ir su dantukais, galima ir lazeriu balinti ir duoti dantim toki smugi iskart,bet tada jau kas su dantimis darysis tai sekmes reikalas belieka, arba palaipsniui kantriai laukti kol isbals rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Teri @ 2009 07 23, 00:22)
Kazin kodel tada stomatologas man patare rinktis lazeri,o ne kapas g.gif ?Sake ir labiau isbala ir dantim maziau kenkia.. Ryt balinuosi,butinai dar karta paklausiu kas ir kaip unsure.gif

Kodel kodel, nes tai jums brangiau kainuos ir jis daugiau uzdirbs.
Atsakyti
As isigijau Opalescence 10% balinimo geli .. Gale parsyta tokia data 052206 as manau, kad jis yra pasenes, kaip jum atrodo?
Ir ka manote apie si 10% Opalescence balintoja,mano dantys nera labai geltoni, bet tikrai nebalciausi, ar man jis pades ?
Atsakyti
QUOTE(Aiste P. @ 2009 07 24, 18:15)
As isigijau Opalescence 10% balinimo geli .. Gale parsyta tokia data 052206 as manau, kad jis yra pasenes, kaip jum atrodo?
Ir ka manote apie si 10% Opalescence balintoja,mano dantys nera labai geltoni, bet tikrai nebalciausi, ar man jis pades ?

Zinoma pades, tik reikes ilgiau laiko pasibalinti ir ne 1 svirkstuko prireiks, nes Opalascence mazi svirkstai.
Atsakyti
QUOTE(Aiste P. @ 2009 07 24, 18:15)

o kokia kaina isigijote ir kur ? kiek suprantu 10% tai pats pigiausias?
Atsakyti
QUOTE(UnknownUser @ 2009 07 23, 23:40)

kur tu radai tuos skaiciukus? biggrin.gif
turetu ant svirksto but ispausta B raidele ir skaiciukai
paziurekk cia http://www.bomberman...inamasis-gelis/ yra pavyzdys kaip skaityti ta galiojima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nerciutte*: 25 liepos 2009 - 13:14
Sveikutes. Norejau paklausti tu, kas nesiojo breketus blush2.gif Ar galima iskart po breketu nuemimo naudoti balinamaja dantu pasta? Ir gal kas gali patarti kokia gera galima naudoti?
Atsakyti
tai kaip supratau ne viena nebande 35% gelio g.gif na kagi tada uzsisakineju ir busiu pirmoji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 07 24, 22:19)
Zinoma pades, tik reikes ilgiau laiko pasibalinti ir ne 1 svirkstuko prireiks, nes Opalascence mazi svirkstai.

Kiek mazdaug laiko reikes pasibalinti? As turiu 4 svirkstukus. Kaip matau jus esate speceliste, gal galite patarti kiek laiko nakti laikyti ? Nes vienas dantistas pas kuri pirkau sake laikyti iki 8h, o kitas rekomenduoja 4h, bet as noriu matyti rezultata sunaudojus 4 svirkstus, tai prasau patarimo mirksiukas.gif .
Ir ar tu 4 svirkstu uzteks, kad pabaltu dantukai?

QUOTE(*Nerciutte* @ 2009 07 25, 11:46)
o kokia kaina isigijote ir kur ? kiek suprantu 10% tai pats pigiausias?

As pirkau Alytuje, man visas rinkinys (su tais antspaudais, plokstele, kazkokia pasta ir svirkstais) kainavo 400lt.

QUOTE(*Nerciutte* @ 2009 07 25, 13:12)
kur tu radai tuos skaiciukus?  biggrin.gif
turetu ant svirksto but ispausta B raidele ir skaiciukai
paziurekk cia http://www.bomberman...inamasis-gelis/  yra pavyzdys kaip skaityti ta galiojima

Jau issiaiskinau - pasenes, bet rytoj einu pasikeisti.. Ziurekit ir jus atsargiai, nes sake, kad pasibaigusio galiojimo gali nebeveikti smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(UnknownUser @ 2009 07 23, 22:40)

Na nemanau,kad del to,tiesiog galvoju,jog su lazeriu paprasciau, ir geriau isbala..turbut kiek zmoniu tiek nuomoniu..beje,rezultatu nesu labai patenkinta schmoll.gif .Tikejaus baltesniu,bet po keliu menesiu bandysiu kapas.tikiuos dar pabaltes..
Atsakyti
Na man jau pakeite geli ir jau viena karta buvau uzsidejusi kapas, siek tiek pabaltejo, esu patenkinta thumbup.gif

Dar dovanu gavau tos pacios firmos balinancia dantu pasta smile.gif
Atsakyti