Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas 2

Susidomėjau kapomis, gal kas žinote per kiek laiko jas padaro? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CarpeDiem @ 2009 07 06, 18:11)
Sveikos! Na, stai isibalinau dantukus su Zoom! smile.gif Galiu trumpai viska papasakoti, gal kam bus idomu! Taigi, paziurejo i mano dantukus,sako, emalis napazeistas, dantukai laaaaabai pabals!  bigsmile.gif Na, galvoju, kaip dziugu, net laaaabai?? clap.gif 
Pries balinima padare dantu valyma soda!(per akcija valymas+balinimas kainavo 600Lt) Tada uzdejo kazkokio gelio ir pritrauke sviesos lempas. Na, zinokit, jausmas ne is maloniausiu. Kelis kartus taip stipriai gele per nervus, toks astrus, staigus skausmas wacko.gif Taip ir norejosi nustumt tas lempas! doh.gif  Dar sedint stomotologo kedeje galvojau, kad daugiau tikrai nebedarysiu tokiu balinimu hihihi.gif
Taigi....Pagaliau viskas baigta. Paziuriu i veidrodi ir ka? Ir cia "laaaaaabai pabals"????Tikejausi tikrai baltesniu dantuku! Bet gydytoja nuramino, kad tik db prasideda balinimas. Galiausias rezultatas bus rytoj! Beje, ta diena dantys buvo labai jautrus, net isizioti nesinorejo doh.gif
Na, pabalo, taip... Rezultatas akivaizdus, kaip bebutu. Bet tas baltumas labai naturalus, ne laso daugiau. Mano puske tokius dantukus turi be jokiu balinimu!Tiesa, emalis, kai pastebejau ant priekiniu dantuku, skyles, yra pazeistas  verysad.gif  Na, stai tokia mano istorija! 4u.gif

Sveika mirksiukas.gif Norėjau paklausti, kur balinaisi dantukus su Zoom? Labai norėčiau taip pat išsibalinti po breketų nuėmimo, jau mąstau koks variantas geriausias būtų ax.gif Skaičiau apie Zoom, labiausiai linkstu link šio varianto. Todėl ir noriu sužinot kuo daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady* @ 2009 07 10, 21:24)
Susidomėjau kapomis, gal kas žinote per kiek laiko jas padaro? 4u.gif

Per 3-5 darbo dienas nuo atspaudo nuemimo . mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(CarpeDiem @ 2009 07 06, 19:11)
Sveikos! Na, stai isibalinau dantukus su Zoom! smile.gif Galiu trumpai viska papasakoti, gal kam bus idomu! Taigi, paziurejo i mano dantukus,sako, emalis napazeistas, dantukai laaaaabai pabals!  bigsmile.gif Na, galvoju, kaip dziugu, net laaaabai?? clap.gif 
Pries balinima padare dantu valyma soda!(per akcija valymas+balinimas kainavo 600Lt) Tada uzdejo kazkokio gelio ir pritrauke sviesos lempas. Na, zinokit, jausmas ne is maloniausiu. Kelis kartus taip stipriai gele per nervus, toks astrus, staigus skausmas wacko.gif Taip ir norejosi nustumt tas lempas! doh.gif  Dar sedint stomotologo kedeje galvojau, kad daugiau tikrai nebedarysiu tokiu balinimu hihihi.gif
Taigi....Pagaliau viskas baigta. Paziuriu i veidrodi ir ka? Ir cia "laaaaaabai pabals"????Tikejausi tikrai baltesniu dantuku! Bet gydytoja nuramino, kad tik db prasideda balinimas. Galiausias rezultatas bus rytoj! Beje, ta diena dantys buvo labai jautrus, net isizioti nesinorejo doh.gif
Na, pabalo, taip... Rezultatas akivaizdus, kaip bebutu. Bet tas baltumas labai naturalus, ne laso daugiau. Mano puske tokius dantukus turi be jokiu balinimu!Tiesa, emalis, kai pastebejau ant priekiniu dantuku, skyles, yra pazeistas  verysad.gif  Na, stai tokia mano istorija! 4u.gif

As jau nekarta rasiau, tokie balinimai labai kenkia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Labai stiprus smugis dantukams doh.gif . Tas pats , kaip sukusti 10kg. per 1 diena .. unsure.gif
Visada geriau palaipsniu. Ir efektu daznai pacientai nepatenkinti, nebent nestipriai baltu reikia. Tas zoom, tas pats ofisinis balinimas, tas pats lazeris.....
Sumokeja tokius pinigus ir efektas nelabai ir jautrumas .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 12 liepos 2009 - 22:03
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 07 12, 23:01)
Per 3-5 darbo  dienas nuo atspaudo nuemimo .    mirksiukas.gif
Papildyta:

As jau nekarta rasiau, tokie balinimai labai kenkia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Labai stiprus smugis dantukams doh.gif . Tas pats , kaip sukusti 10kg.  per 1 diena .. unsure.gif
Visada geriau palaipsniu. Ir efektu daznai pacientai nepatenkinti, nebent nestipriai baltu reikia. Tas  zoom, tas pats ofisinis balinimas, tas pats lazeris.....

Labai nekenkia, jei balinami dantys sveiki. Reiketu sakyt, kad procedura tiesiog nera pernelyg naudinga ...
Atsakyti
QUOTE(Vikttorija @ 2009 07 12, 22:38)
Sveika  mirksiukas.gif Norėjau paklausti, kur balinaisi dantukus su Zoom? Labai norėčiau taip pat išsibalinti po breketų nuėmimo, jau mąstau koks variantas geriausias būtų  ax.gif Skaičiau apie Zoom, labiausiai linkstu link šio varianto. Todėl ir noriu sužinot kuo daugiau 4u.gif

Dantukus balinausi Odontologijos klinikoje Vilniuje, Savanoriu pr.11e. Stai ju pls. http://www.dantis.eu/?lan=LT&id=45. Labai maloni gydytoja. Kaip matau jie dar turi akcija: Balinimas+ valymas soda uz 600Lt.
Papildyta:
As jau nekarta rasiau, tokie balinimai labai kenkia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Labai stiprus smugis dantukams doh.gif . Tas pats , kaip sukusti 10kg.  per 1 diena .. unsure.gif Visada geriau palaipsniu............................

4u.gif Sutinku! drinks_cheers.gif Bet ka ten bepadarysi,kai uzeina toks noras "cia ir dabar". Pasirinkau ta balinima suvokdama, kad gali buti ne viskas taip gerai ir grazu kaip aprasyta, bet noras nugalejo! Vistiek esu patenkinta, kad turiu baltesnius dantukus nei buvo, ir db bandau palaikyti ta baltuma ivairiom svelniom,balinimo pastomis...ir kt priemonemis. bigsmile.gif
Atsakyti
Nusprendziau ir as atsibalinti dantukus su kapomis ir geliu,kadangi mano dantukai nera jautrus,noreciau pabandyt opalescence-35% geli,radau gera kaina- http://www.perforta....inamasis-gelis/

turiu pries pora metu darytas kapas,kurios puikiai dar tinka,su 10% geliais net nezadu zaisti,nes pries pora metu bandziau,tai ilgokai rekdavo laukt efekto.zinau,kad sakysit kenkia ir t.t bet noreciau isgirst jusu atsiliepimus apie butent 35% geli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nerciutte*: 21 liepos 2009 - 14:23
QUOTE(*Nerciutte* @ 2009 07 21, 14:21)
Nusprendziau ir as atsibalinti dantukus su kapomis ir geliu,kadangi mano dantukai nera jautrus,noreciau pabandyt opalescence-35% geli,radau gera kaina- http://www.perforta....inamasis-gelis/

turiu pries pora metu darytas kapas,kurios puikiai dar tinka,su 10% geliais net nezadu zaisti,nes pries pora metu bandziau,tai ilgokai rekdavo laukt efekto.zinau,kad sakysit kenkia ir t.t bet noreciau isgirst jusu atsiliepimus apie butent 35% geli

Aš neprofesionalė, bet jei įdomu išgirsti kitų nuomonę, tai nepatarčiau imti tokio stiprumo gelį schmoll.gif Vis tik 35% yra labai daug, balinant lazeriu tokio stiprumo gelį naudoja, o čia namie reiktų nevieną kartą tiek ant dantų laikyt, tai manau tikrai atsilieptų dantų emaliui unsure.gif
Jei 10% gelis netiko, tai galbūt dabar geriau pabandykite kokią 20%, o ne iškart 35% 4u.gif
Atsakyti
juk prasiau patarimo is tu kurios naudojo 35% geli 4u.gif
gal kazkiek ir daugiau kenkia bet ir naudot manau reiktu trumpiau,nematau nieko blogo mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.perforta....inamasis-gelis/

o tai cia zymiai mazesnio turio nei BW svirkste yra to gelio? unsure.gif
Atsakyti
kad jus lyginat opeli su mersu biggrin.gif Opalescence juk visam pasaulyje zinomas gamintojas,o BW sakyciau megejiskas,man nuo 35% gelio truputi mausdavo dantukus,bet nedaug ir gan greit praeidavo,tiek pat mausdavo ir su 20% geliu,o su tuo 10% geliu tai ilgai laukdavau efekto,pinigu svaistymas,tik tiek kad to 35% gelio sunku gauti,mano stomatologe postringavo apie kenkima ir t.t ikyriai bruko ta 10% geli,nes pasirodo stipresnio neturejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nerciutte* @ 2009 07 21, 16:21)

Tai bandykite 15 % , jeigu persilpnas 10%

Papildyta:
QUOTE(metulyte @ 2009 07 21, 19:30)
kad jus lyginat opeli su mersu  biggrin.gif Opalescence juk visam pasaulyje zinomas gamintojas,o BW sakyciau megejiskas,man nuo 35% gelio truputi mausdavo dantukus,bet nedaug ir gan greit praeidavo,tiek pat mausdavo ir su 20% geliu,o su tuo 10% geliu tai ilgai laukdavau efekto,pinigu svaistymas,tik tiek kad to 35% gelio sunku gauti,mano stomatologe postringavo apie kenkima ir t.t ikyriai bruko ta 10% geli,nes pasirodo stipresnio neturejo  biggrin.gif

biggrin.gif
Dar nieko naujo nesugalvojo. I balinimo geli iena perojksidas ir nesvarbu kokios firmos tas gelis. Priklauso nuo dantu emales stiprumo ir aplamai kiekvienam skirtingai.
As naudojau 3 firmu balinimo geli (Opalasense, Ilumene, Whiteness Perfect -naudoju dabar ) . Visi balino vienodai. Priklauso nuo % Kikurie geliai dar turi sudetije nujautrintoja.
Galima ir atskirai nusipirkti nuajutrintojo svirksta ir pakaitom su balikliu deti i kapas .

Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2009 07 21, 17:37)
http://www.perforta....inamasis-gelis/

o tai cia zymiai mazesnio turio nei BW svirkste yra to gelio? unsure.gif

Taip, pvz. opalasense gelio2 vnt , o pvz. Whiteness Perfect 1 svirksto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 22 liepos 2009 - 05:42
Per 3-5 darbo  dienas nuo atspaudo nuemimo .    mirksiukas.gif
Papildyta:

Labai stiprus smugis dantukams doh.gif . Tas pats , kaip sukusti 10kg.  per 1 diena .. unsure.gif
Visada geriau palaipsniu. Ir efektu daznai pacientai nepatenkinti, nebent nestipriai baltu reikia. Tas  zoom, tas pats ofisinis balinimas, tas pats lazeris.....

Kazin kodel tada stomatologas man patare rinktis lazeri,o ne kapas g.gif ?Sake ir labiau isbala ir dantim maziau kenkia.. Ryt balinuosi,butinai dar karta paklausiu kas ir kaip unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teri: 22 liepos 2009 - 23:26