Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas 2

QUOTE(Maserati @ 2009 03 18, 13:33)
Sakykit,gal kas daretes dantu balinima,kai priekinis dantukas vienas yra negyvas ir papilkejes? Sesei toks atvejis,tai kazin ka butu imanoma padaryti,pilenes psl skaiciau,kad negyvo danties balinimas tik 80 lt. Na,as nezinau ar ji noretu dar ir visus dantukus issibalinti,bet del to vieno papilkejusio tai net kompleksas atsirades g.gif

Tas negyvas dantukas neissibalins. Ji reikia balinti is vidaus. ( Endo balinima daryti).
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 03 18, 22:56)
Tas negyvas dantukas neissibalins. Ji reikia balinti is vidaus. ( Endo balinima daryti).

aha,tai taip ir supratau,kad ji kazkaip ,,specifiskai" balintu. bet argi tikrai tik 80 lt kaina?tada vesiuos ja i vilniu ir tegu sutvarko viska:)
Atsakyti
Na cia uz viena danti 80...
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 03 19, 10:30)
aha,tai taip ir supratau,kad ji kazkaip ,,specifiskai" balintu. bet argi tikrai tik 80 lt kaina?tada vesiuos ja i vilniu ir tegu sutvarko viska:)

Buna 1 karto neuztenka. Procedura kainuoja apie 80lt 1 kartas. Po kazkiek laiko nuo 3 dienu iki 7 d. -arba balikli isima ir danti uzplombuoja ( ideti balikli i vidu-reikia pragrezti skile smile.gif ), arba ideda dar karta. Vel reikes moketi.
Atsakyti
as radau nebloga skelbima:
Dantu balinimo rinkinys 35% stiprumo! I rinkini ieina: dvi prisitaikancios prie dantu kapes, 10ml balinancio dantu gelio, 5ml gelio naudojamo po balinimo, dantu emalio stiprumui atstatyti, indtukcija. Rezultatas garantuotas.
pati esu nusibalinusi dantis, sulaukiu daugybes komplimentu. O ten tie visokie su lemputem tik pinigu ismetimas, pati esu bandzius anksciau.
rinkinio kaina tik 70lt, taip pat turime balinimo gelio pirkti atskirai. Sunaudojus si jums nereikes pirkti naujo rinkinio!
kaip jus manot arapsimoka? seip atsiliepimai geri... ir ji pati net naudojo ir yra labai patenkinta.. tad nezinau gal verta pabandyti? smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(1smalsuolyte1 @ 2009 03 29, 20:39)
Dantu balinimo rinkinys 35% stiprumo! I rinkini ieina: dvi prisitaikancios prie dantu kapes, 10ml balinancio dantu gelio, 5ml gelio naudojamo po balinimo, dantu emalio stiprumui atstatyti, indtukcija. Rezultatas garantuotas.
pati esu nusibalinusi dantis, sulaukiu daugybes komplimentu. O ten tie visokie su lemputem tik pinigu ismetimas, pati esu bandzius anksciau.
rinkinio kaina tik 70lt, taip pat turime balinimo gelio pirkti atskirai. Sunaudojus si jums nereikes pirkti naujo rinkinio!
kaip jus manot arapsimoka? seip atsiliepimai geri... ir ji pati net naudojo ir yra labai patenkinta.. tad nezinau gal verta pabandyti?  smile.gif  g.gif

Čia gal prisijungei kad pati save pareklamuoti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(1smalsuolyte1 @ 2009 03 29, 22:39)
kaip jus manot arapsimoka? seip atsiliepimai geri... ir ji pati net naudojo ir yra labai patenkinta.. tad nezinau gal verta pabandyti?  smile.gif  g.gif

35% stiprumo -labai stiprus gelis. doh.gif Didelis smugis emaliai. Geriau maziau pricentu, bet daugiau kartu balintis.

Kaina labai maza, net itartina. g.gif
Atsakyti
as cia saves tikrai nereklamuoju, tik parodziau skelbimas koks. g.gif as galvoju kad turetu pakakti vieno karto 35%... gal pabalins
Atsakyti
QUOTE(1smalsuolyte1 @ 2009 03 30, 16:19)
as cia saves tikrai nereklamuoju, tik parodziau skelbimas koks.  g.gif as galvoju kad turetu pakakti vieno karto 35%... gal pabalins

Priklausomai nuo dabartines dantu spalvos. Jeigu vienu tonu, tasi pabalins, jeigu dantukai stipriau geltoni, tai vieno karto neuzteks. Ir siap, procentas stiprus ir dantys bus jautrus. O jeigu silpna emale, tai gali net skaudeti kuri laika.
Atsakyti
kaip manot, balinant dantis,jau esant papuosaliukui jam kas nors atsitiks(patamses ar pan) g.gif gal kuri balino(kapomis) su papuosaliuku ax.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas nors žino, ar galima balinti dantis su kapomis maitinant MP? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 04 03, 11:34)
Merginos, gal kas nors žino, ar galima balinti dantis su kapomis maitinant MP? 4u.gif

Negalima. Gelis per seiles gali patekti i piena. Negerai.
Atsakyti