Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas 2

Pradejau ir as balint dantukus kapomis, bet po poros naktu pasirode tik kelios baltesnes demeles ant dantu.. idomu ar kamnors taip buvo? g.gif labai tikiuosi kad spalva palaipsniui susilygins o nebus demeti unsure.gif ir idomu ar balinote apatinius ir virsutinius kartu ar atskirai? ir kiek mazdaug naktu reikia juos balint kad butu grazi tolygi balta spalva? g.gif
Atsakyti
Dantų spalva tikrai išsilygins ir bus vienoda smile.gif daug kam šitaip darosi:) Man tai dantys lėčiau bala prie dantenų,nes įtariu,kad kapos gerai nepriglunda,bet kuo toliau tuo labiau vienodėja thumbup.gif dantukus balinti reiktų po 30min nuo 1iki 3 kartų per dieną,čia kaip kam pagal jautrumąsmile.gif nakčiai patartina nelaaikyti kapų burnoje.Jei nori,gali balinti viršutinius ir apatinius dantis iš karto,tačiau odontologai pataria balinti pirmiau vieną,po to antrą pusę.:)Tokiu atvėju jausi,kada į kapas pribėga seilių ,galėsi jas išspjauti.Nors po kelių balinimų,seilių burnoje mažėja:) Kai priprasi,visai nesikaups:) Sėkmytės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blaksta @ 2009 03 09, 10:56)
Dantų spalva tikrai išsilygins ir bus vienoda smile.gif daug kam šitaip darosi:) Man tai dantys lėčiau bala prie dantenų,nes įtariu,kad kapos gerai nepriglunda,bet kuo toliau tuo labiau vienodėja thumbup.gif  dantukus balinti reiktų po 30min nuo 1iki 3 kartų per dieną,čia kaip kam pagal jautrumąsmile.gif nakčiai patartina nelaaikyti kapų burnoje.Jei nori,gali balinti viršutinius ir apatinius dantis iš karto,tačiau odontologai pataria balinti pirmiau vieną,po to antrą pusę.:)Tokiu atvėju jausi,kada į kapas pribėga seilių ,galėsi jas išspjauti.Nors po kelių balinimų,seilių burnoje mažėja:) Kai priprasi,visai nesikaups:) Sėkmytės mirksiukas.gif

o kiek mazdaug laiko taip balint reikia kol reikiama spalva gaunas? g.gif nes man labai jau jautrus dantys pasidare nors tik pora naktu po 6val telaikiau.. idomu ar praeis baigus visa balinimo kursa? g.gif
Atsakyti
Kukūm? Baik juokauti taip.Negalima laikyti taip ilgai burnoje kapų.Juk sakiau,kad geriau trumpiau po 15,20,30 min kelis kartus į dieną,bet ne po 6h.Mano dantukai nejautrūs,Tai laikau maximum po valandą,po to nebalinu pora dienų kol atsistato jautrumas :> Šiaip kiekwienam kitaip.Mano dantukai nebus balti kaip sniegas,pašviesės ir paskaidrės,tačiau manau,kad nenubals taip kaip norėčiau.Bet nieko. mirksiukas.gif tai vat smile.gif O dėl tavęs nežinau.Aš stengiuosi nenualinti dantukų,Darau pauzes.Tada ir jautrumo nesijaučia.O dėl tų dėmelių,Tai kuo dažniau balinsi tuo greičiau viskas susilygins.
Atsakyti
QUOTE(Blaksta @ 2009 03 09, 21:30)
Kukūm? Baik juokauti taip.Negalima laikyti taip ilgai burnoje kapų.Juk sakiau,kad geriau trumpiau po 15,20,30 min kelis kartus į dieną,bet ne po 6h.Mano dantukai nejautrūs,Tai laikau maximum po valandą,po to nebalinu pora dienų kol atsistato jautrumas :> Šiaip kiekwienam kitaip.Mano dantukai nebus balti kaip sniegas,pašviesės ir paskaidrės,tačiau manau,kad nenubals taip kaip norėčiau.Bet nieko.  mirksiukas.gif  tai vat smile.gif O dėl tavęs nežinau.Aš stengiuosi nenualinti dantukų,Darau pauzes.Tada ir jautrumo nesijaučia.O dėl tų dėmelių,Tai kuo dažniau balinsi tuo greičiau viskas susilygins.

na as 10% turiu balinamji geli del to ilgiau ir laikau smile.gif ir be to visur kiek skaiciau tai laiko per nakti g.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 12 13, 23:26)
Parasiau i az.  mirksiukas.gif

labas,gal ir man galetum parasyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2009 03 10, 10:58)
labas,gal ir man galetum parasyti 4u.gif

Adtresas. Laisvės pr. 75, Vilnius, LT-06144

Telefonas

(+370) 5 2688462

Faksas

(+370) 5 2688400

e-paštas

vilnius@oriola.com

Parduoda tik komplekta 64lt. 4vnt. (1,2 g ,gelio. 1vnt. )
Kitu firmu geliai yra pvz. 1 vnt 3g.
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 10 kovo 2009 - 09:46
QUOTE(Blaksta @ 2009 03 09, 21:30)
Kukūm? Baik juokauti taip.Negalima laikyti taip ilgai burnoje kapų.Juk sakiau,kad geriau trumpiau po 15,20,30 min kelis kartus į dieną,bet ne po 6h.Mano dantukai nejautrūs,Tai laikau maximum po valandą,po to nebalinu pora dienų kol atsistato jautrumas :> Šiaip kiekwienam kitaip.Mano dantukai nebus balti kaip sniegas,pašviesės ir paskaidrės,tačiau manau,kad nenubals taip kaip norėčiau.Bet nieko.  mirksiukas.gif  tai vat smile.gif O dėl tavęs nežinau.Aš stengiuosi nenualinti dantukų,Darau pauzes.Tada ir jautrumo nesijaučia.O dėl tų dėmelių,Tai kuo dažniau balinsi tuo greičiau viskas susilygins.

Nebutinai tik 15, 20 ar 30 min galima tik balinti. Visa tai priklauso kokia balinimo sistema pasirenki. Jei naktine balinimo sistema tai su ja kaip tik ir reikia miegoti nakti.
Atsakyti
Aš irgi su kapom miegu visada. Taip odontologas sakė. tiesa, vieną kartą balinau dieną, 5 valandas gal palaikiau. užteko biggrin.gif

Gal kam pasireiškė šalutinis poveikis? na pvz.: dantys gal silpnesni pasidarė, gal lūžinėja...etc ??
Atsakyti
QUOTE(uoga22 @ 2009 03 11, 13:35)
Aš irgi su kapom miegu visada. Taip odontologas sakė. tiesa, vieną kartą balinau dieną, 5 valandas gal palaikiau. užteko biggrin.gif

Gal kam pasireiškė šalutinis poveikis? na pvz.: dantys gal silpnesni pasidarė, gal lūžinėja...etc ??

As visada balinausi naktimis. Diena man nepatogu- seiles varva, telefonas skamba, kalbeti noriu... biggrin.gif
Jautrumo nera, viskas kaip ir buve. Dar priklauso nuo dantuku stiprumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 12 kovo 2009 - 16:11
Hmm.. g.gif o man kaip tik odontologas sakė,kad geriau trumpesni liko tarpai,bet dažnesnis kapų naudojimas.Sakė ir dantys mažiau nusilps ir savijauta geresnė bus ir dantys palaipsniui šviesės,o ne baltom blygstėm švies.. biggrin.gif nu bet tai čia kiekwienam kitaip.smile.gif tiesiog pasakiau savo nuomonęsmile.gif o jums jau mažutės rinktis :> thumbup.gif sėkmės:>
Atsakyti
Sakykit,gal kas daretes dantu balinima,kai priekinis dantukas vienas yra negyvas ir papilkejes? Sesei toks atvejis,tai kazin ka butu imanoma padaryti,pilenes psl skaiciau,kad negyvo danties balinimas tik 80 lt. Na,as nezinau ar ji noretu dar ir visus dantukus issibalinti,bet del to vieno papilkejusio tai net kompleksas atsirades g.gif
Atsakyti