Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas 2

As balinausi vasara, irgi kapomis, nes prieky pakeisti plombas reikejo. kadangi nutariau eiti pas sena gydytoja, o ji atidare savo klinika senamiesty ,Kaune, tai ir kainos isaugo atitinkamai. Sake, kapos 100lt. ir svirkstas 100lt. , o svirksto uztenka 2 kartams, o reikes 10 kartu, tai kai paskaiciavau, plaukai pasisiause!!! Nutariau kitur paskambinti, ten kapos ir 2 svikstai man atsiejo 292lt. O saldytuve dar iki dabar antras svikstas stovi, tik , kad atidarytas, pati nezinau, kiek laiko gali stovet. Panaudociau dabar dar, jei buciau tikra, kad galima lotuliukas.gif rezultatas buvo labai geras, dabar , tai nesimato jau, nu bent man ax.gif
Ta procedura man nebuvo maloni, labai dantys jautrus kita diena budavo, nieko valgyt negalejau, taip nemalonu, bet po to dingdavo.
Tai ir po siai dienai nesuprantu, reikejo man juos balint ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Herra @ 2007 01 24, 19:25)
Tai ir po siai dienai nesuprantu, reikejo man juos balint ar ne g.gif

nu geras, na ir kainos!!!! as mokejau 300 su kapomis ir 4 svirkstais. rezultatas matosi, bet noreciau dar truputi pasibalinti. tai nutariau nusipirkt dar kokius 3 svirkstus, kurie kainuoja po 16 lt (Vilniuje). kad dantys lieka jautrus tai tiesa. man irgi tas pats buvo. dabar nusipirksiu spec. zele, kuri skirta naudoti po balinimo ir nuima jautruma..parasysiu veliau ar padejo smile.gif
Atsakyti
Stomatolog. prekiu parduotuvej man pasiule balinimo svirksta kuris susimaiso kartu su jautruma mazinanciu kremu.O ir kainuoja tiek pat kaip ir "opalescence".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shindila: 24 sausio 2007 - 22:05
as internete radau, kad tas jautruma mazinantis skystis kainuoja 10 lt. truputi pigiau nei zele. o kaip ji naudot tai nezinau.. as maniau kad reikia po balinimo ja isideti i kapas ir palaikyti...?
Atsakyti
Idomu, jei dantis karts nuo karto pabalint, ar nebus labai blogai jiems?... g.gif as juos vel noreciau truputio atgaivint, bet kazkaip nesiryztu vis.
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2007 01 24, 20:44)
nu geras, na ir kainos!!!! as mokejau 300 su kapomis ir 4 svirkstais. rezultatas matosi, bet noreciau dar truputi pasibalinti. tai nutariau nusipirkt dar kokius 3 svirkstus, kurie kainuoja po 16 lt (Vilniuje). kad dantys lieka jautrus tai tiesa. man irgi tas pats buvo. dabar nusipirksiu spec. zele, kuri skirta naudoti po balinimo ir nuima jautruma..parasysiu veliau ar padejo smile.gif

O kur pirkot švirkštus, jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2007 01 25, 22:36)
O kur pirkot švirkštus, jei ne paslaptis?

telefona parasiau tau i az:)
Atsakyti
As pries beveik 3 metus balinausi dantis kapomis ir esu labai patenkinta. Dantys budavo jautresni lygiai viena diena po balinimo, o vakare jau jautrumas dingdavo. Kadangi po pirmos nakties (visas kursas buvo 5 naktys su kapomis) skirtumas buvo didziausiais tai ir dantys buvo jautriausi, bet su kiekviena naktim resultatai maziau ryskus tai ir jautrumas mazesnis. Baigiau kursa ir prejus vienai dienai dantu jautrumas buvo tikrai ne mazesnis negu pries balinima. Paskui reikejo palaukti dvi savaites kad spalva nusistovetu ir tada keite plombas. Dabar praejus beveik 3 metams mano dantys vis dar pakankamai balti. Gal dar ir del to kad nesu nei raudono vyno nei kavos nei juodos arbatos megeja. Bet visoms kam nepatinka dantu spalva nedvejojant siulau balintis dantis kapomis. Tikrai, kaip sake mano dantu gydytoja, tai dantims nekenkia, pati bandziau ir nieko blogo nepastebejau, nors mano dantys visada buvo prasti, geltoni ir gana jautrus.
Atsakyti
schmoll.gif
QUOTE(supermamytukas @ 2007 01 24, 11:51)
Sveikutės 4u.gif Labai norėčiau išsibalinti dantis,bet jūs man dabar paaiškinkit kur reikia kreiptis dėl tų kapų ir dėl tų švirkštų g.gif Nes tikrai nieko nežinau doh.gif Ir jei galit paaiškinkit kaip visas procesas vyksta mirksiukas.gif

Sveika,ar zinai kad balintis dantys galima tik jeigu juose nera plombu, arba kitu atvieju reikes jas visas keisti.As kalbu apie priekinius dantys.Nes tavo dantys atbals,o plombos liks tos pacios spalvos ir tai labai matysys.
Tai turi apsispresti ,jeigu yra plombuotu priekiniu dantu ,ar tu pasirizusi jas veliau keiasti??? g.gif
Siaip jeigu juos yra terbdanciose ir labai mazytes,tai gal ir nesimatis,arba is gomurio puses.Dantys balinasi kazkus 10virst. ir 10 apatiniu.
Nera reikalo deti balikli ant kruniniu dantu ,nes vistiek nesimato.Nebent yra labai plati sypsema.
Buti gerai kad stomatologas viska papasakotu ,nes jeigu pasidarysi tik kapas ,o balikli pirksi pati kur nors kitoje vietoje, tai kad tiksliai zinotum kaip tai daroma.Kiek zinau maziau kenkia dantyms jeigu su kapomis baliniesi ne kiekviena nakti ,o kas antra.Dantyms maziau streso.Butinai pries tai issivalant dantys ir tarpudancius su siulu.Ryte atsikelus ir nusiemus kapas-praskalauji,tada issivalai dantys ir si ryta apie stiprie kava ,ar arbata -pamirsk. schmoll.gif
Jeigu labai jau nori -tai su pienu.
Su lazeriu -nepatariu ,pinigu labai daug kainuos- ber tik vienam kartui.Praejus laikui noresi dar pasibalinti ,tai ir pinigus mokesi is naujo.Klinikoje balintys -panasiai -isbalins tam kartui ,o po pusmecio -vel pinigus mokesi.Klinikoje balina su 37% balikliu -tai ir pagalvok koki stresa gaus dantys iskarto.O namie su kapomis sau po truputeli -gali 10%,gali 15%,ir 20%-jeugu dantys nejautrus.Jeigu jautrus -nusiperki nujautrintoja ir vietoi baliklio viena nakti uzsidedi .Ir baliniesi mor ir iki klozeto baltumo ,kaip tik tau patinka biggrin.gif
Dar merginos BESILAUKIANCIOMS BUSIMOMS MAMOMS BALINTIS DANTYS NEPATARTINA ( taip man sake platinanti balinimo svirkstus pardavieja,ji pristato medziagas i stomatologines klinikas) g.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2007 01 30, 13:42)
schmoll.gif
Sveika,ar zinai kad balintis dantys galima tik jeigu juose nera plombu, arba kitu atvieju reikes jas visas keisti.As kalbu apie priekinius dantys.Nes tavo dantys atbals,o plombos liks tos pacios spalvos ir tai labai matysys.
Tai turi apsispresti ,jeigu yra plombuotu priekiniu dantu ,ar tu pasirizusi jas veliau keiasti??? g.gif
Siaip jeigu juos yra terbdanciose ir labai mazytes,tai gal ir nesimatis,arba is gomurio puses.Dantys balinasi kazkus 10virst. ir 10 apatiniu.
Nera reikalo deti balikli ant kruniniu dantu ,nes vistiek nesimato.Nebent yra labai plati sypsema.
Buti gerai kad stomatologas viska papasakotu ,nes jeigu pasidarysi tik kapas ,o balikli pirksi pati kur nors kitoje vietoje, tai kad tiksliai zinotum kaip tai daroma.Kiek zinau maziau kenkia dantyms jeigu su kapomis baliniesi ne kiekviena nakti ,o kas antra.Dantyms maziau streso.Butinai pries tai issivalant dantys ir tarpudancius su siulu.Ryte atsikelus ir nusiemus kapas-praskalauji,tada issivalai dantys ir si ryta apie stiprie kava ,ar arbata -pamirsk. schmoll.gif
Jeigu labai jau nori -tai su pienu.
Su lazeriu -nepatariu ,pinigu labai daug kainuos- ber tik vienam kartui.Praejus laikui noresi dar pasibalinti  ,tai ir pinigus mokesi is naujo.Klinikoje balintys -panasiai -isbalins tam kartui ,o po pusmecio -vel pinigus mokesi.Klinikoje balina su 37% balikliu -tai ir pagalvok koki stresa gaus dantys iskarto.O namie su kapomis sau po truputeli -gali 10%,gali 15%,ir 20%-jeugu dantys nejautrus.Jeigu jautrus -nusiperki nujautrintoja ir vietoi baliklio viena nakti uzsidedi .Ir baliniesi mor ir iki klozeto baltumo ,kaip tik tau patinka biggrin.gif
Dar merginos BESILAUKIANCIOMS BUSIMOMS MAMOMS BALINTIS DANTYS NEPATARTINA ( taip man sake platinanti balinimo svirkstus pardavieja,ji pristato medziagas i stomatologines klinikas) g.gif

ar tu esi balinusi lazeriu? ar tik siaip sakai, jog nepatari? pinigus moketi reikia, bet kokiu atveju, ar balintum kapomis namie ar pas stomotologa kabinete rolleyes.gif
Atsakyti
Gal galetumet patarti, kur Vilniuje kreiptis del dantu balinimo? 4u.gif
Atsakyti
Balinimas lazeriu sukelia dantims dideli "šoką", todėl ateityje tai labai labai atsiliepia dantims visais būdais. Aišku, norint grožio kažką reikia aukoti, bet iš dviejų blogybių viena visvien yra blogesnė. O ir jei tavo dantys iš prigimties nėra balti (pati kaulo sudėtis yra tamsi) , tai pinigai bus tiesiai į balą (kai kam- tikrai ne menki pinigai).
Mano atveju, tikėjausi baltesnių dantų, deja, nebent "nugriaužus" visiškai emalį gal ir išgaučiau baltąjį efektą. O kas būtų jei būčiau balinusi lazeriu doh.gif
Beje "Stiliuje" šį savaitgalį rodė apie dantų balinimą. Ir kaip vienas stomatologas sakė: ne baltume grožis laugh.gif
Atsakyti