Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas 2

QUOTE(evaldas5211 @ 2009 02 13, 00:28)
Na ir kokia kaina tu kapu?

Vien kapos 150lt. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,cia kaip matau visos kalbat apie balinima kapomis,o apie balinima lazeriu ar lempomis atsiliepimu nera? gal kam teko isbandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2009 02 04, 19:12)
Kazkur skaiciau kad galima kapas ir svirkstukus isigyti eurovaistineja, kainuoja apie 100LT, gal kas bandete? Manau kad tu svirkstuku kokybe nelabai kokia, tai galvoju nusipirkti kurnors kitur ju, tik kapomis pasinaudoti, ka manote apie toki varianta? smile.gif
Papildyta:
Gal galetum ir man parasyt kur isigyt svirkstuku?  ax.gif

As pirkau, isnaudojau ja ir rezultatais tirkai labai patenkinta...siuo metu naudoju odontologijoje atskirai pirktus balinimo svirkstus stipresnio poveikio - taip puikiai palaikau savo dantu baltuma, nors turiu pripazinti, visi rezutlatai nuo paciu dantu priklauso, nuo ju jautrumo, pradines busenos. Todel man, kuriai niekad nebuvo jokio jautrumo, visi budai tiko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 02 12, 23:21)
Darau kapas , kaip pas odontologa... mirksiukas.gif
Papildyta:

1,2 ml sunku pasakyti. Prilauso nuo dantu stambumo. Gal 8 kartam.

1.2ml uztenka 8 kartam??? blink.gif Tiek daug? Kazkaip man ten labai jau mazai atrodo tos zele smile.gif Maniau kokie 2 kartam.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 02 12, 23:33)
Vien kapos 150lt.  4u.gif

Hm, tai tiek kiek ir pas mano odontologe...
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2009 02 13, 18:19)
Hm, tai tiek kiek ir pas mano odontologe...

Tai super smile.gif . Nes pas mano odontologe 300lt. vien kapos. Kiek per google ziurejau pigiau 250lt vien kapas neradau. schmoll.gif
Atsakyti
Ai cia uz abi kapas 150 Lt? tai pigiau, nes pas mano odontologe uz viena...
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2009 02 14, 00:41)
Ai cia uz abi kapas 150 Lt? tai pigiau, nes pas mano odontologe uz viena...

4u.gif Taip uz virsutine ir apatine.
Atsakyti
Hmm smile.gif aš pirkau Eurovaistinėje balinimo sistemą smile.gif anksčiau kainawo 99lt,o dabar kai visa farmacija subrango,kainuoja 113lt.nepagailėjau pinigų ir nusipirkau.Sistemoje yra 3 kapos,viena atliekama,jei kas smile.gif 5 švirkštai - 15%.
Aš irgi buvau tos nuomonės,kad pasidarysiu kapas,o balinimo gelio nusipirksiu kur kitur:) ieškojau ieškojau ir nieko neradau.Noriu opalescense 20% ar kažkaip panašiai kur vadinasi nusipirkt:> bet neiškenčiau ir iš smalsumo pabandžiau naudoti turimą gelį.Sunaudojau 2 švirkštus,jautrumas nepadidėjo:) darau pertraukas gana dideles,tačiau draugai pastebėjo jog dantys baltesni:) Tai galvoju jei dar tuos 3 švirkštus pabaigčiau wisai nieko būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blaksta @ 2009 02 19, 22:59)
Hmm smile.gif aš pirkau Eurovaistinėje balinimo sistemą smile.gif anksčiau kainawo 99lt,o dabar kai visa farmacija subrango,kainuoja 113lt.nepagailėjau pinigų ir nusipirkau.Sistemoje yra 3 kapos,viena atliekama,jei kas smile.gif 5 švirkštai - 15%.
Aš irgi buvau tos nuomonės,kad pasidarysiu kapas,o balinimo gelio nusipirksiu kur kitur:) ieškojau ieškojau ir nieko neradau.Noriu opalescense 20%  ar kažkaip panašiai kur vadinasi nusipirkt:> bet neiškenčiau ir iš smalsumo pabandžiau naudoti turimą gelį.Sunaudojau 2 švirkštus,jautrumas nepadidėjo:) darau pertraukas gana dideles,tačiau draugai pastebėjo jog dantys baltesni:) Tai galvoju jei dar tuos 3 švirkštus pabaigčiau wisai nieko būtų smile.gif

As irgi nusipirkus BW bet vis dar stovi, nes noriu pirmiausia burnos higiena pasidaryt, bet vat vakar praziopsojau tai dabar tex kelias savaites laukt kol pasidarysiu ir tik tada bandyt ta balinima ax.gif O del 20% opalescence tai nepatarciau, nes buvau nuejus i stomatologijos prekiu parduotuve tai man vos vos 10% pardave nes sako labai jau gadina dantis, o dar jauna sako, visas gyvenimas pries akis tai patare nepiknaudziaui tais balinimais, tai kazkaip mane ta moteriske paprotino, sako man sirdis neleidzia tau 15% duot gadint dantu, tai ir pasiemiau 10%. Tai dabar laukiu dantu higienos ir tada bandysiu truputi pasibalint nepiknaudziaujant ax.gif
Atsakyti
Aaa.. smile.gif matai kaip smile.gif aš tai nesidariau burnos higienos smile.gif viskas pakankamai gražu,nuvalyti akmenys,tai čiki piki wiskas:) o gal gali pasakyti kur pirkai savo opalescence ir kiek mokėjai,nes aš dar nenusipirkau.Vakar kažkokiam vyrukui parašiau emailą,jis pardavinėja,tai ir dėl pastos opalescence balinamosios paklausiau,bet dar neatrašė nieko.Vis dar laukiu.Tai vat.Nu,o dėl tų procentų,tai nežinau.. Viskas kenkia,kokakola,ledai,kava,vynas,dantų balinimas. biggrin.gif Taip,kad jei nori baltų dantukų,kažką reikia aukot.Tikrai nėra sveika.Taip,kad nemanau,kad kažką duoda 15 ar 20 % skirtumas smile.gif Bet čia tik mano nuomonė.Tai tiek:)
Atsakyti
QUOTE(Blaksta @ 2009 02 20, 23:45)
Aaa.. smile.gif matai kaip smile.gif aš tai nesidariau burnos higienos smile.gif viskas pakankamai gražu,nuvalyti akmenys,tai čiki piki wiskas:) o gal gali pasakyti kur pirkai savo opalescence ir kiek mokėjai,nes aš dar nenusipirkau.Vakar kažkokiam vyrukui parašiau emailą,jis pardavinėja,tai ir dėl pastos opalescence balinamosios paklausiau,bet dar neatrašė nieko.Vis dar laukiu.Tai vat.Nu,o dėl tų procentų,tai nežinau.. Viskas kenkia,kokakola,ledai,kava,vynas,dantų balinimas. biggrin.gif Taip,kad jei nori baltų dantukų,kažką reikia aukot.Tikrai nėra sveika.Taip,kad nemanau,kad kažką duoda 15 ar 20 % skirtumas smile.gif Bet čia tik mano nuomonė.Tai tiek:)

Parasyt tai as galiu kur pirkau, bet nemanau kad ta moteriske parduos 20%, ypac jei nera labai geltoni dantukai, nes mano pasiziurejo ir iskart pasake kad daugiau kaip 10% neduos nes ir taip pakankamai balti ir neleidzia jai sirdis man parduot stipresniu ir gadint dantu rolleyes.gif
Atsakyti