Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas 2

QUOTE(Bitute @ 2009 01 05, 02:39)
Siūlyčiau nepradėti pačiai eksperimentuoti su savo dantimis,net gali visa tai liūdnai baigtis.Gali taip pakenkti savo dantims,kad net labai patyręs odontologas nieko nebegalės padėti.jei neturi galimybės nueiti į privačią kliniką,kurioje teikiamos balinimo paslaugos,tai bent jau nueik į savo polikliniką pasikonsultuoti su odontologu.

Suprantate,man labai Geda eiti.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika.Sk. @ 2009 01 06, 09:09)
Suprantate,man labai Geda eiti..  verysad.gif

Ne, nesuprantam. Jei nori tureti gražius ir SVEIKUS dantis, privalai eiti pasitikrinti dantis kas puse metu. Arba bent jau kasmet.
Nėra čia ko gedytis, daktarai visko prisižiūri, nuo nupuvusiu iki šaknų dantų, iki visai bedančių burnų. Ir niekas nieko nesmerkia dėl to.
O jei neisi pas odontologą, jei dantys pradės gesti, ne tik bus geltoni, tada taip ir visai be dantų likti gali. Nesigedyk, nueik, gi poliklinikoj nieko nekainuoja. Pamatysi, ką tavo daktaras pasakys, turbūt tavo dantys nėra tokie baisūs, kaip kad tau pačiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Monika.Sk. @ 2009 01 06, 18:09)
Suprantate,man labai Geda eiti..  verysad.gif

Gali buti veliau dar labiau geda, kaip prisidarysi sau bedu nezinodama, ar tavo atveju tinka balinimas aplamai.. Beja, jeigu yra nesugydytu dantuku , ypac prieki, tai balintis negalima.
Atsakyti
Nusprendžiau dantis išsibalinti ir aš smile.gif Naudoju Beautiful White balinimo sistemą,naudoju jau pora dienųsmile.gif Pokyčių nepastebėjau.. biggrin.gif Nežinau ar kapas gerai pasidariau.. g.gif
Atsakyti
Kazkur skaiciau kad galima kapas ir svirkstukus isigyti eurovaistineja, kainuoja apie 100LT, gal kas bandete? Manau kad tu svirkstuku kokybe nelabai kokia, tai galvoju nusipirkti kurnors kitur ju, tik kapomis pasinaudoti, ka manote apie toki varianta? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 12 13, 23:26)
Parasiau i az.  mirksiukas.gif

Gal galetum ir man parasyt kur isigyt svirkstuku? ax.gif
Atsakyti
Tik is cekavumo: kiek jus mokat uz viena svirksta balinimo priemones? nes siandien buvau pas odontologe ir ten kainyne parasyta kad kaina 1vnt. 100 lt, manau daugoka...
Atsakyti
Man irgi idomu kur Vilniuje galima nusipirkt tos balinamosios zele ir kokia kaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2009 02 09, 22:13)
Tik is cekavumo: kiek jus mokat uz viena svirksta balinimo priemones? nes siandien buvau pas odontologe ir ten kainyne parasyta kad kaina 1vnt. 100 lt, manau daugoka...

QUOTE(Vai2lka @ 2009 02 10, 16:35)
Man irgi idomu kur Vilniuje galima nusipirkt tos balinamosios zele ir kokia kaina? g.gif

Bandykite cia, bet neziau ar dabar parduoda.

ORIOLA VILNIUS, UAB
Įmonės kodas 111472747
Laisvės pr. 75, LT-06144, VILNIUS (5) 2688401

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 10 vasario 2009 - 21:29
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 02 10, 22:28)
Bandykite cia, bet neziau ar dabar parduoda. 

ORIOLA VILNIUS, UAB
Įmonės kodas 111472747
Laisvės pr. 75, LT-06144, VILNIUS (5) 2688401

Aciu Lisa uz pasiulyma, bet svirkstukus su geliu jau isigijau, reikia tik kapu smile.gif gal kas turit atliekamu? ax.gif
Gal kas naudojot 10%? Kiek kartu uztenka vieno 1.2ml svirksto ? g.gif
Atsakyti
Kapas reik gamintis pas odontologa - rezultatai bus geriausi, kadangi jos bus tikslios jusu dantu formos, o svirkstai tik 1.2 ml? tiek mazai..?
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2009 02 12, 22:58)
Kapas reik gamintis pas odontologa - rezultatai bus geriausi, kadangi jos bus tikslios jusu dantu formos, o svirkstai tik 1.2 ml? tiek mazai..?

Darau kapas , kaip pas odontologa... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vai2lka @ 2009 02 12, 22:52)
Aciu Lisa uz pasiulyma, bet svirkstukus su geliu jau isigijau, reikia tik kapu smile.gif gal kas turit atliekamu?  ax.gif
Gal kas naudojot 10%? Kiek kartu uztenka vieno 1.2ml svirksto ? g.gif

1,2 ml sunku pasakyti. Prilauso nuo dantu stambumo. Gal 8 kartam.
Atsakyti
Na ir kokia kaina tu kapu?
Atsakyti