Manau gydytojas turi ispeti pacientus jog dantukai taps jautresni, nes emalis tampa plonesnis, del plombu kiek zinau kad jas isbalinti neiseina, tad kur yra matoma plomba jinai aisku bus tamsesne ir ja reikes pasikeisti.
Na kas tuo domisi, manau turi buti pakankamai prisiskaites,ir jei jau ryzotes balinimui, reikia pasiruosti ir visiems tos proceduros minusams.
QUOTE(gabinails @ 2008 12 15, 14:08)
Manau gydytojas turi ispeti pacientus jog dantukai taps jautresni, nes emalis tampa plonesnis, del plombu kiek zinau kad jas isbalinti neiseina, tad kur yra matoma plomba jinai aisku bus tamsesne ir ja reikes pasikeisti.
Na kas tuo domisi, manau turi buti pakankamai prisiskaites,ir jei jau ryzotes balinimui, reikia pasiruosti ir visiems tos proceduros minusams.
Zinoma reikia apie viska ispeti ir pries balinima gerai butu pasidaryti burnos ertmes higienini valyma.
Norejau paprasyti jusu Vieno dalyko tai man tikrai svarbu as nesu dar baigusi mokyklos,vaiku neturiu, taigi pamaciau jog labai daug diskutuojate sia tema. Mano dantys nera balti taip jie yra jau nebe balti o geltoni neisigaskite. Man balinancios pastos jau nieko nebepadeda jie yra geltoniausi kiek tik begali buti .Ka galite patarti balintis tikrai negaliu nes netureciau kur gauti tiek daug pinigu sypsena as beveik nesisipsau nes man geda rodyti tokius dantis naktimis del to daznai verkiu taciau nieko negaliu pakeisti. Padekite prasau.
Papildyta:
?
Papildyta:
?
QUOTE(Monika.Sk. @ 2009 01 01, 19:56)
Norejau paprasyti jusu Vieno dalyko tai man tikrai svarbu as nesu dar baigusi mokyklos,vaiku neturiu, taigi pamaciau jog labai daug diskutuojate sia tema. Mano dantys nera balti taip jie yra jau nebe balti o geltoni neisigaskite. Man balinancios pastos jau nieko nebepadeda jie yra geltoniausi kiek tik begali buti .Ka galite patarti balintis tikrai negaliu nes netureciau kur gauti tiek daug pinigu sypsena as beveik nesisipsau nes man geda rodyti tokius dantis naktimis del to daznai verkiu taciau nieko negaliu pakeisti. Padekite prasau.
Papildyta:
?
Papildyta:
?
kadangi rašei ,kad dar esi moksleivė,tai manus,kad pirmiausiai tau reiktų pasitarti su tėvais ir papasakoti savo problemas,o po to apsilankyti pas odontologą.naudodama balinančias pastas jokio rimto poveikio nesitikėk
QUOTE(Monika.Sk. @ 2009 01 01, 21:56)
Papildyta:
?
Papildyta:
?
Tikrai butu gerai kreiptis i odontologus kartu su tevais. Gal vaikysteje daug gerei antibiotiku tetraciklino grupes. Tokiu atvejku sunkiai ka nors padaryti.Dantukai buna geltoni ir demeti. i
Deja,bet i Tevus Nelabai noriu kreiptis,man geda net su jais kalbetis tokia tema.o kaip snekejote apie tas kapas.Tai jas galima isigyti vasistineje ar kur kitur?N manau galeciau susitaupyti pinigu per gimtadienius daug gaunu. Tai vat gimtadienis Vasara.Jaigu galite suteikite daugiau iformacijos apie tai. Buciau Dekinga.
QUOTE(Monika.Sk. @ 2009 01 02, 15:44)
Deja,bet i Tevus Nelabai noriu kreiptis,man geda net su jais kalbetis tokia tema.o kaip snekejote apie tas kapas.Tai jas galima isigyti vasistineje ar kur kitur?N manau galeciau susitaupyti pinigu per gimtadienius daug gaunu. Tai vat gimtadienis Vasara.Jaigu galite suteikite daugiau iformacijos apie tai. Buciau Dekinga.
Vaistineje galima nusipirkti balinimo juosteles. Viska gali surasti internete ivedus per google -dantu balinimas juosteles.
Balinimo kapomis daromas odontologijos klinikose. Toki pati balinimas kapomis darau ir as . Bet kokiu atveju, kol neturi 18 metu tau reikia rastinio leidimo is tevu. Reikia apsilankyti pas odonologa ( dantu gydytoja), kad pasakytu ar tau isvis atbas dantys, ar jims enepakenks.
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 01 02, 05:31)
Vaistineje galima nusipirkti balinimo juosteles. Viska gali surasti internete ivedus per google -dantu balinimas juosteles.
Balinimo kapomis daromas odontologijos klinikose. Toki pati balinimas kapomis darau ir as . Bet kokiu atveju, kol neturi 18 metu tau reikia rastinio leidimo is tevu. Reikia apsilankyti pas odonologa ( dantu gydytoja), kad pasakytu ar tau isvis atbas dantys, ar jims enepakenks.
Taciau Balinimo juosteles tai tik uzsiklijuoja bet neisbalina?
Papildyta:
Siek Tiek Apie juosteles Paskaitinejua kaip supratau jos siek itk isbalina.Kur Galima ju isisgyti ?Kiek Mazdaug Tai kainuoja?
Daug Skaiciau apie balinancias Dantu juosteles.Nutariau jog kai susitaupysiu daugiau Pinigu Nusipirksiu jas Nes Ju kaina Apie 100-150LT.Priklausomai nuo juosteliu kiekio kiek Skaiciau. Nezinau ar jos man pades taciau ismeginti verta manau Viska Tokiu atveju kaip mano. Gali prireikti net 2-ieju pakuociu nes nuo 1 nezinau ar kas pasikeis bet pasiryziau.Ar ju Yra Pirkti Vaistinese?Kiek Skaiciau jas reikia nuaodoti 2 Kartus per diena.Po mazdaug 30 Minuciu.Taigi Suteikite man daugiau informacijos jaigu galite nes sis budas man kolkas priimtiniausias.
QUOTE(Monika.Sk. @ 2009 01 04, 12:29)
Siūlyčiau nepradėti pačiai eksperimentuoti su savo dantimis,net gali visa tai liūdnai baigtis.Gali taip pakenkti savo dantims,kad net labai patyręs odontologas nieko nebegalės padėti.jei neturi galimybės nueiti į privačią kliniką,kurioje teikiamos balinimo paslaugos,tai bent jau nueik į savo polikliniką pasikonsultuoti su odontologu.