Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas 2

QUOTE(spoksi @ 2008 uv10 27, 16:38)
Pasidalinsiu patirtimi smile.gifo ir
Balinausi prieš kokius 4 metus kapomis. Rezultatas nenuvylė, bet tik ta prasme, kad dantukai ženkliai pabalo...
Kiti likę reiškiniai - padidėjo jautrumas, po balinimo kiekvieną šaltuko spustelėjimą vis dar stipriai jaučiu  cray.gif neypatingai malonus jausmas...
Po balinimo teko pasikeisti visiškai visas plombas, nes jos tiesiog...nutirpo  blush2.gif  ir emalis jaučiasi paplonėjęs, dantukai trapesni tapo. Daugiau balintis nenoriu, kad ir kaip baltumas patiktų  lotuliukas.gif
Kalbėjau su viena gydytoja, neparsidavusia atitinkamoms kompanijoms, tai sakė aš gal ir pasiryžčiau tam procesui, nes metų man jau 55, tačiau jaunimui nerekomenduoju. Gaila, kad pasitariau su ja jau po visko, tikrai būčiau nesiryžus, nes problemų dabar su dantukais turiu daugiau nei norėčiau  verysad.gif

Manau visom individualu. As pradejau balintis su kapomis pries kokius 2,5 metu. Viskas gerai. Jautrumo niekada nebuvo ir dabar nera thumbup.gif .
Pirmas mano kartas balinimo buvo pries 4 metus odontologijoe klinikoje , taip vadinamas ofisinis balinimas. Dejo geli 37% stiprumo. Net tada jautus dantys nebuvo. Nors dabar toki procenta nedeciau ne uz ka schmoll.gif .
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif siunciu is anglijos dantu balinimo sistema i ja ieina kapos 2 svirkstai,vieno uztenka apie 2-3 men su35% tirpalu ir balinimo lempute su baterijom.rezultatai tikrai geri.nzn manau ne cia parasiau. vieno komplekto kaina butu 130lt.susidomejusius prasom rasyti i az 4u.gif 4u.gif .ateityje jei prireiks daugiau balinamo skyscio galimybe atsiusti arba galite isigyti pas savo dantista uz dviguba kaina.

user posted image

user posted image

user posted image

tikrai nenuvils,pati balinuosi su siuo "praitaisu" biggrin.gif biggrin.gif .vieno svirksto apytiksliai uztenka 2-3men man.balinuos kasdien po 10-15min vakare.tai dvieju svirkstu uztenka mazdaug pusei metu nu gal maziau,ziurint kaip naudosi.svirkstai gan dideli.nzn kokia ten sviesa,bet tikrai nepaprasta lempa.nu ten kaip pas dantista tokia sviesa.100 kart greitesni rezultatai su sviesa nei be jos.ta prietaisiuka isikisi i burna ir laikai10-15 min.
jei kas noresit pirkti duokite man zinoti nes as zadu siusti i lietuva siuos prietaisiukus.jei kas noresit uzsakysiu exstra tada,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupiniukas: 19 lapkričio 2008 - 12:24
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pupiniukas @ 2008 11 19, 14:43)

doh.gif Su tokiu procentu isproteti galima. Labai kenkia dantims toks stiprumas. schmoll.gif Jautrumas garantuotas. Geriau mazesnis procentas palaipsniui ir ilgiau laiko balintis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LIUKA*: 20 lapkričio 2008 - 00:25
taip reikia dantukus pasibalinti,beda,kad priekinis dantukas plombuotas.Rytoj einu pas higieniste. \mano stomatloge del plombu nieko nesake,kad reikes keisti ar pan...Balinsiu taip vadinamu 'ofisiniu',nes nuskausmins ir neskaudes.
Beje ar balinant kapomis darotes burnos higiena?nes ji butina pries balinima, bent mane taip informavo.
Atsakyti
QUOTE(vitalija... @ 2008 11 23, 19:47)
taip reikia dantukus pasibalinti,beda,kad priekinis dantukas plombuotas.Rytoj einu pas higieniste. \mano stomatloge del plombu nieko nesake,kad reikes keisti ar pan...Balinsiu taip vadinamu 'ofisiniu',nes nuskausmins ir neskaudes.
Beje ar balinant kapomis darotes burnos higiena?nes ji butina pries balinima, bent mane taip informavo.

unsure.gif Ofisinis balinimas yra dar didesnio procento nuo 35-37% priklausomai nuo firmos. Kad nuskausmins, tai cia niekas. Man neskaudejo. Kalba eina apie balinima per valanda laiko. Isivaizduokite dantys atbals per valanda. Todel ir baliklio procentas labai stiprus. Kazkada taip balinausi, bet daugiau nenoriu schmoll.gif . Daug saugesnis yra balinimas kapomis. Burnos higiena pageidautina pries bet koki balinima. Kad nedeti balinimo medziaga ant apnasu, akmenu . 4u.gif
Ir dar- isbalins dantys kiek atbas tiek ir turesi.( kartais buna i ta kaina ieina 2 balinimo kartai, bet nevisada.) Noresi dar baltesniu mokesi antra karta. Kapomis pati regulioji koki nori gauti baltuma ir kiek kartu nori balintis... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 23 lapkričio 2008 - 21:32
Sveikos. Dantu balinimas Jums. Kaina galioja iki naujuju metu.

15psl. http://www.supermama...?...1655&st=168
Atsakyti
Aciu Lisa, kad mane atkalbejot nuo to 'ofisinio'.
Vakar pirma karta uzsidejau savo kaputes. Nei jokio skausmo, nei jautrumo nera... Visiskai. O rezultatas dziugina clap.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalija...: 10 gruodžio 2008 - 11:37
unsure.gif O ar teko kam iš jūsų balintis su tuo rinkinuku iš TOP SHOP Smile ?
Ar po dantų balinimo juo nebus blogiau ?
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ashai: 11 gruodžio 2008 - 12:55
QUOTE(pupiniukas @ 2008 11 19, 11:56)

tikrai nenuvils,pati balinuosi su siuo "praitaisu"  biggrin.gif  biggrin.gif .vieno svirksto apytiksliai uztenka 2-3men man.balinuos kasdien po 10-15min vakare.tai dvieju svirkstu uztenka mazdaug pusei metu nu gal maziau,ziurint kaip naudosi.svirkstai gan dideli.nzn kokia ten sviesa,bet tikrai nepaprasta lempa.nu ten kaip pas dantista tokia sviesa.100 kart greitesni rezultatai su sviesa nei be jos.ta prietaisiuka isikisi i burna ir laikai10-15 min.
jei kas noresit pirkti duokite man zinoti nes as zadu siusti i lietuva siuos prietaisiukus.jei kas noresit uzsakysiu exstra tada,

jei rašai tiesą,kad baliniesi dantis kasdien,tai nenustebčiau,kad gana greitai liksi be dantų doh.gif
Atsakyti
Gal zinot kur vln galima nusipirkti opalescence svirkstuku su balinanciu geliu, pvz 15 proc?
Atsakyti
QUOTE(uoga22 @ 2008 12 13, 13:26)
Gal zinot kur vln galima nusipirkti opalescence svirkstuku su balinanciu geliu, pvz 15 proc?

Parasiau i az. mirksiukas.gif
Atsakyti