sianakt ir as miegojau su kapomis. Nieko ypatingo, maniau kad bus baisiau, t.y., kad labai pajautres, bet beveik nieko nesijaucia. tik gaila kad kavutes negalima, o as jos dbr taip noriu.........
uz visa komplekta mokejau 400 lt. turiu 4 svirkstus, pavadinimas is o raides, nepamenu. 1 svirksto uztenka 2 kartams (puse svirksto virsutinei ir apatinei kapai). kapas naudoti kas trecia nakti
kazkaip mano odontologas nenorejo balint, bet ilgai zyziau ir padare kapas. sake mano dantukai labai neisbals, nes ir taip balti, galbut tik skaidres. bet va ponakties matau, kad truputeli baltesni. aisku tikejaus daugiau, bet cia visada dbr atrodys, kad nebalti.
Na ka cia dar man paminejo. kad didesnes prieziuros reikia, bet as ir taip juos priziurejau. kieno silpnesni, tai sake ima luzineti. mano lyg ir tvirti dantukai, bet baime vis tiek apima pagalvojus apie tai..
QUOTE(uoga22 @ 2008 10 11, 12:56)
sianakt ir as miegojau su kapomis. Nieko ypatingo, maniau kad bus baisiau, t.y., kad labai pajautres, bet beveik nieko nesijaucia. tik gaila kad kavutes negalima, o as jos dbr taip noriu.........
uz visa komplekta mokejau 400 lt. turiu 4 svirkstus, pavadinimas is o raides, nepamenu. 1 svirksto uztenka 2 kartams (puse svirksto virsutinei ir apatinei kapai). kapas naudoti kas trecia nakti
Turbut pavadinimas Opalasence . Tie svirkstuka nedau g. turi. Keliu % turi geli?
Dedi ant 20dantu? (10 viersuje, 10 apacioje)?
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 10 11, 20:57)
Turbut pavadinimas Opalasence . Tie svirkstuka nedau g. turi. Keliu % turi geli?
Teisingai, pavadinimas butent Opalasence. vieno svirksto kaip minejau turi uztekti 2 kartams. tai puse svirksto ir isnaudojau abiems kapoms. uzteko. pas mane 20%.
Is pradziu odontologas siule imt 15 %, bet sakau jamam 20
tik gaila ilgai laukt reika, tik kas trecia diena balint. taigi balinimas uztruks beveik visa men. sian nesijaucia absoliuc kad dantys butu jautresni. jau vakar vakare nesijaute
QUOTE(uoga22 @ 2008 10 12, 22:53)
Teisingai, pavadinimas butent Opalasence. vieno svirksto kaip minejau turi uztekti 2 kartams. tai puse svirksto ir isnaudojau abiems kapoms. uzteko. pas mane 20%.
tik gaila ilgai laukt reika, tik kas trecia diena balint. taigi balinimas uztruks beveik visa men. sian nesijaucia absoliuc kad dantys butu jautresni. jau vakar vakare nesijaute
Taip tikrai, svirksto uztenka daugiau nei aiskina odontologai . Todel 4 sv. tikrai uzteks labai ilgam. Juo lab Opalasence yra mazesni svirkstukai gr. negu kitu firmu.
Galima kas antra diena, patikek. As balinau kas antra diena.. Man uzteko 6 naktu ir rezultata turiu koki norejau. Praejo virs metu, pries vasaros pradzia issitraukiau vel svirkstuka is salyduvo ir vel pasibalinau . Uzteko 3 kartu..
Jeigu dantuka kam nors tampa truputi jautrus, tai galima isigyti nujautrinanti geli ir viena nakti su juo pamiegoti. Viskas praeina.
Sekmes...
o tuos svirkstus butinai reikia laikyti saldytuve? nes man to lyg ir neminejo....
O kaip velaiu? ar geriat kava, rukot? ar labai stipriai pasikeicia dantu prieziura?
O kaip velaiu? ar geriat kava, rukot? ar labai stipriai pasikeicia dantu prieziura?
QUOTE(uoga22 @ 2008 10 16, 19:10)
o tuos svirkstus butinai reikia laikyti saldytuve? nes man to lyg ir neminejo....
Geriu kava kasdien, arbata... Tikrai splava negris , kokia buvo. Tiesiog palaispniui siek tiek apsines . Po kokio pusmecio, ar net po metu ( priklausys nuo kavos gerimo , rukymo, apnasu ..) vel issitraukiu svirkstuka ir pasibalinu...
NORIU BALINTIS !!!! Tik as turiu tokia problema , kad pas mane yra tarp dantu skylutes , nezinau kaip ta liga vadinasi , tai gyd.sake kad nors ir issibalinciau , vistiek matytusi tos skylutes. Arba reiktu visus is naujo su balta plomba plombuot. nezinau nezinau...Labai noriu balintis. Sakiau gal reikia nusipirkti ta stebuklinga pasta '' Perarl , ar Hollywood''
, girdejau kad irgi isbalina (nu bent jau skirtumas matosi) .mano dantu spalva pasikeite , kai pradejau gerti vaistus nuo mirtinai pavojingos ligos.
, girdejau kad irgi isbalina (nu bent jau skirtumas matosi) .mano dantu spalva pasikeite , kai pradejau gerti vaistus nuo mirtinai pavojingos ligos.
QUOTE(Sogettene @ 2008 10 21, 18:36)
NORIU BALINTIS !!!! Tik as turiu tokia problema , kad pas mane yra tarp dantu skylutes , nezinau kaip ta liga vadinasi , tai gyd.sake kad nors ir issibalinciau , vistiek matytusi tos skylutes. Arba reiktu visus is naujo su balta plomba plombuot. nezinau nezinau...Labai noriu balintis. Sakiau gal reikia nusipirkti ta stebuklinga pasta '' Perarl , ar Hollywood''
Nelabai suprantu kas per skilutes tarp dantu. Tarpai? Kariesai? Tarp dantu, ar prie dantienu?
baigiau balinimo kursa, bet rezultatas nedziugina. neisbalo tiek, kiek norejosi. ziuriu i dantis, gal kiek ir baltesni, bet maniau, kad bus holivudiskai balti.
Po kiek laiko vel galima balint? gal dar nusipirkt viena svirksta? bet kazi ar dar nubals....
Po kiek laiko vel galima balint? gal dar nusipirkt viena svirksta? bet kazi ar dar nubals....
QUOTE(uoga22 @ 2008 10 26, 03:21)
baigiau balinimo kursa, bet rezultatas nedziugina. neisbalo tiek, kiek norejosi. ziuriu i dantis, gal kiek ir baltesni, bet maniau, kad bus holivudiskai balti.
Tai baigei 20% 4 svirkstukus? Nezinau, gal labai geltoni buvo dantukai?
Man uzteko vieno 3g. svirkstuko.
Jeigu dantukai nejautrus, tai gali pratesti balinima. Arba padaryk poros savaiciu tarpa ir vel gali balintis..
dantuku spalva visada gera buvo, plomboms pacia sviesiausia spalva dedavo. siaip odontologas ir sake, kad labai nenubals, nes jie pas mane lb skaidrus. dantu galiukai net svieciasi, tai sake bals i skaidruma daugiau, o ne i baltuma. reiks sia sav pasikonsultuot su odont, gal dar reiks pora kartu pabalint. jautrumo nera, gal tik is karto po balinimo kazkiek buvo, bet greit ir pranyko
QUOTE(uoga22 @ 2008 10 11, 11:56)
kazkaip mano odontologas nenorejo balint, bet ilgai zyziau ir padare kapas. sake mano dantukai labai neisbals, nes ir taip balti, galbut tik skaidres. bet va ponakties matau, kad truputeli baltesni. aisku tikejaus daugiau, bet cia visada dbr atrodys, kad nebalti.
Na ka cia dar man paminejo. kad didesnes prieziuros reikia, bet as ir taip juos priziurejau. kieno silpnesni, tai sake ima luzineti. mano lyg ir tvirti dantukai, bet baime vis tiek apima pagalvojus apie tai..
Pasidalinsiu patirtimi
Balinausi prieš kokius 4 metus kapomis. Rezultatas nenuvylė, bet tik ta prasme, kad dantukai ženkliai pabalo...
Kiti likę reiškiniai - padidėjo jautrumas, po balinimo kiekvieną šaltuko spustelėjimą vis dar stipriai jaučiu neypatingai malonus jausmas...
Po balinimo teko pasikeisti visiškai visas plombas, nes jos tiesiog...nutirpo ir emalis jaučiasi paplonėjęs, dantukai trapesni tapo. Daugiau balintis nenoriu, kad ir kaip baltumas patiktų
Kalbėjau su viena gydytoja, neparsidavusia atitinkamoms kompanijoms, tai sakė aš gal ir pasiryžčiau tam procesui, nes metų man jau 55, tačiau jaunimui nerekomenduoju. Gaila, kad pasitariau su ja jau po visko, tikrai būčiau nesiryžus, nes problemų dabar su dantukais turiu daugiau nei norėčiau