Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas 2

perskaiciau visa tema ir taip atsakymo i sau rupima klausima neradau . tai visgi kaip geriau balinti dantis ar kapomis ar pas odontologa su lazeriu ar zoom lempa ???
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 08 04, 16:44)
perskaiciau visa tema ir taip atsakymo i sau rupima klausima neradau . tai visgi kaip geriau balinti dantis ar kapomis ar pas odontologa su lazeriu ar zoom lempa ???

Turbut priklauso nuo finansu, nes pas odontologa lazeriu kainuoja dvigubai arba daugiau. As tai rinkciaus kapomis, nes atrodo kazkaip saugiau smile.gif
Atsakyti
tai jei kapos geresnes tai kodel kaina taip zenkliai skiriasi g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 08 04, 19:14)
tai jei kapos geresnes tai kodel kaina taip zenkliai skiriasi  g.gif ?

Todel, kad lazeriu atliekama per karta, naudojamas lazeris - tai ypac patogu, nuejai ir iseini baltais dantukais. O kapomis balinama namie, per kelis kartus, nors procesas ilgesnis, taciau mano manymu maziau zalojami dantukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2008 08 04, 22:13)
Todel, kad lazeriu atliekama per karta, naudojamas lazeris - tai ypac patogu, nuejai ir iseini baltais dantukais. O kapomis balinama namie, per kelis kartus, nors procesas ilgesnis, taciau mano manymu maziau zalojami dantukai  mirksiukas.gif

o as nuejau ir isejau su tokios pacios spalvos dantimis kaip ir atejau,tik 800 lt i bala verysad.gif nieko lazeris neisbalino
Atsakyti
QUOTE(vikada @ 2008 08 05, 12:36)
o as nuejau ir isejau su tokios pacios spalvos dantimis kaip ir atejau,tik 800 lt i bala verysad.gif nieko lazeris neisbalino

o kodel taip gavosi, ar gydytojas pasake? nu aisku, jie garantijos pries procedura, kad isbals, neduoda, jau ir as pradedu bijoti, kad ir man neisbals (dar tik eisiu balintis su lazeriu)
bet kuriuo atveju, nezinau kodel tau taip nepasiseke, bet man kai konsultavausi tai sake, kad dar per dvi dienas jie savaime gali pabalti. Taip kad tu gal dar nepergyvenk, gal dar isbals ax.gif
o kapas ar dave su balinimo pasta (nes i tokia kaina kaip ir ieiti turetu. Bent jau kur as buvau, tai ten ieina) ?
Ir ar tau jautrus tie dantys?
Papildyta:

na man stomatologe (pas kuria konsultavausi del balinimo) sake, kad skirtumas tik tas, kad su lazeriu - greiciau ir brangiau, o ar per viena karta nusibalinti (lazeriu) ar per 2 savaites su kapomis - vienodai kenkia, tiksliau ji sake, kad nekenkia biggrin.gif aisku pridure, kad nekenkia tik tuo atveju, jeigu nepradedi piktnaudziauti baliminu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aleks@ndra @ 2008 08 05, 16:45)
o kodel taip gavosi, ar gydytojas pasake? nu aisku, jie garantijos pries procedura, kad isbals, neduoda, jau ir as pradedu bijoti, kad ir man neisbals (dar tik eisiu balintis su lazeriu)
bet kuriuo atveju, nezinau kodel tau taip nepasiseke, bet man kai konsultavausi tai sake, kad dar per dvi dienas jie savaime gali pabalti. Taip kad tu gal dar nepergyvenk, gal dar isbals  ax.gif
o kapas ar dave su balinimo pasta (nes i tokia kaina kaip ir ieiti turetu. Bent jau kur as buvau, tai ten ieina) ?
Ir ar tau jautrus tie dantys?
Papildyta:
na man stomatologe (pas kuria konsultavausi del balinimo) sake, kad skirtumas tik tas, kad su lazeriu - greiciau ir brangiau, o ar per viena karta nusibalinti (lazeriu) ar per 2 savaites su kapomis - vienodai kenkia, tiksliau ji sake, kad nekenkia  biggrin.gif  aisku pridure, kad nekenkia tik tuo atveju, jeigu nepradedi piktnaudziauti baliminu  mirksiukas.gif

kapus zadejo duot,bet nedave verysad.gif balinau jau seniai,tai irgi sake kad pabals po dvieju dienu,bet visai nepabalo,del ko nepabalo nepasake,tik itikinejo kad pabalo o is tikruju matesi jog nera jokio efekto,buvo geda kam sakyt jog pinigus ismeciau,veliau nusipirkau vaistineje kapas ir balinimo sistema,tai pabalinau,dantys visai nejautrus,cia kiekvienam individualiai man satrodo
Atsakyti

siulyciau kapomis smile.gif
sunaudojau tik 3 svirkstus o jau dantukai balti, jau beveik tokie apie kokius svajojau smile.gif
naudojau opalescence 10 proc. dantukai jautresni nepasidare smile.gif)) viskas puiku smile.gif maciau internetineje parduotuve kad po 11,58 be pvm kainuoja smile.gif))
Atsakyti

Kai aš to paties paklausiau savo odontologo, tai paaiškino taip, kad balinant kabinete labai išdžiūsta dantys, kadangi apie valandą reikia sėdėti išsižiojus, ant jų nepatenka seilės, o balinant kapomis vis tiek kažkiek drėkinasi. Nežinau, kas nuo to paskui blogiau būna. Dar sakė, kad kažkodėl greičiau tamsėt pradeda ir neaišku koks paskui dantų jautrumas bus visą procedūrą iš karto atlikus. Nors jeigu reikia labai greitų rezultatų (pvz. vestuvės po savaitės, o dantukai tamsoki), tada gal ir apsimoka, nors kaina su kapomis yra gerokai mažesnė.
Aš pati balinausi su kapomis, sunaudojau dar mažiau negu jevcia - 2,5 švirkšto, o dantys išbalo maksimaliai. Tiesa, pas mane buvo 15%. Kadangi nebuvo reikalo kažkokiai konkrečiai datai išsibalinti, tai balinausi kas antrą naktį iš viso kokius 10-11 kartų.
O dėl tų visų pabalo-nepabalo, tai balinant lazeriu, kai gauni rezultatą iš karto, skirtumas būna akivaizdus. Aš pati ryškesnį skirtumą pastebėjau po kokių 5-6 kartų prie tinkamo apšvietimo, nes kai po truputį šviesėja, tai tikrai nelabai įgudusia akimi dažniausiai nieko nesimato mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2008 08 08, 16:03)
Kai aš to paties paklausiau savo odontologo, tai paaiškino taip, kad balinant kabinete labai išdžiūsta dantys, kadangi apie valandą reikia sėdėti išsižiojus, ant jų nepatenka seilės, o balinant kapomis vis tiek kažkiek drėkinasi. Nežinau, kas nuo to paskui blogiau būna. Dar sakė, kad kažkodėl greičiau tamsėt pradeda ir neaišku koks paskui dantų jautrumas bus visą procedūrą iš karto atlikus. Nors jeigu reikia labai greitų rezultatų (pvz. vestuvės po savaitės, o dantukai tamsoki), tada gal ir apsimoka, nors kaina su kapomis yra gerokai mažesnė.
Aš pati balinausi su kapomis, sunaudojau dar mažiau negu jevcia - 2,5 švirkšto, o dantys išbalo maksimaliai. Tiesa, pas mane buvo 15%. Kadangi nebuvo reikalo kažkokiai konkrečiai datai išsibalinti, tai balinausi kas antrą naktį iš viso kokius 10-11 kartų.
O dėl tų visų pabalo-nepabalo, tai balinant lazeriu, kai gauni rezultatą iš karto, skirtumas būna akivaizdus. Aš pati ryškesnį skirtumą pastebėjau po kokių 5-6 kartų prie tinkamo apšvietimo, nes kai po truputį šviesėja, tai tikrai nelabai įgudusia akimi dažniausiai nieko nesimato mirksiukas.gif

gal ir matosi tas skirtumas,bet mas mane jokio skirtumo,kaip as ir apziurineciau tuos dantys verysad.gif po lazerio,visa procedura kazkur 40 min man uzeme,nebent gal kazka ne taip padare
Atsakyti
QUOTE(vikada @ 2008 08 08, 16:41)
gal ir matosi tas skirtumas,bet mas mane jokio skirtumo,kaip as ir apziurineciau tuos dantys verysad.gif po lazerio,visa procedura kazkur 40 min man uzeme,nebent gal kazka ne taip padare

O tai tau po lazerio jokių pakitimų nesimato ar po kapų? Jau susimaišiau...
Atsakyti
as kai klausiau del balinimo lazeriu, man pasake, kad ne visiems galima isbalinti su lazeriu. jei dantu spalva pakenkta nuo antibiotiku tada neisbalins
dar sake kad jei pradedi tai turi kas puse metu balintis, nes paskui dantys labai negraziai atrodo (nezinau ar tai tiesa) wink.gif
Atsakyti