Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas 2

Ka galiu pasakyti, siandien ne dirbau o vis diena sedejau internete ir skaiciau komentarus apie dantu balinima kapomis ir ka galiu pasakyti, vakar vakare pirma karta ir as uzsidejau tas kapas su balinamuoju geliu. Jausmas ne koks, eme perstet dantenas, apvaliau pertekliu nuo dantenu sito gelio ir nuejau miegot, aisku kankino nemiga del skausmo , atrode kad dantenos ir dantys tirpsta pamazu, bet ryte atsikeliau issivaliau dantukus ir tiesiog placiai nusipysojau, nes matesi efektas, kol kas nedielis bet matesi. dantu jautrumas neapsakomas, arbata geriau soandien vos silta, valgiau dvigubai ilgiau nei iprasta, ka galiu pasakyt tai jau tikrai skausminga procedura.
gal kas galit pasidalint savo patirtimi naudojant kapas? siandien desiu antra karta tai ziuresiu ar taip pat kankinsiuos
Atsakyti
as tai pas stomatologa bet su peroksidu balinausi. tai irgi perstejo ir degino, o po proceduros dar pora dienu negalejau normaliai dantu issivalyt - vis dantenas uzkliudavai ir skaudejo. bet stomatologe man specialia pasta ir dantenu kremuka davus buvo, kurie atstato pazeista emali ir dantenas, tai gal nuo ju ir praejo. g.gif vel noreciau pasibalint dantukus, tik nera kada nueit ax.gif o be to paskui pora dienu jokios kavos, raudono vyno ar betkokiu produktu, kurie nudazyt gali negalima vartot. tai tam jau pasiruost reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
KIEK ZMONIU TIEK NUOMONIU.O MAN GYDYTOJA PATARE BALINTI SU SODA,IR KA , EFEKTAS YRA.O GALVOTI KAS BUS PO 20 METU TAI DAUGIAU NEGU JUOKINGA.PVZ:PESIMISTINES MINTYS:BUS MUSU SIAIP AR TAIP SUVARYTI SKRANDZIAI,NEGALESIME VISKO VALGYTI,NEREIKES KRAMTYTI,NELABAI IR DANTYS BUS REIKALINGI.O JEI JU NEBUS TAI PAGALIAU DEL SYPSENOS KAD ZMOGUS GRAZIAI ATRODYTUM ISISTATYSI BALTUS IR NEREIKS BALINTI,NA GAL PO 20 METU MUSU JAU NEBUS.
Atsakyti
As tai kartais i savo kapas, isipilu balinancios pastos ir palaikau kelias min, efektas neblogas, tikrai pabala, tik nezinau ar cia labai sveika ax.gif
Atsakyti
Esu balinusi ir kabinete, nera smagi procedura, taciau man nesmagu kai ideda ta plasmase i burna ir reikia sedti koki pusvalandi issiziojus. Efektas buna bet po keliu dienu.Diskomforto nejauciu. Balinus su kapomis, taciau tik vienas gelis efektingai isbalino, pavadinimas uzkrito, bet jeigu atsiminsiu butinai... Kita vertus, balinimas tai pastovus reikalas, juk neissibalinsi visam gyvenimui ax.gif , po pusmecio reikes vel sugrizti.
Balinti su soda, nezinau, butu baisoka. Dantu pasta i kapas, na gal, bet gal tai tik isitikinimas, kad pabala, gal tiesiog dantys pasidengia kuo. Nes juk balinimas tai danties paveikimas is vidaus...tai kazkaip nelabai tikiu sodos ir pastos efektyvumu.
Atsakyti
Avita,

gerai dantukus tvarko prie zaliojo tilto.. tiksliai adreso nezinau, bet toj stotelej, kur pilis matosi, pakilk laipteliais.. po desine tau bus pilis, o po kaire stiklinis pastatas. tai tam pastate yra stomotalogijos kabinetas.. dantukus man tvarke ryzokas vyrukas su akinukais, labai ciotkas, tik vat nei vardo, nei pavardes nepamenu.. pries balinima reikejo pasidaryti burnos higiena, tai mokejau 150 lt. uz balinima 300 lt. patare imti 10 % nes maziausiai kenke dantukams.. na pati efekto nepastebejau, taciau draugai sake, kad tikrai matosi.. tiesa balinima dariausi pries 1,5 m. tada dar negeriau kavos litrais ax.gif dabar vel darysiuos, be svirkstus pirksiuos pati, nes tuos, kuriuos klinika duoda, tai is tikro kainuoja 12 litu.
tiesa, dar primesk, jog kaineles yra pakilusios..
o del lazerinio balinimo, tai skambinau as dar tada i pilaites kazkoki kabineta, tai gydytojas man irgi patare balintis su kapomis, nei momentini balinima daryti.. kadangi tiek tas tiek anas kenkia, bet kapos maziau ir dar pats pridure, jog visgi po to turesi kapas lotuliukas.gif o del jautrumo, tai uij.. zinai, gal menesi po balinimo salto vandens negalejau gerti.. tai cia kaip kam - individualiai.. kam is viso nieko, kam po paros praeina, o kai kam gali buti kaip irman verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, as irgi mastau balinti dantis kapomis, pries tai dar higienini valyma atlikti. Bet cia kazkur uzmaciau, kad kartais geltoni dantys buna labai sveiki ir jie beveik neisbala. Na as saviskiais tikrai nesiskundziu, nes turiu tik 1 danti sutaisyta, o kiti sveiki. Tai mastau ar nebus taip su maniskiais, kad neisbals? Ir dar siek tiek prisibijau, kad po balinimo reikes dazniau pas odontologa del skyluciu apsilankyt g.gif Kazin turi itakos tai dantu sveikatai?
Atsakyti
Gal kas žinot kiek laiko galioja tie balinimo švirkštai? Aš turiu opalescense, bet jau jam daugiau nei pusė metų, laikiau šaldytuve, kažin galima dar naudoti? g.gif
Atsakyti
balinausi stomatologiniam kabinete su lempa. jau po 1 karto dantukai zymiai pabalo. tiesa, ta diena po balinimo dantys tokie jautrus buvo, kad negalejau i burna nieko imt. bet jau kita diena buvo viskas ok, nei jautrumo, nieko. minusas- valanda teko sedet stomatologo kedej issiziojus, o ir nepigu...
Atsakyti
O as siandien negaliu nepasigirti tuo, ka nusipirkau blush2.gif smile.gif O gi nusipirkau pabandyt toki dalykiuka uz 10 svaru ax.gif Ten yra kapos, kurias reikia pasidaryti pagal savo forma, kazkoks aktivatorius, balinamasis gelis ir balinamoji pasta smile.gif Zada 4 atspalviais sviesesnius bigsmile.gif Vadinasi Rapid White Bright Start, gal kas nors jau bande? rolleyes.gif Aprasysiu kaip seksis balintis smile.gif
Atsakyti
Noriu, bet nedristu...
Atsakyti
aš viso balinimo kurso neišlaikiau - bais jau jautrūs dantys pasidarė. Nekalbu, kad prieš vėją išsižioti negalėjau, bet kad ir namie nieko neveikiant jausdavau, kad juos turiu. O ir buvimas su tais "protezais" kelias valandas, vee...
Bet svarbiausia, ką norėjau pasakyti, kad vėliau vienas tikrai kompetetingas gydytojas pasakė, kad galiu pabalinti dar kokius 4-5 kartus ir dantų nebeturėsiu g.gif
Atsakyti