Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas 2

Sveiki.Kur panevezyje galima issibalinti dantukus? noreciau kapomis,nes man jos atrodo patikimesnes,bet paskaiciusi jusu potyrius emiau bijoti,kad permokesiu. O pavyzdziui galima uzisakyti kapas tik priekiniams dantims,kurie matosi snekant ar sypsantis?Gal tokios kapos pigiau kainuotu? Zodziu dantukai geltoni ir silpni,daznai genda. Ar isvis verteu juos balint,gal tik dar labiau jiems pakenksiu? doh.gif
Atsakyti
O as atradau internete kazkoki tai balintoja "Dent white" ( http://www.svarospre...oducts_id=28251 ) Kazin ar gali si priemone uz tokia kaina padeti?
Atsakyti
Laba diena, norejau paklausti kur kaune galima issibalinti dantis kapomis
Atsakyti
Mergytes, sveikos 4u.gif

As naudojau Crest Clasicc balinimo juosteles!!!Tikrai pasiteisino-dantukai tapo dailus dailus...Busimas vyrelis is Amerikos parveze,Lietuvoj tokiu nemaciau.Jau baigiu pakuote,turiu dar viena,bet jos nebereiks,nes planuoju nestuke.gif Tai jei kam reikia tu juosteliu, rasykit i asmenine dezute.Naudojimas tikrai paprastas!!!...
Atsakyti
Man reikia jūsų pagalbos smile.gif . Kur perkate balinimo švirkštus kapoms Vilniuje? Man reikėtų 5 ar 10 procentų.
Atsakyti
laba diena 4u.gif gal galite pasidalinti informacija kokiais adresais perkate balinimo svirkstukus Kaune?nes niekur nerandu per google tu parduotuviu adresu doh.gif
Atsakyti
buvau pas odontologe ir norejau pasidaryti kapas balinimui, taciau vienas dantis mano sugedes ir ji liepe susitvarkyt pirma, tada dantis balintis. taciau to danties sutvarkyt neimanoma (sake manio dantiste) , ji reikia traukti. tai norejau paklausti, jei neturesiu vieno dantuko ten kazkur gale, man gales padaryti kapas ir balinti dantis?
Atsakyti
o klausykit, niekas nebandet tokiu ar panasiu prietaisu balintis dantis namu salygomis??

http://www.toothwhit...8dabbb43c84ec10

Atsakyti
namu salygomis pigus ir paprastas budas balinti dantis toks.
paimti truputi sodos ir ispausti citrinos sulciu,pasidaro kosele,ja ant vatutes ir balinam,net isvalo juodulius,tas juodas apnasas .sekmes,tik ne per viena diena.
Atsakyti
Kai kas vietoj citrinu sulciu naudoja peroksida, bet visi sitie dalykai yra stipriai nepatartini!
Atsakyti
Ar galima naugoti balinimo svirkstus, jeigu jau baigesi ju galiojimas kovo men? doh.gif
Laikiau, laikiau, nes po pirmu bandymu paskaudendavo dantis po to balinimo, tai taip ir uzmeciau, nepagalvojau, kad turi galiojima jie blush2.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą temą, bet atsiliepimų kur gerai tvarko bei balina dantis Vilniuje neradau... Gal galite rekomenduoti?
Atsakyti