Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas 2

QUOTE(Gucci XX @ 2007 01 20, 20:46)
brangiai mokejai uz svirkstus g.gif  o kiek procentu ir kokios firmos pirkai?

Firma tai berods EasyWhite, procentų tai jau tikrai nebepasakysiu - senokai tas buvo, nebepamenu. O dėl brangumo tai ir man taip atrodė, bet kadangi nežinojau, kur galima pigiau įsigyti (ir apskritai net nežinojau, kad būna pigiau), tai ir susitaikiau su tokia kaina. Įdomu, kiek kiti moka ir kur perka?
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2007 01 20, 22:21)
Firma tai berods EasyWhite, procentų tai jau tikrai nebepasakysiu - senokai tas buvo, nebepamenu. O dėl brangumo tai ir man taip atrodė, bet kadangi nežinojau, kur galima pigiau įsigyti (ir apskritai net nežinojau, kad būna pigiau), tai ir susitaikiau su tokia kaina. Įdomu, kiek kiti moka ir kur perka?

as tai ir gi mokejau 300 lt, nes nezinojau, kad galima uzsisakyti tik kapas uz 120 lt., o svirkstus nusipirkti paciai rolleyes.gif vienas svirkstas 10-15 procentu kainuoja apie 15-18 lt. tai biski permokejau.. blush2.gif
Atsakyti
as tai isibalinau dantis ,bet labai jau jautrus ,gal emale nuede? g.gif
Atsakyti
mano taip pat buna jautrus kelias dienas po balinimo. maciau, kad yra speciali zele jautrumui pasalinti (tipo atstato flora ir t.t.), kainuoja 10 lt. ir parduodama kartu su balinimo priemonemis. kai pabandysiu - parasysiu ar padejo.
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2007 01 22, 08:33)
as tai ir gi mokejau 300 lt, nes nezinojau, kad galima uzsisakyti tik kapas uz 120 lt., o svirkstus nusipirkti paciai rolleyes.gif vienas svirkstas 10-15 procentu kainuoja apie 15-18 lt. tai biski permokejau.. blush2.gif

O kur tu čia taip pigiai perki? unsure.gif
Atsakyti
ir man ydomu,kur galima švirkštus nusipirkti,nes kapas jau kaip ir turiu
Atsakyti
Svirkstu ieskokite parduotuvese, kurios pardavineja stomatologines prekes ir iranga.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2007 01 22, 21:49)
O kur tu čia taip pigiai perki? unsure.gif

as radau internete kelias firmas, kurios prekiauja stomatologijos klinikoms reikalingomis prekemis. dar neskambinau, tai konkreciau nnezinau. parasysiu kai prisiruosiu nuvaziuot.
Atsakyti
O dar viena drauge sake ,kad jie greiciau pagelsta po balinimo ,tai ka visa gyvenima balinsim?Sako labiau apsinesa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Emile569 @ 2007 01 23, 18:10)
O dar viena drauge sake ,kad jie greiciau pagelsta po balinimo ,tai ka visa gyvenima balinsim?Sako labiau apsinesa  unsure.gif

Mažiau klausyk ką šneka draugės mirksiukas.gif Pati balinau prieš metus tikrai nepagelto tongue.gif Na gaaal truputuką,prieš tai turėjau tokią gelsvą dėmę ant priekinio danties,tai ji kaip išnyko -taip ir išnyko,neatsiranda tongue.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Labai norėčiau išsibalinti dantis,bet jūs man dabar paaiškinkit kur reikia kreiptis dėl tų kapų ir dėl tų švirkštų g.gif Nes tikrai nieko nežinau doh.gif Ir jei galit paaiškinkit kaip visas procesas vyksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(supermamytukas @ 2007 01 24, 10:51)
Sveikutės 4u.gif Labai norėčiau išsibalinti dantis,bet jūs man dabar paaiškinkit kur reikia kreiptis dėl tų kapų ir dėl tų švirkštų g.gif Nes tikrai nieko nežinau doh.gif Ir jei galit paaiškinkit kaip visas procesas vyksta mirksiukas.gif

Šiaip tai labai priklauso nuo to, kokiu būdų nori balintis dantis. Galimi variantai: a) lazeriu; cool.gif karbamido peroksidu (stipresnė koncentracija) odontologiniame kabinete; arba c) karbamido peroksidu (silpnesnė koncentracija) savarankiškai namuose. Aš pati balinausi pastaruoju būdu. Kapas dariausi ir švirkštus pirkau pas savo odontologę. Gali ir tu savosios pasiteiraut, ar tuo užsiima, nes gal ne visos tai daro. Jei tavo gydytoja negalės tau padėt, tai gal bent jau rekomenduos kažką iš savo kolegų. Šiaip tai manau gali kreiptis į bet kurį stomatologinį kabinetą, nes procedūra nėra sudėtinga, taip kad daug kas turėtų ją daryti (aišku jei nekalbėsime apie balinimą lazeriu, nes įranga brangi ir nedaug kas ją turi).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 24 sausio 2007 - 10:12