Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas 2

Labutis, norejau paklausti. turiu 15metu dukra,jai ant priekinio danties dalies yra uzdeta helio plomba, jei jis valosi dantis balinancia pasta,kuri jai padeda,ar helio plomba taip pat isbals,ar ja reikes keisti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinegut @ 2008 01 02, 16:43)
Labutis, norejau paklausti. turiu 15metu dukra,jai ant priekinio danties dalies yra uzdeta helio plomba, jei jis valosi dantis balinancia pasta,kuri jai padeda,ar helio plomba taip pat isbals,ar ja reikes keisti?  g.gif

Plombos neišbalins nei pasta, nei niekas kitas ax.gif
Atsakyti
ir aš gundausi balintis dantukus, nes kažkaip negražiai jie man šešėliu dengiasi, nors ir prižiūriu sad.gif
tik nežinau kokiu būda geriausia, ir pas mane yra be galo jautrūs dantys, įdomu ar po bet kokio balinimo jie paliks dar jautresni? g.gif

beja merginos- kiek maždaug kainuoja higieninis burnos valymas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlante: 09 sausio 2008 - 00:42
QUOTE(Atlante @ 2008 01 09, 01:34)

beja merginos- kiek maždaug kainuoja higieninis burnos valymas?

Paskatyk apie higienini valyma va cia 4u.gif http://www.supermama...?...7409&st=168
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Atlante, man darė higieninį burnos valymą Kaune - sumokėjau 70 Lt. Matau, kad tu iš Alytaus - ten turėtų manau pigiau kainuoti g.gif Nors aišku, jeigu eisi į kokią šustrą kliniką, gali ir daugau suplot doh.gif . Man darė poliklinikoje.
Atsakyti
man tik 17 metu..bet sypsotis neiseina. dantys geltoni verysad.gif vaikysteje visai nesirupinau burnos higiena, dantis valyti reguleriai pradejau tik 13-14 metu, kai jie jau buvo pageltonave. geriu lb saldzia arbata daznai. manau del to jie ir igavo toki atspalvi. nerukau. toliau esantys dantukai atrodo baltesni, bet priekiniai tai doh.gif verysad.gif tai vat.. kaip manot ar balinimas kapomis man padetu? turiu susitaupius siek tiek pinigu, bet tikrai nesinoretu ju ismest i bala (kiek cia skaiciau tai buvo atveju kai rezuktatas net nebuvo pastebimas).. esu jauna ir taip noriu sypsotis... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti

galbut tavo naturali spalva yra geltona,ant kiek girdejau geltonos spalvos dantys yra sveikesni,o jei pas tave nenaturaliai geltona,tai gali buti apnasas,reiktu tau higienos.pas mano drauge prie tamsesniuju kaulas,tai neisbalo visai,o pas mane kaulas nei tamsus nei baltas,tai net lazeris nepadejo,nei trupucio nepasvesejo ,ir 850lt i bala verysad.gif tai dar (kaip man aiskino )del emalio storio.
Atsakyti
ar galima balintis dantis maitinancioms mamoms???????????????? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanileee24 @ 2008 01 30, 21:56)
ar galima balintis dantis maitinancioms mamoms????????????????  biggrin.gif  g.gif

Mano drauge irgi norejo, bet besilaukiancioms ir maitinancioms stomatologe sake nebalinama schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 02 05, 16:32)
Mano drauge irgi norejo, bet besilaukiancioms ir maitinancioms stomatologe sake nebalinama schmoll.gif

idomu kodel,gal del to kad organizmas silpnesnis g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pinegut @ 2008 01 02, 18:43)
Labutis, norejau paklausti. turiu 15metu dukra,jai ant priekinio danties dalies yra uzdeta helio plomba, jei jis valosi dantis balinancia pasta,kuri jai padeda,ar helio plomba taip pat isbals,ar ja reikes keisti?  g.gif

plombos ir protezai nebala schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikada: 05 vasario 2008 - 15:07
Todel kad nesciuju dantys yra 'trapus'
Atsakyti
Sveiki. Ar galite patarti kur pigiau Vilniuje galima isbalinti dantukus kapomis? rolleyes.gif
Atsakyti