Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas 2

QUOTE(dragele @ 2007 11 23, 09:40)
Pas mane nebuvo negyvu dantuku, turiu visus savus ir visus sveikus mirksiukas.gif , tad nezinau ar negyvus nubalina... Kiek laiko isbus, kazkaip nepaklausiau, nekilo toks klausimas. Tik sake, kad po metu kokiu galima dar pasibalinti labiau. T.y. per viena karta iki visisko baltumo padaryti negali, tai reikia daryti palaipsniui (gal nesveika is karto...), tad po metu minejo, kad galima dar per kelias skales nubalinti (vadinasi per metus nesugrizta tas geltonumas, koks buvo pradzioj). O be to, as galiu ir kapomis balintis toliau - savarankiskai. Tik ji minejo, kad cia greiciau ir efektas didesnis. Na aisku ir brangiau...

Dantu balinimo rezultatai pastebimi jau po pirmo balinimo seanso. Zymesnis skirtumas pastebimas ilgesni laika balinant dantis. Poveikis priklauso nuo balinimo trukmes.
Dantu spalvos pakitimo priezastys: pulpos nekroze, dentino hiperkalcifikacija, senatviniai pokyciai, maistas, gerimai, tabakas, narkotikai. ivairios ligos, vitaminu trukumai, dantu eduonis.
Balinimo trukme priklauso nuo: spalvinio pakitimo lokalizacijos, spalvos pakeitima lemianciu veiksniu ir ju trukmes, paciento amziaus (jauniems gydymas efektyvesnis), balinimo medziagos efektyvumo.
Plombos ir vainikeliai balinimo metu spalvos nekeicia!!!
Rekomenduojama balinimo trukme: 8-10val 5- - 10 paru per metus. Tik nereikia visko daryti vienu kartu. Reikalingos pertraukeles smile.gif Nes balinimo proceduros esme, kad balinamajame gelyje esancios medziagos skaido pigmentu, sukelusiu vainiko patamsejima, oksidacija ir redukcija.
Norint geresnio rezultato, pries pradedant balinima butina atlikti burnos higiena.
Si procedura nera skausminga smile.gif Reaguoja nebent jautresni dantukai smile.gif Procedura trunka apie 30 min, priklausomai nuo konkrementu skaiciaus. Jokiu apribojimu nera smile.gif Galite is karto gerti, valgyti ir pan. Skirtumas ne tik matomas, bet ir jauciamas. Dantis atrodo slidus, svarus smile.gif Cia procedura rekomenduojama atlikti visiems is eiles. Tai puiki prevencijos priemone: atliekamas 1-2 kart per metus. Sergant dantenu ligomis, pvz parodontoze, ja rekomenduojama altikti net ir iki 4 kartu per metus.
Tai lyg ir tiek apie dantu balinima smile.gif
Jei yra dar klausimu - klauskite smile.gif
Kaunieciams mielai padesiu smile.gif
Atsakyti
merginos, gal kas žinote, kur Klaipėdoje yra stomatologinė įranga ir prekės - noriu nusipirkti švirkštą balinimui kapomis. Pirmąjį pirkau iš savo odontologo, mokėjau 80 lt., gal žinot, kur pigiau rasti?
Atsakyti
sveikos. pas mane yra tokia situacija, kad dantys tiesiog yra gelsvi, nusivaliau apnasas pas odontologa(ten tuo budu kur purskia kazka srove), ir aisku jie vistiek gelsvi. tai ar tokiu atveju tureti kazkoki poveiki velym dantu pasta?
Atsakyti
Sveikutes panikes smile.gif

Noreciau ir as nusibalinti dantukus,nes turputi gelsvi,o vasar vestuves mano,taj noriu baltesniu dantuku. smile.gif gal kas galit parasyti kur ir kokia kaina galim nusibalinti dantukus Klaipedoje? Labai aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2007 12 05, 20:32)
Sveikutes panikes smile.gif

Noreciau ir as nusibalinti dantukus,nes turputi gelsvi,o vasar vestuves mano,taj noriu baltesniu dantuku. smile.gif gal kas galit parasyti kur ir kokia kaina galim nusibalinti dantukus Klaipedoje? Labai aciu smile.gif

žiūrint kokiu būdu nori balintis - aš lankausi Norinkevičių klinikoje Sothys centre, kapomis balintis kainuoja 270 lt. ( kapos + švirkštas)
Atsakyti
O gal kas zinokur nusibalinti dantis Siauliuose ir kiek kainuotu.
O kuris budas geresnis?
Atsakyti
Taj as net nezinau,kazkaip man tie svirksati nemaloniai skamba,gal galima kaip nors be svirkstu? blush2.gif
Atsakyti
sweikos, mergaites, gal cia jau kazkas klause to paties, tik kiek beieskojau, neradau atsakymo... blush2.gif tj vis delto kur galima Vilniuje nusipirkti atskirai svirkstu su balinamaja medziaga, nes kapas jau turiu, o reikia svirkstuku, ir nesinori permoketi... blush2.gif rolleyes.gif tj gal kuri jau pirkote, pasidalinkit ziniom, kur wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Palaida Bala @ 2007 12 05, 18:29)
merginos, gal kas žinote, kur Klaipėdoje yra stomatologinė įranga ir prekės - noriu nusipirkti švirkštą balinimui kapomis. Pirmąjį pirkau iš savo odontologo, mokėjau 80 lt., gal žinot, kur pigiau rasti?

Atsakyti
jungiuos prie jusu ir as smile.gif balinuosi dbr kapomis dantukus.du kartus tik pasibalinau ir rezultata matau smile.gif bet vakar tai sakiau niekada daugiau nebesidesiu kapu,kaip man skaudejo dantukus..ryte atsikeliau,skausmo neber,tai sakiau vel reiks isidet biggrin.gif gal iki naujuju jau visai grazi busiu biggrin.gif
Atsakyti
As irgi labai noriu baltu dantu. Pas mane gelsvi is prigimties, nieko gero, kai pasidazau blizgiu lupdaziu, tai kontrastuoja spalva blink.gif
Galvoju balintis kapomis, bet sako , labai jautrus dantys po to palieka, gelia nuo salto ar karsto gerimoar tiesa? Atsakykit, prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2007 12 29, 01:38)
As irgi labai noriu baltu dantu. Pas mane gelsvi is prigimties, nieko gero, kai pasidazau blizgiu lupdaziu, tai kontrastuoja spalva blink.gif
Galvoju balintis kapomis, bet sako , labai jautrus dantys po to palieka, gelia nuo salto ar karsto gerimoar tiesa? Atsakykit, prasau 4u.gif

jau anam psl rasiau kad ziauriai skauda,bent jau man.dariau poros dienu pertrauka ir vel tesiau balinima,bet jau nebegalejau kentet,tad isvis nutraukiau ta balinima kapomis..nebegaliu kest to skausmo,jautrumo..po pusmecio bandysiu Zoom smile.gif
Atsakyti