Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas 2

QUOTE(Montvile @ 2007 11 19, 13:19)
Aga, su kapom, bet šiaip privengiu, nes bijau be dantų senatvėj palikt. Jie pas mane labai silpnučiai.

klausyk pas mus kiek daug panasumu.. lotuliukas.gif mano irgi silpnuciai..na nieko..senatvej porcelianinius susimesim ..tai papasakok..va nueinu pas stomotologa..jis padaro dantu forma ..ar ne...ir po kiek laiko turesiu tas kapas..ir kiek laiko reik balinti daug maz..nes juk man poto ir plombytes pasikeisti reiks..ar tikrai spesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, kad skaudejo, tai gal ir nelabai skaudejo smile.gif Tik sugeldavo, na toks nestiprus gelimas jautesi pastovei, bet labai silpnas, o momentais budavo gan stiprus. Gele apie 3 dienas (na mane taip ir ispejo pati gydytoja). Veliau dantukai tikrai netapo jautresni (bet cia gal priklauso ir kokie pas ka dantukai). Del pastebejimo - gydytoja pradzioj gali nustatyti pagal skale koks yra dantu baltumas ir po balinimo parodyti per kelias skales jie pabalo, taip gal geriausiai matytum skirtuma.
Dantims kolkas nepakenke, bet praejo dar tik 2.5 menesio, dar gal per mazas laiko tarpas. Mokejau 500 Lt. Jei po metu matysiu, kad dantims nepakenke - tikriausiai kartosiu procedura.
Bet, reikia nepamirsti, kad dantu pabalimas ne visiems yra vienodas. Tai priklauso nuo paciu dantuku. As kai atejau pas gydytoja, man ji pasake mazdaug per kiek tonusu pabals. Kitam gal us, kad pabals labai neryskiai, tada bus galima ir nedaryti...

Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(dragele @ 2007 11 19, 17:20)
Na, kad skaudejo, tai gal ir nelabai skaudejo smile.gif Tik sugeldavo, na toks nestiprus gelimas jautesi pastovei, bet labai silpnas, o momentais budavo gan stiprus. Gele apie 3 dienas (na mane taip ir ispejo pati gydytoja). Veliau dantukai tikrai netapo jautresni (bet cia gal priklauso ir kokie pas ka dantukai). Del pastebejimo - gydytoja pradzioj gali nustatyti pagal skale koks yra dantu baltumas ir po balinimo parodyti per kelias skales jie pabalo, taip gal geriausiai matytum skirtuma.
Dantims kolkas nepakenke, bet praejo dar tik 2.5 menesio, dar gal per mazas laiko tarpas. Mokejau 500 Lt. Jei po metu matysiu, kad dantims nepakenke - tikriausiai kartosiu procedura.
Bet, reikia nepamirsti, kad dantu pabalimas ne visiems yra vienodas. Tai priklauso nuo paciu dantuku. As kai atejau pas gydytoja, man ji pasake mazdaug per kiek tonusu pabals. Kitam gal us, kad pabals labai neryskiai, tada bus galima ir nedaryti...

Sekmes.

tai kiek laiko uzeme visas procesas ?
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2007 11 19, 14:50)
klausyk pas mus kiek daug panasumu.. lotuliukas.gif  mano irgi silpnuciai..na nieko..senatvej porcelianinius susimesim ..tai papasakok..va nueinu pas stomotologa..jis padaro dantu forma ..ar ne...ir po kiek laiko turesiu tas kapas..ir kiek laiko reik balinti daug maz..nes juk man poto ir plombytes pasikeisti reiks..ar tikrai spesiu  lotuliukas.gif

Man padarė per savaitę, ir už 2 (10 proc) švirkštus nulupo tiek, kiek visi 4 kainuoja 300 Lt. , aš dar džiaugiausi, kad dar pigiai gavau doh.gif doh.gif Draugė paskui pas savo daktarą man užsakė 2 (15 proc) po 30 Lt. man rods. Tai va, aš pirma nusibalinau, o po to priekinius tvarkiausi. O po to dar hiegieninį burnos valymą dariausi, su tuo apipurškimu thumbup.gif (šiaip reikėjo prieš daryti doh.gif ) nu tai vasarą iš vis džiaugiausi baltais dantukais. Dabar jau apsipratau ir nebesuprantu, ar jie balti, ar nebe tokie, kaip iš pradžių biggrin.gif Po pusės metų procedūrą vėl kartosiu.
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2007 11 19, 20:16)
Man padarė per savaitę, ir už 2 (10 proc) švirkštus nulupo tiek, kiek visi 4 kainuoja 300 Lt. , aš dar džiaugiausi, kad dar pigiai gavau  doh.gif  doh.gif Draugė paskui pas savo daktarą man užsakė 2 (15 proc) po 30 Lt. man rods. Tai va, aš pirma nusibalinau, o po to priekinius tvarkiausi. O po to dar hiegieninį burnos valymą dariausi,  su tuo apipurškimu  thumbup.gif  (šiaip reikėjo prieš daryti  doh.gif ) nu tai vasarą iš vis džiaugiausi baltais dantukais. Dabar jau apsipratau ir nebesuprantu, ar jie balti, ar nebe tokie, kaip iš pradžių  biggrin.gif Po pusės metų procedūrą vėl kartosiu.

balti ,balti..o siaip ar apsinese kazkiek..ar pajuodavo?Kada sukanka puse metu?tai tau per savaite padare..o kiek laiko balinai?
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2007 11 19, 23:11)
balti ,balti..o siaip ar apsinese kazkiek..ar pajuodavo?Kada sukanka puse metu?tai tau per savaite padare..o kiek laiko balinai?

palyginus kokie buvo anksčiau, tai dabar žymiai baltesni, be jokio gelsvo atspalvio. Visos procedūros vyko vasarą, tai pavasarį vėl kartosiu, bet, jei balinsiu, tai kapas laikysiu tik porą val per dieną ( o laikydavau per naktį, nors kai kada ir neištempdavau tiek - baisiai nepatogu su jomis miegoti doh.gif ) ir tik porą dienų ( nebeatsimenu tiksliai, bet man rodos balinau apie porą savaičių g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2007 11 19, 22:49)
palyginus kokie buvo anksčiau, tai  dabar žymiai baltesni, be jokio gelsvo atspalvio. Visos procedūros vyko vasarą, tai pavasarį vėl kartosiu, bet, jei balinsiu, tai kapas laikysiu tik porą val per dieną ( o laikydavau per naktį, nors kai kada ir neištempdavau tiek - baisiai nepatogu su jomis miegoti  doh.gif ) ir tik porą dienų ( nebeatsimenu tiksliai, bet man rodos balinau apie porą savaičių  g.gif )

tai po dvieju sav..turejai baltus baltus dantukus?ir iskart tvarkeisi priekinius?
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2007 11 19, 23:54)
tai po dvieju sav..turejai baltus baltus dantukus?ir iskart tvarkeisi priekinius?

nea, vien balinimo nebūtų pakakę, nes mano abu priekiniai buvo baisūs doh.gif vat, kai sutvarkė priekinius, tada ir pasimatė visas vaizdas. Man priekinius dantukus baltesnius ir didesnius padarė...vaje, kokia laiminga iš tos klinikos išėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2007 11 19, 23:00)
nea, vien balinimo nebūtų pakakę, nes mano abu priekiniai buvo baisūs  doh.gif  vat, kai sutvarkė priekinius, tada ir pasimatė visas vaizdas. Man priekinius dantukus baltesnius ir didesnius padarė...vaje, kokia laiminga iš tos klinikos išėjau  biggrin.gif

tai negyvas dantis man bals?ar tik stomotologas ji gali patvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2007 11 19, 17:25)
tai kiek laiko uzeme visas procesas ?

Viskas truko apie 40 min. (bet cia balinimas "Zoom" balinimo įrenginiu).
Atsakyti
QUOTE(dragele @ 2007 11 20, 12:19)
Viskas truko apie 40 min. (bet cia balinimas "Zoom" balinimo įrenginiu).

Negyvus dantis nubalina irgi?O seip kiek laiko daug maz isbus dantukai balti..ka sake gydytoja..as kazkaip kapom labiau noriu..vien todel..kad poto ,kai nori..gali namu salygom pasibalinti..
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2007 11 20, 12:37)
Negyvus dantis nubalina irgi?O seip kiek laiko daug maz isbus dantukai balti..ka sake gydytoja..as kazkaip kapom labiau noriu..vien todel..kad poto ,kai nori..gali namu salygom pasibalinti..

Pas mane nebuvo negyvu dantuku, turiu visus savus ir visus sveikus mirksiukas.gif , tad nezinau ar negyvus nubalina... Kiek laiko isbus, kazkaip nepaklausiau, nekilo toks klausimas. Tik sake, kad po metu kokiu galima dar pasibalinti labiau. T.y. per viena karta iki visisko baltumo padaryti negali, tai reikia daryti palaipsniui (gal nesveika is karto...), tad po metu minejo, kad galima dar per kelias skales nubalinti (vadinasi per metus nesugrizta tas geltonumas, koks buvo pradzioj). O be to, as galiu ir kapomis balintis toliau - savarankiskai. Tik ji minejo, kad cia greiciau ir efektas didesnis. Na aisku ir brangiau...
Atsakyti