Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas 2

QUOTE(BoženaT @ 2007 11 13, 12:33)
Ta prasme Jums tikrai yra nuo jos poveikis? Dantukai baltesni tapo?

Man taip , o mano draugei nepašviesėjo, nes jos dantys šiaip turi pilką atpalvį. ax.gif
Atsakyti
Sveiki : )
Įdomu pasiteirauti ar čia yra tokių, kurie išbandė dantų balinimą lazeriu?
Pati norėčiau lazeriu pasibalinti dantukus, bet esu girdėjusi ne vieną neigiamą nuomonę, kad tai tik dar labiau pakenkia dantims, todėl ir bijau ryžtis tokiam žingsniui.. unsure.gif
Atsakyti
Sveika! Mano drauge pirma karta isbalino lazeriu dantis pries kokius 7 men, be va dabar visai neseniai vel pakartojo, nes patamsejo dantukai. Zinau tikrai, kad bet koks balinimas kenkia dantims, cia gydytojas sake. Pasidaro jatresni ir t.t. na gal ne visiems ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anira: 16 lapkričio 2007 - 07:18
QUOTE(kristelev @ 2007 11 13, 19:31)
Man taip , o mano draugei nepašviesėjo, nes jos dantys šiaip turi pilką atpalvį.  ax.gif

na reiškia reikia manyti, kad priklauso ir nuo dantų doh.gif vienem padeda kitiem ne sad.gif
Atsakyti
QUOTE(BoženaT @ 2007 11 16, 23:23)
na reiškia reikia manyti, kad priklauso ir nuo dantų  doh.gif  vienem padeda kitiem ne sad.gif

turbūt, kad taip ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lady* @ 2007 11 16, 00:35)
Sveiki : )
Įdomu pasiteirauti ar čia yra tokių, kurie išbandė dantų balinimą lazeriu?
Pati norėčiau lazeriu pasibalinti dantukus, bet esu girdėjusi ne vieną neigiamą nuomonę, kad tai tik dar labiau pakenkia dantims, todėl ir bijau ryžtis tokiam žingsniui..  unsure.gif

QUOTE(Anira @ 2007 11 16, 08:17)
Sveika! Mano drauge pirma karta isbalino lazeriu dantis pries kokius 7 men, be va dabar visai neseniai vel pakartojo, nes patamsejo dantukai. Zinau tikrai, kad bet koks balinimas kenkia dantims, cia gydytojas sake. Pasidaro jatresni ir t.t. na gal ne visiems  ax.gif

labai norėjau balinti, dantukus, bet sakė gydytoja sakė, kad man tikrai nebalis nes mano pačios balti dantys, tai nedaug atbals, ir jeigu noriu vėliau vaikšioti su protezais, tai tada galiu užsiimti su dantų balinimais.
Atsakyti
sveikos panos..papasakokit..per kiek laiko padaro tas knabes..tai daug maz kiek laiko trunka visas balinimas ..juk jai turiu priekiniuose dantyse plombytes..tai jas reiks keisti.. 4u.gif
Atsakyti
Gal ankstesnej temoj buvo daugiau parasyta apie kapas....bet man jos nevercia.
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 11 16, 23:40)
turbūt, kad taip ax.gif
Papildyta:
labai norėjau balinti, dantukus, bet sakė gydytoja sakė, kad man tikrai nebalis nes mano pačios balti dantys, tai nedaug atbals, ir jeigu noriu vėliau vaikšioti su protezais, tai tada galiu užsiimti su dantų balinimais.

thumbup.gif tai šaunu kad pačios balti dantukai smile.gif nereikia ir balint nieko smile.gif
Atsakyti
panos atsakykit prasau..o idomu per kiek laiko tas kapas pagamina?Per atostogu menesi idomu ar spesiu iki gali susitvarkyti viska?
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2007 11 17, 14:27)
panos atsakykit prasau..o idomu per kiek laiko tas kapas pagamina?Per atostogu menesi idomu ar spesiu iki gali susitvarkyti viska?

spėsi, spėsi, bet prieš tai patarčiau higieninį burnos valymą pasidaryti, po to, gal net persigalvosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2007 11 17, 18:14)
spėsi, spėsi, bet prieš tai patarčiau higieninį burnos valymą pasidaryti, po to, gal net persigalvosi  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
jo jo..zadu ir valyma butinai 4u.gif ..Montviliuk..ar balinaisi ka nors?
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2007 11 18, 00:10)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
jo jo..zadu ir valyma butinai  4u.gif ..Montviliuk..ar balinaisi ka nors?

Aga, su kapom, bet šiaip privengiu, nes bijau be dantų senatvėj palikt. Jie pas mane labai silpnučiai.
Atsakyti