Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas 2

Mergaites,parasykit kurios kaune kur balinotes dantis?ir kaip ten del tu plombu?pas mane priekinio dancio buvo truputi nuluze,susitvarkiau senu senovej...tai,ka jau man nebesvajot apie balinima??? blush2.gif verysad.gif
Papildyta:
bandziau su velym,gal ir nieko bet neypatingai schmoll.gif geriausia kazkada su soda balinau,efektas buvo tik labai jau g.gif neskanu....
Atsakyti
As balinausi Kaune, bet namie ax.gif
Dariau taip: pradzioj pasidariau pas stomatologe valyma su soda, tada uzsisakiau kapas, nusipirkau balinancios pastos ir namie vakare...... Efektas bigsmile.gif
Tik sakyciau vertetu su stomatologe savo pasitarti kokia pasta pirkt- ju ten skirtingu stiprumu buna, tai zinai, kad nepadaugint..... mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galite pasakyti, kokiose vaistinėse būna ir kiek kainuoja tas velym? Būčiau dėkinga.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edita:) @ 2007 10 25, 00:09)
Gal galite pasakyti, kokiose vaistinėse būna ir kiek kainuoja tas velym? Būčiau dėkinga..  4u.gif

sveiki už velyma mokėjau 8 lt mažas tiubikas, o pirkau Euro vaistiniai
Atsakyti
sveikutes, gal kuri esate isbandziusi white strips? balinamasias juosteles? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BoženaT @ 2007 10 25, 13:04)
sveiki už velyma mokėjau 8 lt mažas tiubikas, o pirkau Euro vaistiniai

sveiki, man ta velym pasta nieko nepadejo,t.y. nepastebejau jokio efekto
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2007 10 26, 11:40)
sveikutes, gal kuri esate isbandziusi white strips? balinamasias juosteles?  ax.gif

draugė bandė, skundėsi, kad tarpdančiai tamsesni lieka. nors sakė, kad didelio efekto vistiek nebuvo... schmoll.gif
Atsakyti
Laba visoms.
O as balinausi lazeriu, Vilniuje (ZOOM BALINIMO APARATU). Tai pirmom dienom labai dziaugiausi (nors skausmas buvo irgi neblogas...), tikrai buvo baltesni. O dabar, tai arba jau pripratau ir nematau (nes jau gal koks pusmetis praejo), kad jie baltesni, nei buvo (siai versijai duociau kokia 70 proc.) arba jie jau vel pagelto (siai versijai duociau kokia 30 proc.).
Bet manau, kad po metu pakartosiu procedura... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dragele @ 2007 10 30, 16:06)
Laba visoms.
O as balinausi lazeriu, Vilniuje (ZOOM BALINIMO APARATU). Tai pirmom dienom labai dziaugiausi (nors skausmas buvo irgi neblogas...), tikrai buvo baltesni. O dabar, tai arba jau pripratau ir nematau (nes jau gal koks pusmetis praejo), kad jie baltesni, nei buvo (siai versijai duociau kokia 70 proc.) arba jie jau vel pagelto (siai versijai duociau kokia 30 proc.). 
Bet manau, kad po metu pakartosiu procedura...  biggrin.gif

Kiek dienų skaudėjo? O paskui ar netapo dantukai jautresni? g.gif
Ar aplinkiniai pastebėjo (noriu žinoti ar tas baltumas ryškus ,ar tik šiap vos pabalo]?
Kaip manai ar nepakenkė kaip nors dantukams ,dantenoms? Ar balinsies dar kartą? Ir kiek mokėjai už procedūrą? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Na va naudojau tą "velym" pastą ir kaip daugeliaui juokio efekto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BoženaT @ 2007 11 12, 18:26)
Na va naudojau tą "velym" pastą ir kaip daugeliaui juokio efekto  doh.gif

kaip keista, man ji super gera g.gif
Atsakyti
Ta prasme Jums tikrai yra nuo jos poveikis? Dantukai baltesni tapo?
Atsakyti