Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas 2

QUOTE(smilsee @ 2007 09 30, 10:17)
bent man padejo velym thumbup.gif  negalvojau kad bus toks rezultatas.dabar naudoju langelika(balinancia)bet rezultato jokio schmoll.gif dantys grizo i ta pacia spalva,kuri buvo pries  verysad.gif velym

is balinanciu dantu pastu, tai man velym irgi geriausia drinks_cheers.gif
Atsakyti
O su Velym pastą per kiek laiko maždaug rezultatą pamatet?
Atsakyti
as naudojau apie menesi(net maziau)
Atsakyti
Aiškutis nes aš irgi valau jau 2 savaites bet dar nieko sad.gif neišbalinta
Atsakyti
Sveikutės, norėčiau paklausti jūsų, ruošiuos pabalinti dantukus su kapom, bet man tvarkytas krūminio kanalas, tai jis šiek tiek jautrus, bet jau praėjo ~1,5mėn po to, gydytoja sakė kad gali ir pusę metų dar taip būti...Bet man kitą mėnesį statys metalo-keramikos 4dantukus, tai galvoju šituos pabalinti, kad anuos pritaikyti, nes paskui gali būti kad skirsis spalvos...Bet bėda kad gali man skaudėti tas jautrus dantukas kai balinsiu su kapom, ar padėtų koks pvz Ketanovas nuo skausmo?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2007 10 15, 18:43)
Sveikutės, norėčiau paklausti jūsų, ruošiuos pabalinti dantukus su kapom, bet man tvarkytas krūminio kanalas, tai jis šiek tiek jautrus, bet jau praėjo ~1,5mėn po to, gydytoja sakė kad gali ir pusę metų dar taip būti...Bet man kitą mėnesį statys metalo-keramikos 4dantukus, tai galvoju šituos pabalinti, kad anuos pritaikyti, nes paskui gali būti kad skirsis spalvos...Bet bėda kad gali man skaudėti tas jautrus dantukas kai balinsiu su kapom, ar padėtų koks pvz Ketanovas nuo skausmo?.. g.gif

Nu va, kitą savaitę turėsiu kapas ir bandysiu balinti...Žiūrėsim kaip ten bus... ax.gif
Atsakyti
Holivudo šypsena gali baigtis ašaromis unsure.gif ...
Atsakyti
QUOTE(BoženaT @ 2007 10 06, 16:58)
Aiškutis nes aš irgi valau jau 2 savaites bet dar nieko sad.gif  neišbalinta

g.gif as naudoju jau apie metus,siaip jokio matomo efekto nepastebejau schmoll.gif gal geriau nei blendamedai,colgate, bet tikrai nevelnio jinai neisbalina ph34r.gif nebent jau apleisti dantukai labai g.gif
Atsakyti
O gal kas nors balinotės dantukus su ZOOM lempa Kaune Neodentoj?
Atsakyti
gamtos stbuklas,cia kaip kam.gal vieno dantys imlesni tokiems dalykams,o kitu-ne.ir tikrai neigiu ta pasakyma,kad dantys buvo labai apleisti dry.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2007 10 20, 19:12)
gamtos stbuklas,cia kaip kam.gal vieno dantys imlesni tokiems dalykams,o kitu-ne.ir tikrai neigiu ta pasakyma,kad dantys buvo labai apleisti  dry.gif

tai zinoma smile.gif

juk cia labai indvidualus dalykas ir nereiskia, jei vieno dantys super apleisti, tai jam kaip mat issibalins biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2007 10 17, 14:59)
Nu va, kitą savaitę turėsiu kapas ir bandysiu balinti...Žiūrėsim kaip ten bus... ax.gif

man tai atrodo normaliai bus- jei jau kruminis tvarkytas ir namie balinsies, tai tiesiog ant to danties balinancios pastos nedek, arba dek maziau...
Atsakyti