Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas 2

QUOTE(kristelev @ 2007 05 23, 13:43)
O kodėl ten taip brangu, net 800 lt., vyro sesuo už 300 lt balinosi, ir tai sakiau, jai kad pigiau gali išsibalinti, čia kažkuri minėjo, jai neklystu už 240 Lt balinosi.... g.gif

Ofise??? Už 240 Lt tai su kapom gal kaina... O čia su lempa, per vieną kartą išbalina... O kur balinosi už 300 Lt ir su kuo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2007 05 29, 08:44)
Ofise??? Už 240 Lt tai su kapom gal kaina... O čia su lempa, per vieną kartą išbalina... O kur balinosi už 300 Lt ir su kuo? g.gif

Na taip su kapomis, o su lempa klausiau virš trijų šimtų kainuoja, kiek tiksliai nepasakysiu, bet tikrai ne 800 lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Balinimas su Zoom lempa kainuoja 850 Lt (bent jau Kaune klinikose Neodenta ir Visvitalis). Balinausi ir rezultatas - deja schmoll.gif Iskart po balinimo - super, bet po geros savaites (nors visiskai nevartojau "dazanciu" produktu) jie geroookai patamsejo. Galbut todel, kad mano dantys problemiski ("tetraciklininiai"), bet rezultatas tikrai nuvyle verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 05 29, 10:29)
Na taip su kapomis, o su lempa klausiau virš trijų šimtų kainuoja, kiek tiksliai nepasakysiu, bet tikrai ne 800 lt. mirksiukas.gif

QUOTE(aidaja @ 2007 06 11, 15:36)
Balinimas su Zoom lempa kainuoja 850 Lt

Tai kaip suprast biggrin.gif Gal lempos skirtingos g.gif

Nu bet kokiu atveju aną mėnesį nelaimėjau aukciono verysad.gif Bet šį mėnesį gal pavyks smile.gif Dabar tik 125 Lt pastačiau lotuliukas.gif Bet manau neblogai būtų už 450 Lt nusibalint, kaip aną mėnesį laimėjo bigsmile.gif
Tingiu aš su kapom terliotis schmoll.gif

Balinausi ir rezultatas - deja schmoll.gif  Iskart po balinimo - super, bet po geros savaites (nors visiskai nevartojau "dazanciu" produktu) jie geroookai patamsejo. Galbut todel, kad mano dantys problemiski ("tetraciklininiai"), bet rezultatas tikrai nuvyle verysad.gif

Nu man sakė kad turėtų gerai nubalti, nes dantų atspalvis geltonas, o toks sakė lengvai nusiima (pilkas ir rusvas - sunkiau) g.gif Tikiuosi bent g.gif O kaži negrąžina pinigų jei nubąla mažiau nei žadėta?
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2007 06 13, 12:42)
O kaži negrąžina pinigų jei nubąla mažiau nei žadėta?

negrazina cool.gif pries balinant pasirasai tokia ale sutarti - sutikima, kad po balinimo neturesi pretenziju, nes buna zmoniu, kurie tikisi nerealiu rezultatu po pirmo karto, plius balinimas juk labai indvidualus dalykas rolleyes.gif
Atsakyti
Aš balinausi "Neodentoje", kur man buvo užtikrinta, kad tikrai gerokai pabals. Ir pabalo, bet po kelių dienų ėmė tamsėti blink.gif Jie baltesni nei buvo, bet rezultatas tikrai nevertas 850 Lt. O sutarties pasirašinėti nedavė rolleyes.gif
Atsakyti
O jus turit nustatyta spalva prie ir po balinimo g.gif tada galima ir apie atokiuosius rezultatus diskutuoti , nes dabar kazkaip viskas labai realetyvu atrodo . Parasykit kasnors , jei turit 4u.gif
Atsakyti
as nuzsipirkau balinimo jusoteles Crest White Strips, gal kas naudojot? kaip efektas? 4u.gif
Atsakyti
o as nenorejau holivudiskai baltu dantu (ten praktiskai visu dirbtiniai), tai nusipirkau vaistinej Velym dantu pasta ir man gerai smile.gif Geltonumas gerokai sumazejo ir siaip vaizdelis visai nieko..
Atsakyti
Ar tikrai tokia pasta Velym padeda? pas mane irgi geltoni dantys, ir manyčiau gal ir balinimas nepadetu blush2.gif nors aišku nežinau, kažkaip anksčiau net nepagalvojau balint, o dabar kažkaip na negražu, norisi baltu dantuku
Atsakyti
bent man padejo velym thumbup.gif negalvojau kad bus toks rezultatas.dabar naudoju langelika(balinancia)bet rezultato jokio schmoll.gif dantys grizo i ta pacia spalva,kuri buvo pries verysad.gif velym
Atsakyti
Gal zinote.. ar nescia gali balinti dantis su kapomis? Juk tuose svirkstuose kaip suprantu yra chemija.. dabar laukiuosi ir man labai idomu ar galiu toliau balinti savo dantukus. g.gif
Atsakyti