Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas 2

gal kas zinote kur Panevezyje balina dantukas , noriu labai baltu dantuku:D
Atsakyti
Man vakar bendradarbe patare iskalauti burna su vandenilio peroksidu. Jai taip balinti dantis patare jos pazistama, kuri Utenos kolegijoje ruosia burnos higienistus. Tiesa pasakius, buvo truputi bjauru, bet... dantys atrodo tarytum ka tik isejus is higienistes, net akmenukai aptirpo. Tik siuo dalyku nederetu piktnaudziauti, nes kenkia gleivinei, jei ta darysi karta per menesi, tai nieko baisaus, bat dazniau tikrai nederetu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2007 01 20, 20:46)
brangiai mokejai uz svirkstus g.gif  o kiek procentu ir kokios firmos pirkai?

Sveikos,
As galiu pasakyti kad kapas geriausia naudoti po ofisinio dantu balinimo. Nes kapomis balintis reikia ilgai norint pasiekti norimo baltumo.
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2007 04 25, 13:13)
Man vakar bendradarbe patare iskalauti burna su vandenilio peroksidu. Jai taip balinti dantis patare jos pazistama, kuri Utenos kolegijoje ruosia burnos higienistus. Tiesa pasakius, buvo truputi bjauru, bet... dantys atrodo tarytum ka tik isejus is higienistes, net akmenukai aptirpo. Tik siuo dalyku nederetu piktnaudziauti, nes kenkia gleivinei, jei ta darysi karta per menesi, tai nieko baisaus, bat dazniau tikrai nederetu. thumbup.gif

As pati baigiu studijuoti burnos higiena ir galiu pasakyti, kad labai blogai skalauti su vandenilio peroksidu. O akmenu jis tikrai netirpdo.Norint pasalinti akmenis reikia daryti burnos higiena
Atsakyti

As pati baigiu studijuoti burnos higiena ir galiu pasakyti, kad labai blogai skalauti su vandenilio peroksidu. O akmenu jis tikrai netirpdo.Norint pasalinti akmenis reikia daryti burnos higiena
[/quote]

Siaip tai jo, man po menesio jau reikes daryti higiena. Bet as darysiu po 2 men., nes esu pakviesta i vestuves, tai tada ir noresis atrodyti graziai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2007 04 01, 19:09)
o gal kasnors pirkot kapas kurias reikia i karstavandeni pamerkti ir jos prisitaiko prie dantu formos? kokia ju kaina? kur yera pirkti? rolleyes.gif

as pirkau is vienos forumietes uz 50lt. [ ji parsisiunte is usa ] ir du svirkstus, tai tos kapos isejo nemokamai rolleyes.gif bet nieko gero, nes ju per nakti islaikyt neimanoma, kadangi ne visiskai prisitaiko prie dantu ir vazinejasi po visa burna doh.gif biggrin.gif tai su jom vos issededavau valanda laiko doh.gif dabar balinuosi su normaliom kapom, tai liux thumbup.gif miegu net nejauciu, kad kazkas burnoj yra bigsmile.gif tik gal dar nematau norimo efekto, nors jau kazkur pora savaiteliu kaip balinuosi unsure.gif stomatologe dave pora svirkstu po 15% jau viena sunaudojau, tai sakiau jei ka pirksiu dar viena ir ziuresiu ar dar nors kiek bals bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aziza: 05 gegužės 2007 - 21:41
Aš jau 5 naktis miegojau su kapom mirksiukas.gif Tikrai pabalo ir gerokai, daug kas pastebi, ir sako kad jau pakanka. Švirkštą pirkau 30 ml 16 proc už 30 litukų, nes tuomet mažesnių neturėjo. Tai čia turėtų užtekt ilgam, kokiem 12 kartų tikrai. Dabar darau pertrauką, nes po 5 kartų iš eilės viena dieną buvo truputėlį jautrūs dantys. Paskui gal dar kelis kart užsidėsiu. Tiesa, balinu tik tai, kas matosi šypsantis mirksiukas.gif
Atsakyti
As ir pradejau balintis dantukus, tik mano stamotologe man dave keturius svirkstukus su 10 proc, bijau , kad man bus persilpni, ir labai jau daug svirkstu turiu, man ju tiek nereikia, bet kitaip pirkti negalejau, nes jie taip prduoda suka sau bizni biggrin.gif , ar kas balinotes su 10 pro, ir ar motosi?, nes bijau , kad liksiu nelabai baltais dantukias
Atsakyti
O sakykit, kokios ofisinio balinimo kainos maždaug Kaune? Aš užsiregistravau aukcione, gal ir visai įdomus variantas, bet kai nežinau rinkos kainų, tai bijau pastatyt daugiau nei kad kitur be jokių aukcionų sumokėčiau biggrin.gif Gal kas nors balinotės ir galit apšviesti, kiek kainavo?
Atsakyti
Gal kas man galite padeti, pas mano stamatologe nera svirstu nei 15 nei 20 procentu, o tik po 10, bet man jie labai silpni as noriu baltu dantu, kitur susiradau tai jau reikia pirkti 4 nes tokia eina pakuote, o man jau per dau, tai gal kas galite nupirkti man 15 procentu svirsta, matote man vilnius ir kaunas toli, vien del svirsktu nesinori vaziuoti ir dar nepazystu gerai as tu miestu, tikrai neliksiu skolinga. Ir dar galiu parduoti savo du svirkstsu su 10 procentu galiu ri foto ikelti
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2007 05 16, 12:23)
O sakykit, kokios ofisinio balinimo kainos maždaug Kaune? Aš užsiregistravau aukcione, gal ir visai įdomus variantas, bet kai nežinau rinkos kainų, tai bijau pastatyt daugiau nei kad kitur be jokių aukcionų sumokėčiau biggrin.gif Gal kas nors balinotės ir galit apšviesti, kiek kainavo?

O kodėl ten taip brangu, net 800 lt., vyro sesuo už 300 lt balinosi, ir tai sakiau, jai kad pigiau gali išsibalinti, čia kažkuri minėjo, jai neklystu už 240 Lt balinosi.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2007 04 17, 09:57)
Dėkui, jau pati vakar radau už abi kapas 120 Lt mirksiukas.gif Netyčia užėjau į vieną kabinetą Žukausko gatvėj ir  thumbup.gif

o kokls tikslesnis adresas?nr namo?
Atsakyti
gal kam taip buvo atsitike, nusibalinau dantukus su 10 procentu, o po savaites jie man vel pagelto, liko lygiai tokie pat, tai ka reiskia man reikia jau su lazeriu balintis, nes mano geltonas kaulas, ar kaip pagelbekite, nes jau tiek pinigu sukisau, o suduka gavau ohmy.gif
Atsakyti