O sudetinga su tom kapom balint ? Ar efektas iskart matyti? Pas mane iltinis labai pageltes, ypac kai salia vienas naujas dantis, o kitas perklotas. Ziauriai skiriasi. Bet jeigu viena danti nusibalinsiu tai irgi skirsis ania Ka daryt ?
QUOTE(Alexia @ 2007 04 19, 05:38)
O sudetinga su tom kapom balint ? Ar efektas iskart matyti? Pas mane iltinis labai pageltes, ypac kai salia vienas naujas dantis, o kitas perklotas. Ziauriai skiriasi. Bet jeigu viena danti nusibalinsiu tai irgi skirsis ania Ka daryt ?
Taigi gali balint ir po vieną dantį. Pati dar nebalinau, galėsiu papasakot kitą savaitę dėl efekto. Bet sako, kad matosi ir po vieno karto
QUOTE(kristelev @ 2007 04 18, 23:18)
Turėjau šios firmos balinančią pastą, bet man asmeniškai jokio efekto nuo jos nebuvo
Aš tai išvis balinančiom pastom netikiu... Ką jos gali padaryti, tai nebent emalį pagadinti, o ne balinti...
QUOTE(pumpica @ 2007 04 17, 10:57)
Dėkui, jau pati vakar radau už abi kapas 120 Lt Netyčia užėjau į vieną kabinetą Žukausko gatvėj ir
kuriam buvai? nes zukausko gatvej tikrai ne vienas kabinetas gal zinai kokios siaip ten kainos?
QUOTE(Goniuke @ 2007 04 19, 09:39)
kuriam buvai? nes zukausko gatvej tikrai ne vienas kabinetas gal zinai kokios siaip ten kainos?
Pažiūrėjau ant lapelio, kurį davė, tai tik telef. yra 8 614 73773, adreso nėra, bet ten pats pirmas namas ant Žukausko/Lukšio kampo kitoj pusėj Lukoilo. Kitų kainų nežinau.
Beje, čia veiksmas Kaune, nes pažiūrėjau, kad pati iš Vilniaus?
QUOTE(Alexia @ 2007 04 19, 08:38)
Visai nesudėtinga
Galima ir po vieną
Iškart matyti šioks toks rezultatas
tai man kreiptis pas savo odontologe ir sakyt - gamink man kapas ? Ji
nai kazkodel pries dantu balinima, sako labai jau nesveika
QUOTE(Alexia @ 2007 04 20, 09:03)
Teisingai, kad nesveika. Tik vieni odontologai palankiau, kiti priešiškiau į tai žiūri. Mano odontologė irgi laiko poziciją, kad jokių būdu, ni ni... Nos kokie čia iš mūsų sveikuoliai, dažniausiai. Norisi grožio gi.
QUOTE(kristelev @ 2007 04 14, 10:48)
GAl žinai kur galima švirkštukų Kaune įsigyti?
Juk paprastai ten, kur gaminamos kapos, parduodamas ir balinimo gelis
QUOTE(Alexia @ 2007 04 20, 10:03)
mano gydytoja irgi griežtai prieš dantų balinimą, atseit, jei pradėsi balinti, tai reikės ir reikės, o tas balinimas labai ėda emalę.
QUOTE(Sklinika @ 2007 04 20, 11:37)
Juk paprastai ten, kur gaminamos kapos, parduodamas ir balinimo gelis
O paprastai ten kur daro kapas balinimo gelis kainuoja dvigubai ar net trigubai brangiau nei stomatologiniu prekiu parduotuveje
Labai smagu, kad pacientai balinasi dantis patys, be konsultaciju su gydytojais. Smagu, nes, paprastai po tokio balinimo, pacientas su gausiomis plombomis, is kuriu keletas tikrai yra ne itin kokybiskos, ateina su umiai skaudanciu dantimi. Va gaila, kad tokie megsta paciu netinkamiausiu laiku ateiti
As jau kazkur rasiau, i ka reikia atkreipti ypatinga demesi, jei norima saugiai issibalinti dantis.
Na o tai, kad balinimo medziaga stomatologineje klinikoje kainuoja keliskart brangiau, yra, is dalies, marketingas ... Nueikite pas balinimo chemija ismananti gydytoja ir pasiklauskite, kas kaip ir kodel. Na o tada, jei jis jumis pakonsultuos ir pasakys, kad balinti jums nepavojinga, eikite i stomatologiniu prekiu parduotuve ir pirkites tas balinimo medziagas.
As pats balinti nemegstu, tiesiog labai jau nuobodus ir neidomus darbas... Paprastai atkalbu pacientus, arba perduodu kolegoms;)
As jau kazkur rasiau, i ka reikia atkreipti ypatinga demesi, jei norima saugiai issibalinti dantis.
Na o tai, kad balinimo medziaga stomatologineje klinikoje kainuoja keliskart brangiau, yra, is dalies, marketingas ... Nueikite pas balinimo chemija ismananti gydytoja ir pasiklauskite, kas kaip ir kodel. Na o tada, jei jis jumis pakonsultuos ir pasakys, kad balinti jums nepavojinga, eikite i stomatologiniu prekiu parduotuve ir pirkites tas balinimo medziagas.
As pats balinti nemegstu, tiesiog labai jau nuobodus ir neidomus darbas... Paprastai atkalbu pacientus, arba perduodu kolegoms;)