Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas 2

QUOTE(kristelev @ 2007 04 14, 10:48)
GAl žinai kur galima švirkštukų Kaune įsigyti?

Na pati ten dar nebuvau, bet cia seniau minejo kad Sukileliu pr. 51 yra lyg stomatologiniu prekiu parduotuve, ar vaistine kazkokia ir kad ten galima pigiau nusipirkti.
Atsakyti
tiesiog per google paieskokite stomatologiniu prekiu parduotuves savo mieste tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsyte @ 2007 04 14, 12:10)
Na pati ten dar nebuvau, bet cia seniau minejo kad Sukileliu pr. 51 yra lyg stomatologiniu prekiu parduotuve, ar vaistine kazkokia ir kad ten galima pigiau nusipirkti.

kai pasakei tai dabar prisiminiau, kad ten yra tokia medicininių prekių parduotuvė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 04 14, 16:57)
kai pasakei tai dabar prisiminiau, kad ten yra tokia medicininių prekių parduotuvė mirksiukas.gif

Tai ir turetu but balinimo gelio bigsmile.gif
Atsakyti
Kaune, Aukstaiciu gatveje , ten yra balinimo zele -svirkstukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Guosste @ 2007 04 15, 10:04)
Kaune, Aukstaiciu gatveje , ten yra balinimo zele -svirkstukai  4u.gif

Aciu 4u.gif Dar viena vieta zinosim biggrin.gif O gal tiksliai prisimeni adresa?
Atsakyti
Kaunietės, kur jūs randat kapų po 150 ir mažiau? mirksiukas.gif Kiek skambinu tiek 200....Gal kas žinot, kur nors dar, išskyrus Šilainius ? Ramsyte berods minėjo, kad rado už 150 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2007 04 16, 14:56)
Kaunietės, kur jūs randat kapų po 150 ir mažiau?  mirksiukas.gif Kiek skambinu tiek 200....Gal kas žinot, kur nors dar, išskyrus Šilainius ? Ramsyte berods minėjo, kad rado už 150 blush2.gif

Pašilės g mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 04 16, 17:00)
Pašilės g  mirksiukas.gif

Dėkui, jau pati vakar radau už abi kapas 120 Lt mirksiukas.gif Netyčia užėjau į vieną kabinetą Žukausko gatvėj ir thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos

Gla kas nors naudojo balinimo pieštuka? Kaip jis atrodo, kur ji gauti?
Atsakyti
Aš naudojau pieštuką, dar turiu, ale jokio efekto nepastebėjau, per silpnas mano dantims, turbūt. Parsiųstas iš JAV. Va toks: http://www.amazon.co...n/dp/B0002M5JS4
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2007 04 18, 16:19)
Aš naudojau pieštuką, dar turiu, ale jokio efekto nepastebėjau, per silpnas mano dantims, turbūt. Parsiųstas iš JAV. Va toks: http://www.amazon.co...n/dp/B0002M5JS4

Turėjau šios firmos balinančią pastą, bet man asmeniškai jokio efekto nuo jos nebuvo verysad.gif
Atsakyti