Renkuosi ir as masina...Ka manote apie Chrysler PT Cruiser? Galvoju paimt kokiu 2003-2004 metu? Ar tikrai genda ir ryja daug benzino?
Labai reikia patikimu komentaru del sios masinos, kas turite ir vairuojate... Labai ji man grazi, kokie esminiai trukumai?
QUOTE(Pellagija @ 2007 05 27, 21:32)
Labai reikia patikimu komentaru del sios masinos, kas turite ir vairuojate... Labai ji man grazi, kokie esminiai trukumai?
Skaityk aukščiau - viskas surašyta.
QUOTE(aakutee @ 2007 05 17, 12:42)
Aš važinėju su PT cruise ir man jinai labai patinka. Dėl benzino, tai jau tikrai mieste labai daug valgo.
Man irgi labai patinka. Taip, benzina tikrai mieste valgo. Bet tai juk priklauso nuo variklio galingumo. Jei nori taupyti benzina reikia rinktis masina su 1,6 varikliu, na bet as asmeniskai tokios nenoreciau . Man jau geriau daugiau ipilti, bet kai paspaudi tai jauti, kad vaziuoji
Na o trukumu turi kaip ir visos kitos, cia isvardintu trukumu as nelaikau trukumais, idealios masinos nera, kiekvienoj galima kazka rasti...
Be to jos tikrai nera brangios. Vyras norejo parduoti ir nupirkti kita, bet pasiziurejo, kad pardaves nieko gero nenuperka tai ir toliau dar vazinesiu
Papildyta:
QUOTE(Pellagija @ 2007 05 27, 21:32)
Na o esminis jos trukumas tai, kad nemanevringa, pavyzdziui lyginant su BMV. del to dazniausiai jas vairuoja moterys, nes vyrai to nepakencia. Bet as pripratau ir man tai netrukdo. Be to pries perkant juk pavazinesi, tai ir pati pamatysi ir nuspresi
QUOTE(Sigitara @ 2007 01 06, 12:47)
Viskas, jau Crysler'io nebepirksiu.Vien dėl galimų gedimų ir sunkiai gaunamų detalių, juk JAV automobiliam detales nelengva gaut, o ir kaina ne iš mažųjų.
Dabar, t.y. šiandien perku Nissan Almera.Matysim, pasitvirtins pasirinkimas , ar ne....
Dabar, t.y. šiandien perku Nissan Almera.Matysim, pasitvirtins pasirinkimas , ar ne....
Labai idomus siuolis
Aš metus važinėju su šita mašinyte- ir man labai Tik benziną ji tai mėgsta
Kad nemanevringa-nesutinku ir kazkas sake,kad nesimpatiska...O cia jau skonio reikalas.Pvz as is vis nesidomejau masinom,man visos jos atrodydavo vienodai.Na,gelezies gabalai ant ratu ir tiek bet kai pamaciau PT,man super patiko.Man ji labai grazi.Tokia moteriska
Kiekviena kart pamacius sia masinele, sakiau sau - kada nors as ja nusipirksiu.... Bet dabar paskaiciau, pradejau racionaliau galvot... Na dar reikes su meistrais pasitart, nes siaip brangi nera, bet greiciausiai taisymas ar keitimas brangus
QUOTE(Sigitara @ 2007 01 06, 13:47)
Viskas, jau Crysler'io nebepirksiu.Vien dėl galimų gedimų ir sunkiai gaunamų detalių, juk JAV automobiliam detales nelengva gaut, o ir kaina ne iš mažųjų.
Miela mašiniukė tas PT, bet ir aš geriau pagalvojus nutariau keisti ir būtent į Nissan alera TINO, laikas parodys pasirinkimo teisingumą.
O PT cruiseris - pati gražiausia mašina Gaila kad tik graži.
Tai va, as sia tema uzvedziau, bet pati neisigijau Cruizerio.Turejau almera, bet jau neturiu....Jau pusmetis kai grizau prie pamegtojo BMW, Bet kai pro sali pravaziuoja PT Cruizeris-pasiziuriu su kazkokia nostalgija...simpatiskos, bet man del isvardintu , mano nuomone, trukumu, teko jos atsisakyti.Kiekvienam savo, kaip sakoma...
SVEIKOS. O AS JA TURIU GAL 2 SAVAITES . PUSE METU LAUKIAU JOS.LABAI DZIAUGIOUSI JA, KIEK DAUG PRIVALUMU... ODINIS SALONAS,SILDOMOS SEDYNES,SEDI AUKSTAI VISKA MATAI.... 2003METU. O DAR AUTOMATAS,TAI VIENAS MALONUMAS.... . VISADA I JA SESDAMA ZIURIU IR GROZIUOSI. JI TAMSIAI ZYDROS SPALVOS.. NA MYLIU JA LABAI
BET..... KO GERO TEKS ATSISVEIKINTI.... PAKEICIAU DARBA, ALGA SUMAZEJO, O DARBAS NUO NAMU IRGI ATITOLO, TAI BENZINUI DAUG ISLEISIU. NA BUS MATYT, GAL DRAUGAS RETSYKIAIS IPILS
BET..... KO GERO TEKS ATSISVEIKINTI.... PAKEICIAU DARBA, ALGA SUMAZEJO, O DARBAS NUO NAMU IRGI ATITOLO, TAI BENZINUI DAUG ISLEISIU. NA BUS MATYT, GAL DRAUGAS RETSYKIAIS IPILS