Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Vilniaus rajonai

QUOTE (Moteris @ 2004 11 02, 15:03)
[Turbut jie ir yra tokie geri, nes tu ten gyveni laugh.gif

Vaikysteje gyvenau Naujininkuose, paskui Baltupiuose, paskui prie Sauletekio, o dabar Antakalnyje ir man mieliausias Vilniaus rajonas. Iseini sestadieni laikrascio pasiimti: sunys loja, dumai ruksta... Vakare ziogai svirpia. Ir dar lektuvai virs galvu leidziasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (gerda @ 2004 11 01, 23:27)
Man tai Seskine vienas baisiausiu rajonu.. dry.gif Zmogides ir ne laselio gamtos.

netiesa - yra ten kur pasivaiksciot, yra ir miskeliai, ir prudeliai, ir kalneliai, ir upelis...
asiku dabar padetis pablogejo, kai akropoli pastate. O anksciau labai ramu budavo.
Atsakyti
Šeškinėje, Ozo kalnuose taip pat praėjo mano vaikystė, jaunystė, paauglystė... wub.gif Dabar net širdį suspaudžia pravažiavus pro Akropolį ir pamačius kas ten vyksta...O kažkada ten stovėjo mūsų palapinė wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Reklamiste @ 2004 11 02, 15:45)
Iseini sestadieni laikrascio pasiimti: sunys loja, dumai ruksta...

Cia pliusai blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE (lota @ 2004 11 02, 16:12)
Cia pliusai blink.gif blink.gif blink.gif

Gal as giliai sirdyje kaimiete, kad man sunys mieliau uz Akropoli g.gif Kaip girinis is multiko: nepakenciu triuksmo ir masinu uzhimo.... O kai turi toki kaimo vaizdeli viduryje miesto man atrodo FANTASTIKA
Atsakyti
QUOTE (Joanna @ 2004 11 02, 16:05)
Šeškinėje, Ozo kalnuose taip pat praėjo mano vaikystė, jaunystė, paauglystė... wub.gif Dabar net širdį suspaudžia pravažiavus pro Akropolį ir pamačius kas ten vyksta...O kažkada ten stovėjo mūsų palapinė wub.gif

tai va g.gif tikra tiesa
mes irgi ten vaikysteje "vietele" turejom - ten tokia fantastiskai grazi vysnaite yra , pavasari labai graziai zydi...o dabar perkniso viska sad.gif
Atsakyti
Pritariu- beveik kiekvienam rajone galima surasti širdžiai mielą vietą. Kai iš savo bažnytkaimio atvykau i Vilnių, tai ilgai negalėjau suprasti nekurių rajonų prestizižkumo paslapties. Ir iki dabar nesuprantu... Taip, yra mielų vietų, bet kad visas rajonas būtų ypatingas... unsure.gif
Atsakyti
Senamiestis, Antakalnis (ne visas, pripažįstu) yra iš pirmaujančių, jei vertintume ne pagal grunto (paskaičiau nuorodą, ten daug kalbos apie grunto taršą ir žemėlapis 6 seniūnijų irgi grunto taršso duotas), o oro taršą smile.gif Turbūt neįmanoma išrinkti geriausio rolleyes.gif Arba bent tada reiktų nutarti, kokio kriterijaus atžvilgiu renkam "geriausią". wink.gif
Atsakyti
Geriausiasyra tas kuris mieliausias dushiai. As labai myliu vieta kurioje gyvenu. Pro svetaines langa matau Jeruzales baznycia, esu rami, kad mano vaikas gali zaisti uzdarame kieme, kad yra kur iseiti pasivaikcioti - kiek nori parkeliu, o kur dar Verkiu nacionalinis parkas vos per kelia. O vasara su dviraciais iki Zaliuju gal 20 minuciu (cia drauge vis vaziuodavo, o as dar neisigijau dviracio). Salia visi imanomi prekybos centrai...
Bet mielai gyvenciau Uzupyje arba Senamiestyje. Viskas priklauso, kokiame name tavo tas butas
Atsakyti
Man labiausiai patinka Naujamiestis- konkreciai Ciurlionio-Sierakausko gatves. Ten taip ramu ir gera... Vingio parkas salia... Bent jau man- ideali vieta gyvenimui.
Teko gyventi Karoliniskese- triuksmas didziulis, uzterstumas irgi pakankamai didelis sad.gif Be to, labai nesaugu sad.gif to man neatpirks nei saia esancios parduotuves, nei mokyklos, darzeliai, nei...
Dabar gyvenu Justiniskese- esu nustebusi koks mielas ir ramus rajonas. Ir gamtos yra smile.gif - netoli namu miskelis, ten ir sunis galima vedzioti thumbup.gif
Niekada nesutikciau gyventi Stoties, Naujininku, Lazdynu, Fabijoniskiu, Seskines rajonuose
Atsakyti
Užaugau Jeruzalėje. Mažučiukai nuosavi namukai, kalvos, miškeliai buvo ranka pasiekiami. Dabar tik keletas klevų paliko širdžiai mieloje Rūgių gatvėje.
Bet kalba ne apie tai. Paieškojus galima surasti ir daugiau mielų vietelių Vilniuje. Gyvenu šalia Užupio. Ant kalvų. Pro langą matosi Belmonto miškas ir iki krioklių netoli. Puikus susisiekimas su centru, o megstantiems pasivaikčioti per 20 min Sereikiškių parkas pasiekiamas. Man patinka ir tai, kad Antakalnį galiu pasiekti neišvažiuodama į pagrindinę gatvę.

Labiausiai trukdo ... lėktuvai
Atsakyti
QUOTE (Reklamiste @ 2004 11 02, 16:22)
Gal as giliai sirdyje kaimiete, kad man sunys mieliau uz Akropoli g.gif Kaip girinis is multiko: nepakenciu triuksmo ir masinu uzhimo.... O kai turi toki kaimo vaizdeli viduryje miesto man atrodo FANTASTIKA

Nu Akropolis ir masinos tai aisku kad niekam nepatinka. Bet rukstantys kaminai ir lojantys sunys irgi nieko gero. Man svarbiausi dalykai reinkantis gyvenama rajona butu zaluma ir svara (visom prasmem, tiek oro, tiek bomzu myzniu nebuvimas kuo didesniu spinduliu smile.gif ). Va kas man labiausiai nepatinka senamiesty, tai tas slapimo tvaikas. dry.gif
Atsakyti