Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Vilniaus rajonai

QUOTE (kregždutė @ 2004 11 02, 09:37)
Senamiestis puikus tiems žmonėms kurie yra judrūs, mėgsta naktinį gyvenimą arba neturi daug vaikų ar gyvūnų.

Tiksliai pasakyta thumbup.gif

O mes, kadangi jau turime vaikų ir gyvūnų, bėgame į ramų, šalia gamtos Antakalnio galą (Vilko puse, įtariu, kad kažkur netoli jūsų būsime wink.gif ).
Atsakyti
QUOTE (vilko_puse @ 2004 11 02, 09:27)
siaip man Seskine mielas sirdziai rajonas, ilgai ten gyvenau, be to daug parduotuviu aplinkui, poliklinika, darzeliai. beje, salia tu daugiaauksciu bus pasatatytas dar ir administracinis pastatas (atrodo), taip kad vaizda gali ir uzstoti.

administracinis pastatas bus 2-3 a. (nepamenu tiksliai), tad nelabai ka ir uzstos. o jo priestatas bus aukstesnis, bet jis bus statomas pakrasty, tad daugiaauksciu gyventojams vaizdai turetu likti tie patys wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Laiza @ 2004 11 02, 09:02)
Mes gyvenam Pilaitej ir labai tuo patenkinti. Oficialiai pripazintas ekologiskiausiu miesto rajonu, gamtos pro langus gal ir nedaug (priklauso nuo namo vietos), bet uztat isejus iki tos pat gamtos - tik ranka paduot, susisiekimas su miestu geras, na, ir kapinaites netoli.. biggrin.gif
Jei reiktu ieskotis naujo buto, ieskociau tik Pilaitej. wink.gif

Jooo,sako,kas Pilaitej pagyvena, dazniausiai ten ir lieka wink.gif Mes irgi nuomojames kolkas tenai,bet prixim irgi ten pat biggrin.gif Pro langu ir ezeriukai turetu matytis tongue.gif Na ir kazkada busimas aplinkelis aplink Vilniu irgi matysis dry.gif , bet gal nebus jisa labai po langais rolleyes.gif
Atsakyti
Patys blogiausi rajonai:
Pilaite - namai vidury lauku, masinu gatvese prigrusta, mokyklos perpildytos, darzelis is vis be sansu, jokiu medziu, vieni skersvejai
Jeruzale - namu prigrusta, kamsciai didziausi, nei mokyklu, nei darzeliu
Seskine - absoliuciai nykus rajonas
Vilkpede - kontingentas....
Nauja Vilnia - kontingentas...

Pardon, bet palaikau tik Antakalni ir Uzupi thumbup.gif Todel ir gyvenu per viduri biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi ieškomės didesnio buto ramesniame rajone, tik kol kas nesėkmingai... sad.gif
O gal žinote, kur rasti oficialią informaciją apie užterštumą Vilniaus rajonuose?
Atsakyti
QUOTE (kregždutė @ 2004 11 02, 11:37)
Senamiestis puikus tiems žmonėms kurie yra judrūs, mėgsta naktinį gyvenimą arba neturi daug vaikų ar gyvūnų.

Nesutinku -žiūrint kokia vieta, mano draugė gyvena uždarame kieme Bernardinų skg., atrodytų centras, bet tyku, ramu, Jaunimo sodas čia pat. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Paloma @ 2004 11 02, 12:04)
Nesutinku -žiūrint kokia vieta, mano draugė gyvena uždarame kieme Bernardinų skg., atrodytų centras, bet tyku, ramu, Jaunimo sodas čia pat. biggrin.gif

O tie uždari kiemeliai man atrodo tokie klaustrofobiški dry.gif Ir su vaiku (ar šuniu)juose nepasivaikščiosi - amžinas pavėsis, nei pievelės, nei medelio...O dar man kiemeliuose nepatinka, kai langai tiesiai į kaimyno langus atsiremia...

Atsakyti
QUOTE (raganele @ 2004 11 02, 11:52)
O gal žinote, kur rasti oficialią informaciją apie užterštumą Vilniaus rajonuose?
Atsakyti
"Nepalankiausia (iš tirtų seniūnijų) gyventi Naujamiestyje. Mažai nuo jo atsilieka Senamiestis. Toliau - Šnipiškės, Žvėrynas. Švariausi yra Žirmūnų ir Antakalnio gyvenamieji kvartalai."

thumbup.gif - ne veltui man jie ir patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Reklamiste @ 2004 11 02, 13:46)

Pardon, bet palaikau tik Antakalni ir Uzupi thumbup.gif Todel ir gyvenu per viduri biggrin.gif

Turbut jie ir yra tokie geri, nes tu ten gyveni laugh.gif
Atsakyti
Vieta vietai nelygu. Ne visas Antakalnis superinis, ne visas Senamiestis vertas dėmesio ir Užupis ne ištisai vienodai patrauklus. Ir minėtuose rajonuose, ir Žvėryne, ir dar kai kur galima rasti būstą geroje vietoje. Tačiau reikia ieškoti... Anokia laimė gyventi susispaudus kokiame kakafoniškame rajonėlyje a la prestižiniame rajone. Arba matyti pro langus sienas ar kaimyno balkoną su dvidešimto skalbimo apatiniais (neteko to patirti, bet numanau biggrin.gif ).

Žodžiu, ieškok ir rasi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Moteris @ 2004 11 02, 15:03)

Turbut jie ir yra tokie geri, nes tu ten gyveni laugh.gif

Jo gali buti wink.gif . Ash tiesiog pripratusi prie siu rajonu. Tiesiog pasiseke, kad ten gimiau ir gyvenu biggrin.gif . Dar patiktu gyventi verkiuose, tik kad ten nelabai pasirinkimas didelis, dar valakampiai tiktu, taip pat sauletekis. Man patinka ten, kur zhalia ir netoli centras ir tevai bei dauguma draugu.
Atsakyti